Logo
Print this page

VALJEVO ĆE SUTRA VIDETI ŠAMPIONA SRBIJE U BOKSU! Featured

bk m marija p1I pored kradje u Loznici Metalac je i dalje najbliži tituli šampiona Bokserske lige Srbije!

Ali neki bi da šampiona odluče izvan ringa. Sva je prilika da tako neće moći, iako politikanstvo uzima sve više maha.

Takođe pokraden u Loznici Radnički iz Kragujevca se pridružio Metalcu i prepovlašćenoj Loznici u trci za tron.

BSS je odmah posle meča Loznica - Metalac pokušao da dezinformiše javnost, neistinitim saopštenjem da je majstorica izmedju Metalca Loznice neizbežna posle 12:4 u Lagatoru. Valjevci dobro znaju da je na Avali pred ligu 2018. dogovoreno da će majstorice biti samo ukoliko svi parametri vodećih ekipa budu isti: broj bodova, medjusobni skor i sveukupni poen količnik, što je malo verovatno.

Metalac je pravovremeno uputio žalbu na ishod meča u Loznici 12:4 za domaćina, "spremnog" da pobedi 16:0!

Izveštač RTS sa derbija je prevideo par ključnih detalja.

Meč je bio na ivici prekida posle druge borbe, i očiglednog drugog uzastopnog poklona domaćinu. Pored opravdanih komplimenata Lozničanima i Aci Risimiću što izgara za klub, za brojnost, i podršku Lozničana svojim bokserima, ne čusmo ni reč o "primedbama" na suđenje.

RTS je medjutim dozvolio Srbiji i svima "što imaju pravo da..."  da čuju i vide  aktere.

Demolirano lice Jankovića kome je pobedu preglasavanjem kao i u prvoj borbi večeri Gurdijeljcu protiv Janjića doneo sudija Sarić, bilo odgovor ko je pobedio.

Više od milion reči kazalo je lice boksera Loznice, u odnosu na beb fejs Nemanje Gavrilovića bez ijedne ogrebotine.

Taj isti Sarić pošto su po nalogu BSS "sporne" mečeve bodovale sve licencirane sudije za takmičenje dolazi sutra u Valjevo.

Znači nije grešio u Loznici, iako malo veće i značajnije face u svetu boksa, nemaju dilemu da su Janjić i Gavrilović pobedili i pored divljanja njihovih rivala u ringu, ali ne i sankcionisanih.

Hoće li imati hrabrosti Sarić sutra da se pojavi u Valjevu?

Metalcu na Student stiže Radnički. Na Crvenom Krstu je "samleven"

Biće i sutra bez obzira na želju da Metalcu uzmu bod!

Svi u Metalcu su posle Loznice  duboko svesni da im rival više nije samo Loznica i "prijatelji" iz Beograda, što pokazaše lice na žrebanju lige, izmišljajući svoje Bergerove tablice, i određujući da Loznica prvo boksuje u Valjevu.

Posle 16:0 protiv Vojvodine Loznica je u suficitu za 12 poena. Metalac ima meč manje i bez dileme nastojaće da bez izgubljene borbe dobije Radnički.

Sinoć je za titulu zvanično kandidaturu za titulu potvrdio i Radnički iz Kragujevca, Ubedljivo je savladao Naissus u Nišu 12:4.

U Kragujevac za tri nedelje dolazi Metalac a u poslednjem kolu i Loznica.

Ponavljam, Kragujevčani su kao i Metalac drastično oštećeni na Lagatoru!

Žalba Metalca na meč u Loznici se i dalje "krčka" u BSS.

Podsetiću:

U mečevima: Gurdijeljac - Janjić i Janković-Gavrilović Vladimir Sarić je Miletićem i Živanovićem preglasao Kneževića( prvi meč je bodovao 30:27 za Janjića) i odlukama 29:28. Sandro Poletan je boksovao za Loznicu iako Valjevci tvrde da imaju materijalni dokaz da nije državljanin Srbije.

Meć u Loznici znači još uvek nije završen.

Metalac je nastupio bez povređenih, reprezentativca Markovića, Milovca i Ajetovića, pa nije nije teško zaključiti koliko je titula blizu kako reče oficijelni spiker " Loznici, najboljem klubu u zemlji".

Sutra na ring izlaze i konačno oporavljeni Leka Marković, a vračaju se Živanović i Geard Ajetović. Sa Janjićem, Gavrilovićem, Grmušom, Savićem,  i Stankovićem, tim šampiona!

Znači "nula" se smeši "krstašima".

A to što je meč sa Radničkim u terminu za košarku, a ne u nedelju, je potvrda da "malo" starije valja ponekad nešto i upitati.

I pored košarkaškog derbija u Beogradu, Student će sutra u 19 sati biti pun kao nikad do sada.

Valjevke i Valjevci, podržite i pozdravite istinske šampione Srbije u boksu!

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.