Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ZVEZDI OSMI GUŽVIN MEMORIJAL Featured

1RK CZ MEM NJG 9U finalu 8.Memorijala Nikola Jevremović - Gužva igrali su većiti rivali, a slavila je Crvena Zvezda 30:28 uz "malu pomoć prijatelja"  sa pištaljkama, u završnici meča. Sudije nisu  dozvolile  da  Partizan u završnici preokrene rezultat, omogućivši  Zvezdi da  povrdi trijumf u poslednjim sekundama finala.1rk partizan  gm 19 2

Treće mesto pripalo je Kolubari posle propuštene prlilike za  izjednačenju domaćina,  na kraju boljoj od Metalca 25.23.

U polufinalu Zvezda je pobedila Metalac 27:21(15:11), Partizan je bio bolji od Kolubare 25:22(11:13).

Tri prvolasirane ekipe nagrađene su peharima, a Zvezda je pored prelaznog i pobedničkog pehara ima  i najboljeg aktera  turnira.

Stefan Petrić(2001) sin asa eks Yu i srpskog rukometa levorukog bomabrdera, Valjevca Vladimira Petrića, je igrama na turniru potvrdio da će biti još ubojitiji napadač od  slavnog oca. Najbolji strelac je   zvezdaš Petar Bugarinović, a  golman Andrej Trnavac iz Partizana. Pehar se našao i u ruci najmladjeg aktera dete Metalca Koste Nedeljkovića.

Organizacija i 8. Gužvin  Memorijal   bili su na evropskom nivou, i u potpunosti su opravdali  pokrovitelsjtvo Grada Valjeva i očekivanja ljubitelja rukometa, prezadovoljnih viđenih sinoć i večeras.

Mora se po ko zna koji put konstatovati.

Greh je prema rukometu, vaterpolu, odbojci, boksu, plivanju, karateu, streljaštvu...   da i pored fantastičnog rada i rezultata za poštovanje, najuspešniji i najveći promoteri sporta i Grada Valjeva  godinama budu ponižavani i vređani izuzetno skromnom podrškom servisa građana,  vlasti Grada Valjeva.

Štetočine i paraziti u košarci( KK Metalac),  fudbalu (FK BK 2014) a od skora i VK Valjevo neko bi da i dalje besmisleno favorizuje, i deli im otimaju  valjevskoj deci 34.5 miliona dinara!

A pomenuta trojka milionera se bahati, razbacuje novac poreskih obveznika a za uzvrat nudi prazna obećanja, a  minhaunzenskim istinama  pravda nikada ništa ostvareno na  sportskom polju. Toliko ogrezlih, bahatih i  drskih da im čak ne pada na pamet da pomisle da to šta rade vređa ljudsku inteligenciju. Ne polažu račune gde  i na šta troše  silne milione i misle biće tako dok su živi.

Da ipak nema nedodirljivih potvrda  je i hapšenje  Dragoljuba Simonoviću, osumnjičenog da je  naložio podmetanje požara novinaru portala "Žig info" Milanu Jovanoviću 12. decembra 2018.

Požar u valjevskom sportu  traje već 18 godina, a  "vatrogasci" još uvek nisu obavešteni da rade što im dužnost nalaže!

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas