Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

U VALJEVU SUPERLIGAŠKA ODBOJKA POSTAJE HIT JESENI 2018. Featured

1OK VA 014 14 9 18Superligaš iz Valjeva  pojačava ritam jer je odbojkaška sezona na pragu. Već 29. septembra na premijeri OK VA 014 u hali sportova "15.septembar" dočekuje Jedinstvo iz Stare Pazove, a nedelju dana kasnije ljiški Spatrtak.

OK VA 014 još uvek nema generalnog sponzora, a marketing kluba "drema". Stvoren je top tim.  Stigao je trener od znanja, autoriteta i uspeha. Saša Stefanović je bio prvi pik uprave posle fantastičnog zajedničkog uspeha sa ekipom i trenerom Mirkom Ristovićem. Sa Stefanovićem je dogovorena  saradnja još u maju, a treninzi za novu sezonu se počeli  1.avgusta.1ok va 014 ss"Treniramo intenzivno  šest nedelja. Momci su vrhunski profesionalci, besprekorni, nadasve skromni i odgovorni. Znaju šta se od njih očekuje i izgaraju. Nadam se da  klub ima snage da se bori i izbori u ovim uzavrelim političkim vremenima da isprati zajedničke planove, uprave, struke i igrača.

U sastavu za premijernu sezonu u Super ligi su pored starosedelaca tehničara Bulatovića i Jevtovića, srednjaka Djokića, Radića, Lazarevića, libera Adamovića i Staševića, primača Ražnatovića i Markovića i petorica novajlija.

"Ovog leta su stigli provereni i dokazani vrhunski igrači. Na otvoren ugovor će igrati "Francuz"  Dušan Lopar(27-204) i takođe na poziciji, srednjeg blokera Ognjen Duduj (204-33)  osvajač  Kupa sa Novim Pazarom.  Nova imena su i "Slovenci" korektor Branislav Radović(27-196) i primač Saša Popović(24-191).Reč je o dokazanim igračima nestvarne pobedničke energije". Iz Crvene zvezda na pozajmici je korektor, gorostas Uroš Nikolić(20-210)".

1ok va svi igraOdigrali ste nekoliko kontrolnih utakmica. Utisak je da igru još uvek tražite, a  sa igrom stiže i forma.

Igrali smo sa Ljižanima, Novim Pazarom, Crvenom zvezdom, i jedino smo u poslednjoj proveri na Marakani protiv crveno belih(0:3) "zatajili", odnosno Zvezda je odigrala na nivou pretendenta na titulu. Mi nismo bili samo "dobri" a to je malo da se iznenadi  Zvezda. Ali svi znamo da je trening meč jedno, a borba za bodove nešto sasvim drugo. Imamo potencijal i energiju.Imamo dovoljno vremena da izbrusimo formu. Iskreno se nadam da možemo na kraju sezone pred plej of i plej aut, u društvo šest najboljih, kako bi izbegli sa još četiri kluba borbu za opstanak. Favorit za titulu broj jedan je Vojvodina. slede Zvezda, Radnički... Mi radimo dobro, atmosfera je odlična, zdravlje nas služi. U klimatizovanoj hali sportova 15.septembar" uslovi su idealni, tako da nema problema sa vrućinom, a valjda će tako biti i kad stignu hladniji dani.

1ok vA ZEZ

Za kraj utisak je da ste za sportsko Valjevo i medije u gradu  još uvek  "nepoznati".

"Ima dovoljno vremena  za sve. Pre svega nama je naša igra bitna, i radimo na tome da je podignemo na zacrtan nivo. Grad i klub  sa momcima za ponos, treba samo da cene skromnost i uspeh, i da  sve to dostojno isprati. Sve što zaslužuju i što im pripada momci će vratiti na terenu. Odbojka košta mnogo manje od  fudbala i košarke. Sa budžetom od 8 miliona možemo i u Evropu. Siguran sam da će naša  niskobudžetna priča podariti  valjevskim ljubiteljima sporta više radosti od svih drugih zajedno" bez dileme je Saša Stefanović čovek od znanja, velemajstor da stvori igru i rezulate dostojne svakog uloženog dinara. A Grad Valjevo iz budžeta zadržao sport  superligaša u odbojci podržava sa preskromnih 4,5 miliona dinara. Rebalansom budžeta anomalija i nepravda se lako daju ispraviti, jer ovaj tim ima kvalitet za Evropu 2019. godine.1OK VA SS 2

Valjevke i Valjevci će imati priliku da vide u četvrtak u Hali sportova 15.septembar predposlednju proveru pred početak šamiponata. OK VA 014 dočekuje sjajnu ekipu Novog Pazara,a  generalka je sa kraljevackom Ribnicom u subotu u 17 sati.

1ok va smecValja podsetiti da će valjevski milioneri u svetu fudbala i košarke, te najnoviji centar troška u vaterpolu u 2018. inkasirati  više od 50 i više miliona narodnih para. Za  uzvrat će ponuditi prazna obećanja, i "obavezu" da sve potroše, i ništa ne postignu.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas