Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ČAČANI PALI U VALJEVU, METALCU SE (NE) SMEŠI 4.MESTO Featured

1kkmm b 001
Foto N Andrić
U danu kada je u OMNI centru otvoren jubilarni 10. SPREG posećen kao nikada do sada, desio se još jedan na žalost i marginalni sportski događaj. U  prošlom veku bio je to  gala derbi, sa čarobnjacijma pod koševima iz Valjeva i Čačka. A danas  je viđeno nešto nalik na košarku. Dva tima  su samo gle čuda, na momente i delovali košarkaški.
U principu bilo je to samo nova cirkuska predstava bez žonglera, balansera, lavova i njihovih dresera, a strasti su stišavne tehničkim greškama.
1KKM B 2
kkm b 001
Za magiju je potreban čarobnjak.
Valjevo izdvaja milione ali od magije pod obrućima ništa.
Ima pokušaja, neko bi da bude čaronjak Merlin.
Ali za sada niko od cirkuzanata i baja što bi da vade zeke i golubove iz rukava, bljuju vatru i "seku" glave, noge i ruke, a po potrebu i nestaju pa opet dođu, nije postao  Merlin!
Sa sedmoricom "veličanstvenih" a zna se ko mora i zašto da igra svih 40 minuta, valjda da se opravda plata, dodatak za skok, asitenciju, koš i naravno ukinutu "krađu", valjevski tim igra dekadentno i odavno prevazđeno.
Umorni Čačani pravo iz Novog Mesta, gde su u utorak izgubili od Krke, pošto su prespavli kod kuće, došli su Valjevo. Tražili su danas utakmicu  da  bez Đokovića dočekaju odmorniji 3.  4.april. Pokušaće na fajnal foru kraj Morave sa prvog mesta iz ABA 2 lige i u ABA1 ligu .
Bauljali su Čačani u prvih 10 minuta, a zatim do poluvremena pokazali moć, ubaciviš "samo" 35 poena pretendentu na ABA-2 ligu.Tukli su Pešakvić, Todorović, Marinović po mrežici sa Vidraka, Petog puka i Zdravljaka.  Sreća da su Stamenić i  Krstović uzvratili pa se  Metalac vratio  u život i trećem kvartalu. U poslednjih deset minuta fajt za svaku loptu i poen. Kad treba   čovek odluke Vasić, Kaplanović, konačno se  probudio iz zimskog sna Mikulić, i naravno Đukanović pobrinuli za 15. trijumf i konačnih Metalac -Borac 97:93 (26:20, 25:35, 23:15, 23:23).
1 kkm B111
 
Borac je mislima  u plej ofu  ABA 2 lige,  gde će kako stvari stoje odlučiti sa Vršćanima  ko će od jeseni igrati u ABA -1 ligi.
Bude li rasplet u KLS po meri Valjevaca, izgubi li  Zlatibor u Kragujevcu i od Dinamika kući, a Tamiš padne u Zemunu ili ga iznenadi Vršac u Pančevu, eto Metalca na poziciji 4. i nešto povoljnijoj grupi sa Zvezdom, Megom, Dinamikom,  Tamišom i Mladošču. Druga izvesnija opcija je sa Parizanom, FMP-om, Borcem, Vršcem i Vojvodinom Za 7 dana(četvrtak) je poslednja utakmica  u KLS sa OKK Beogradom u prestonicu u 14,30.
 
 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas