Logo
Print this page

WC ZA ŠTETOČINE NA KRUŠIKU RADI OD 18,00 Featured

bfc wc

Društvo na čelu sa fudbalskom i da li još kakvom štetočinom i parazitom, okuplja se  danas na  ušću Gradca u Kolubaru, kod Krsta  u 18 sati.1bfc folkoteka

Povod je nema sumnje  najveći uspeh  od kada  valjevski fudbal pade u ropstvo jednog čoveka.

Umesto sečenja vrpce zajednički će u poštovaoci, lika i dela štetočine bez presedana,   moći  da tek renoviranom wc-u  obave obe fiziološke potrebe.

Kad se isprazne moraće da koriste samo travu za brisanje,  voda još nije stigla, a prstima da potpišu OSTAVKE!bfc mrss

Da  ih posle  šest godina jada i čemera što doneše fudbalu, ne  vidi nikada više, na bilo kakvom mestu gde se fudbal pika. Pre  svečanog čina poželjno je da nadležni propitaju ODGOVORNO LICE  gde i zašto potroši(še) 100 i više miliona narodnih para. Nastavak zla i pošasti i pir šetetočina traje, sutra će biti  punih šest godina u kontinuitetu.1bfc zatvor

MIlana Milinovića je postavio  danas penzioner Stanko Terzić 12.jula 2012. da predsednikuje FK Budućnost.  Nedela sve govore, a Milinoviću danas leđa čuva, i glavni  mentor mu je  Darko Gišić.

To što je  Milan Milinović ugasio FK Budućnost je zrno u moru zla nametog valjevskom fudbalu.bfc wc 1

Devastirani NOVI  klub  sa u čijem naslovu je i ime ponosa srpske vojne industrije predstavlja najgoru moguć ANTIREKLAMU  za fabirku.

Urušeni klub je najnegativniji primer obesti, i svih vrsta  zloupotreba jednog (ne)čoveka, do te mere osionog da mu neće smetati i da se fudbal u Valjevu potpuno ugasi.

Grad Valjevo na sreću ima dovoljno  bistrih  i mladih glava, odgovornih i stručnih menadžera, sposobnih  da pronađe izlaz, pošto   osiona štetočina,  parazit, neznalica, dakle loš čovek postane samo deo ružne prošlosti fudbalskog Valjeva.

Još jednom valja reći, danas je pravi dan  i za nadležne.

Valja doći na lice mesta i postupiti po slovu zakona. Sa svim akterima današnjeg okupljana iza zapadne tribine stadiona na ušću Gradca u Kolubaru "drugarski" pre svega popričati, a posle toga lako ćemo.

Samo vrapcima još nije javljeno kakve se igre igraju  i odakle toliko neizmerne ljubavi Milana Milinovića za valjevski fudbal, lice prepoznato u svetu fudbalu u prošlom veku kao golmana i fudbalskog sudije u pokušaju.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.