Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

METALAC IDE NA MAKSIMALNU POBEDU PROTIV "KRSTAŠA" Featured

1bkm radn bgd bilijarPretposlednji meč u sezoni konačno kompletirani Metalac boksuje sa  Radničkim iz Beograda na Studentu. Nema dileme  ambicije svih boraca Metalca je pobeda, a maksimalni uspeh i rezultat od 16:0 biće samo nova potvrda  ko je stvarno je najbolji u Bokserskoj ligi Srbije!

"Krstaši" su  u  Valjevo doputovali tek u 13,30 iako je merenje zakazano za 13.00.

Na merenju se pojavilo 8 boraca iz obe ekipe, a valjevski tim je apsolutni  favorit i pitanje je samo konačnog rezulata.

Janjić, Gavrilović, Grmuša, Živanović, Marković, Savić, Ajetović i Stanković imaju jedinstvenu poruku za poklonike boksa u Valjevu: Ošišaćemo krstaše na nularicu".  

Na "Krstu"Janjić je lako stigao do dva poena protiv večerašnjeg rivala Veljovića. Gavrilović će na "emigmu" i novo ime Cvetanovića. Magovac je otišao u kategoriju više Grmuši, i očekuje ga isti "tretman" kao i meču sa Gavrilovićem u Beogradu. Velteraša Nikolu Živanovića čeka još jedan novajlija u ekipi Radničkog, Almir Memić( u Beogradu boksovao Cigaranović i pobedio Lazara Stanojevića na poene). Povratnik  i reperezentivac Leka Marković je već  preslišao u Beogradu Nikolu Jovanovića, pa se večeras očekuje novi trijumf. Milosav Savić u poluteškoj kategoriji ide na još jednog novajliju "krstaša"  Miladina Kostića, kao i Geard Ajetović večeras u ringu sa Alenom Mašovićem umesto odsutnog Vlahovića. Konačno Miću Stankovića čeka isti rival kao i u Beogradu Kosta Božović, koga je as Metalca savladao bez ikakvih problema.

Posle 16:0 Lozničana u četvrtak na Lagatoru, zeleni su u prednosti 4 poena u sveukupnom bod količniku, ali imaju i meč više. Budu li "krstaši" večeras prošli kao "lale"  preksinoć u Loznici Metalac se vraća na lidersku poziciju i ponovo će imati 4 poena suficita u odnosu na Lozničane.

Meč: Metalac - Radnički počinje u 19.00 na Studentu.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas