Menu

zaglavlje

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ACI RAJEVCU ZASLUŽNOM ZA TREĆI ŽIVOT VALJEVSKE PIVARE I SVETOSAVSKA NAGRADA Featured

 

ACA R SVETOSAVSKA NAGRADA

Među ovogodišnjim dobitnicima prestižnog priznanja  Svetosavske nagrade za 2018, je i Valjevac Aleksandar Rajevac, uspešni menadžer  „Valjevske pivare“, nedavno prodatoj kupcima iz Tamnave samo za 3,5 miliona evra.

Svetosvaska nagrada se dodeljuje za podsticaj  formalnom i neformalnom obrazovanju, pojedincima, ustanovama i kompanijama za izuzetne rezultate u oblasti obrazovanja i vaspitanja.

Rajevcu je novo u nizu priznanja od kada je na čelu Valjevske pivare uručio ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević u Vladi Srbije.

 

„Aleksandar Rajevac je oduvek  odgovorno prepoznavao  društveni aspekt svog delovanja i  kao direktor „Valjevske pivare”, od kada je na čelu, pored HK Krušik najuspesnijeg kolektiva u Gradu Valjevu donirao  je sredstva za realizaciju manifestacije Kros RTS-a, najvećeg promotera  zdravog načina života, kako među učenicima u Republici Srbiji, tako i među učenicima dopunske škole van granica Srbije. Prepoznao je i podržao realizaciju pilot projekta „Obrazovni krug“, kao novi oblik učenja na daljinu srpskog i francuskog jezika, kulture, istorije i tradicije za učenike osnovnih škola u Srbiji i učenika u Francuskoj. Rajevac je  inicijator  nagradnog konkursa za najbolje đake Valjeva. Zahvaljujući Aleksandru Rajevcu „Valjevska pivara” je postala primer društveno odgovornog preduzeća, spososbnog da prepozna značaj ulaganja u obrazovanje i daje podsticaj i drugim kompanijama.“ stoji u obrazloženju Svetosvaske nagrade.

Ministar Mladen Šarčević ističe da  Svetosavska nagrada predstavlja jedno od  najznačajnijih i najlepših u Srbiji i da mu je čast što se nalazi u društvu dobitnika ove nagrade.

„Ne postoji ništa svetije od današnjeg dana kod Srba i ljudi koji žive u Srbiji, jer Sveti Sava okuplja sve na jednom mestu. To je ličnost kojoj niko ne može ništa da prigovori i zameri“, rekao je ministar, istakavši da je Komisija izabrala najbolje među predloženim kandidatima.

Gledajući  27 nagrađenih, mom zadovoljstvu nema kraja, jer znam da je Komisija posao uradila fantastično", rekao je Šarčević.

Svetosavska nagrada dodeljuje se za izuzetne rezultate u oblasti obrazovanja i vaspitanja, unapređenju obrazovno-vaspitne prakse i razvoju naučnih i umetničkih dostignuća u oblasti obrazovanja i vaspitanja. Svake godine na Savindan dodeljuje ih Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Od 230 prijavljenih na konkursu je izabrano 27 dobitnika. Svi nagrađeni predstavljeni su i na tradicionalnoj Svetosavskoj akademiji, održanoj u Narodnom pozorištu u Beogradu. Na akademiji su govorili predsednica Narodne skupštine Maja Gojković i ministar prosvete Mladen Šarčević, u prisustvu patrijarha Irineja, članova Vlade Srbije, diplomatskog kora i drugih.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas