Menu

zaglavlje

ISTOK I ZAPAD CRNO BELI

ISTOK I ZAPAD CRNO BELI

Proteklo veče na Istoku...

JEDRILIČAR BOBAN ANDRIĆ DONEO NOVO SREBRO AK VALJEVO

JEDRILIČAR BOBAN ANDRIĆ DONEO NOVO …

Zaključak doajena Srpsk...

RUKOMETAŠI METALCA ULAZE  U SERIJU POBEDU

RUKOMETAŠI METALCA ULAZE U SERIJU …

Posle dva startna neuspeh...

EVROLIGAŠKI TRENER I DECA NA ČAROBNOM ĆILIMU POBEDE UDAHNUŠE ŽIVOT VALJEVSKOJ KOŠARCI

EVROLIGAŠKI TRENER I DECA NA ČAROBN…

 Nekome su potrebne ...

VALISOV VRTIĆ DERE  BRE!

VALISOV VRTIĆ DERE BRE!

  Premijerni nast...

SRAMAN PORAZ MUTANTA OD TAKOVA, ŠTA SLEDI?

SRAMAN PORAZ MUTANTA OD TAKOVA, ŠTA…

Kad izgubiš od boljeg, ...

BOKSERI METALCA PO NOVU TITULU KREĆU IZ SOMBORA

BOKSERI METALCA PO NOVU TITULU KREĆ…

Valjevski Metalac šampion...

PODRŠKA MLADOSTI I VALJEVCIMA ZA POBEDNIČKU ENERGIJU VEČERAS  ĐOKIĆEVOM METALCU

PODRŠKA MLADOSTI I VALJEVCIMA ZA PO…

KK Metalac na terenu s...

Prev Next

SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA TOMIĆ VALJEVO

GASTROENTEROLOGIJA, KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA

Vojvode Mišića 102, tel: 014-228-321

BLIC:" DOLAZE FENER, CSKA, IGOKEA" A KOŠARKAŠI METALCA GLADUJU TRI MESECA Featured

 111kk mm sumice

U svakoj normalnoj državi kad neko radi bilo šta u suprotnosti sa Zakonom podleže ličnoj odgovornosti i sankcioniše se shodno učinjenom prekršaju. Predsednik je zatvorio  "kancelariju KK Metalac"  pa otvorio.

kkm aut

Dok momci što omogućiše Valjevu da i naredne sezone gleda kakvu takvu KLS, gladuju tri meseca sa svojim porodicama, poverioci čekaju svoj novac, a dug svakog dana raste zbog prispelih kamata , stiže proverena vest kao i septembra 2016. da se predsednik vraća posle dobrovoljnog skoro dvogodišnjeg izgnanstva.

 "U Valjevo u septembru 2019. stižu sa sve Miloradom Dodikom Fener, CSKA, Igokea" piše Blic.

Priča sa ukusom one  o VŠK-u  šampionu sveta u pomeranju figura na 64 polja.

Valjevo je poseban Grad u svakom pogledu.

Opljačkan lopovskom privatizacijama, a da niko nije odgovarao, u novom milenijumu odgajio je dve štetotočine i dva neviđena parazita u istoriji valjevskog svetu sporta, ubeđena da im ni Bog ne može stati na rep.

U košarci dinastija Đukanović vlada skoro 20 godine. Prisvojila je KK Metalac od vremena "žute kuge" i urnišu klub, i posle fudbala najpopularniji sport.

Za "samo" tri puta manje godina fudbalski primitivac i neznalica iz Virovaca uz podršku tamnavskog mentora, velikog kuma, uspeo je da uništi dva vodeća kluba u Gradu, i stvori mutanta  bez identiteta i bilo kakvog kvaliteta, samo sposobnog da troši narodni novac.

Vlast kao hipnotisana, kapom i šakom puni kase klubova što vode štetočine.

Milioni evra su protrčavali i prolaze kroz ruke parazita, sa efektom da danas fudbalski klub BK 2014, muku muči  sa pet trenera u pokušaju, i šakom podguznih muva mutant opstane u Trećoj ligi Srbije. Možda ih spase novi koordinator penzioner Alja, zadužen da broji i decu koja dolaze na trening.

U drugom daleko finansijski gabaritnijem klubu KK Metalac, posle decembarskog preCedničkog bankrota braća pokazuju da se ni pod razno neće odreći zlatne koke. Potežu sve moguće i nemoguće linije i veze da prežive i zadrže KK Metalac u ličnoj svojini, a 2020. ponovo na  teret Valjevki i Valjevaca.

Kancelarija KK Metalac  smišlja način kako preživeti 2019. bez narodnih 10, 15, 20 miliona, dinari su u pitanju, da ne bude zabune.

Poput priče o šampionu Evrope i sveta u šahu, zanimljivo je ne u biltenu crveno bele boje, već u visoko tiražnom  Blicu  autor teksta Vladan Tegeltija( piše uglavnom  "kad gori", prim aut) objavljeno je da će od 15. do 20. septembra biti odigran spektakularni tv turnir "Valjevo koš". Učesnici će biti  Fenerbahče, CSKA, Igokea i valjevski bratski klub.

Turnir ce otvoriti član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, potvrdio je predsednik prof. dr. Boško Đukanović, podsetivši da će ulaznice  moći da se kupe u paketu već od 5. maja". "Blic" je konačno obavestio javnost ko je predsednik KK Metalac imenom i prezimenom, u tekstu u kome dominiraju fotografije najmladjeg iz dinastije.

(https://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/spektakl-u-valjevu-na-teren-metalca-dolaze-cska-i-fenerbahce-a-na-celu-zeljko/85wj9qp)

Prvenstvo u KLS je završeno 17marta. Košarkaši Metalca su osigurali status u ovom rangu i u narednoj sezoni.4KKM KVARTET

Plate nisu videli od decembra, ali zato stižu svakodnevno obećanja da će dobiti ono što im pripada.

Plate su na žalost  samo kap u moru dugova. Postavlja se logično pitanje, što je i osnovni razlog borbe da se nikako ne otvaraju karte, i utvrde stvarna dugovanja, i potraživanja poverilaca.

Hoće li Dodik i još neko sačuvati dinastiju saznaćemo uskoro.

Jedino dobra stvar je što Grad Valjevo ima dovoljno kvalitetnih ljudi da otetu i zacementiranu  košarku vrate Valjevkama i Valjevcima, po cenu da Metalac konačno postane i formalno vlasništvo dinastije, ali ubuduće bez ijednog benefita od Grada Valjeva, kao što je do sada bio slučaj.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas