Logo
Print this page

VALISOVI TINEJDŽERI SVE MOĆNIJI Featured

 

vk valjevu u17 leskovac

Foto SS

Nema kraja uspesima mladih vaterpolista valjevskog Valisa. Posle osvojenog drugog mesta generacije U-15 na finalu Kupa Srbije u SRC Petnica, usledili su nastupi i uspesi generacija dečaka rođenih 2002, i 2001. godine. Obe selekcije  plivaju ka završnom turnuru državnog prvenstva šest najboljih u Srbiji. VK Valjevo Gorenje se takođe takmiči, ali i pored brojnih benefita koje klub ima, rezultati  su izostali.

Generacija   tinejdžera VK Valis  rođenih 2002.godine je lagano prošla "čistilište" i sa Rasinom  iz Kruševca,Radničkim iz Kragujevca, NAIS-om iz Niša će se boriti za prva dva mesta i finalni turnir šest najboljih u Srbiji.

Najstariji rođeni 2001, godine na turniru u Leskovcu na dan slave Vasilija Ostroškog su pobedili domaćina a izgubili od Nišlija, taman da se kvalifikuju među 12 najboljih u Srbiji.

Pored domaćina NAIS-a u Nišu naredne nedelje ih očekuju Radnički iz Kragujevca i Šabac. Na finale i turnir šest najboljih, igra se jednokružno svak sa svakim, idu  po  dve provolisrane ekipe sa turnira  u Nišu, Beogradu i Novom Sadu.

Mlađi brat  VK Valjevo Gorenje se takmiči takođe ali bez zapaženijih  rezulata, po ugledu na parazite i štetočine valjevskog sveta sporta.VK VALJEVO GORENJE je posle  KK Metalac, FK KB 2014, treći na listi prepovlašćenih milionera u ogoljenom valjevskom svetu sporta, zasnovanom negativnoj selekciji, i nakaradno politkanstki i diletantski postavljenom sistemu vrednosti, je isključivo usresređen na Regionalnu A-2 ligu, i SLS u kojoj  posle 7 kola ima dve pobede.

 

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.