Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

"NULA" BRDJANCA I KALENIĆA, A ŠTETOČINA BI JOŠ DA HARA Featured

brdjanac kal1U prvoj utakmici baraža za Okružnu ligu Kolubrske lige, na  stadionu kod Opšte bolnice Valjevo,  napravljenom narodnim parama, i politakantskom u nizu igara bez granica u "vlasništvu" ZSK-a,  u prijatnom fudbalskom ambijentu Brđanac i Kalenić su odigrali nerešno 0:0.brdj kal3I pored direktnog tv prenosa utakmice SP u Rusiji: Urugvaj S.Arabija 1:0, tribina na stadionu  sa postavljenih par stotina plastični stolica, još uvek zabranjenog rekvizita  na druga dva gradska stadiona u parku Pećina i na Krušiku, je bila poprilično ispunjena.brdj kal publika

Ako se zna  rang takmičenja, druga liga "odozdo" amateri i entuzijasti  iz Brđanca protiv legije beogradskih plaćenih fudbalskih mangupa,  okupljenih u Kaleniću su mogli zabeležiti pobedu, ali i uzgubiti.

brdj kal3

brdj kal5

brdj kal 7

Rezulat je realan, a najzanimljvije je bio u  poslednjih 20-ak minuta utakmice. Tri "mrtve" šanse napadači Kalenića nisu prertvorili u gol, Gosti umalo nisu pogodili  svoju mrežu, isprečila se stativa. Brđanac  je takođe imao par obećavajućih šuteva ka protivničkom golu, uz samo pogođen okvir gola gostiju Nemanje Miloševića.brđ kal 2

Odluka o novom članu Okružne lige pašće u nedelju u Kaleniću. Sada se jasno da se pita Kalenić, ali ni Brđanac nije bez šansu. Priidružiće se  Iskri iz D. Bukovice, Mladosti iz Dračića, ZSK-u i Tešnjaru i Kolubari 2 u OKružnoj ligi Kolubara pod uslovom da popravu efikasnost i bolje nego danas  osigura svoju odbranu.

Dok traje poludecenijski potop valjevskog fudbala zahvaljujući nikad viđenoj štetočini, neznalici, što bi i dalje da hara uz amin mentor i iz Gradske kuće, i naravno Darka Glišića, u prilici smo da vidimo da je fudbal ipak neuništiv.

Derbi Kolubare 2 i Brđanca  pratilo je nedavno  preko 1.000 ljudi, a jad i čemer u Trećoj ligi prati  tek  stotinak poltrona i podguznih muva!

"Mali" fudbalski ljudi su se organizovali  i na svoj valjevsko način uživaju  fudbalskoj čaroliji, o svom trošku, bez 20 miliona narodnih para, na godišnjem nivou.

Za pet  proteklih godina  jedan fudbalski demagog i štetočina nikad viđena u valjevskom fudbalu  je ugasio  Staru damu iz parka Pećina.

Za  potrošenih koliko li, da li 100 i više miliona, nudio js amo besmislena  obećanja,  praznu priču i debakl!

Vlast se ne oglašava iako bi nadobudna neznalica i dalje da hara.

Biće da su i mentori konačno progledali, jer i njima je više preko glave gluposti što im nikako ne idu u prilog.

Naredni dani pokazaće nastavlja li se "misija"parazita i štetočine,  ili će mu konačno toliko puta podneta ostavka biti konačno usvojena, bez obzira na podršku što mu stiže od neposrdnih prozvođača neuspeha na terenu.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas