Logo
Print this page

METALAC IDE NA MAKSIMALNU POBEDU PROTIV "KRSTAŠA" Featured

1bkm radn bgd bilijarPretposlednji meč u sezoni konačno kompletirani Metalac boksuje sa  Radničkim iz Beograda na Studentu. Nema dileme  ambicije svih boraca Metalca je pobeda, a maksimalni uspeh i rezultat od 16:0 biće samo nova potvrda  ko je stvarno je najbolji u Bokserskoj ligi Srbije!

"Krstaši" su  u  Valjevo doputovali tek u 13,30 iako je merenje zakazano za 13.00.

Na merenju se pojavilo 8 boraca iz obe ekipe, a valjevski tim je apsolutni  favorit i pitanje je samo konačnog rezulata.

Janjić, Gavrilović, Grmuša, Živanović, Marković, Savić, Ajetović i Stanković imaju jedinstvenu poruku za poklonike boksa u Valjevu: Ošišaćemo krstaše na nularicu".  

Na "Krstu"Janjić je lako stigao do dva poena protiv večerašnjeg rivala Veljovića. Gavrilović će na "emigmu" i novo ime Cvetanovića. Magovac je otišao u kategoriju više Grmuši, i očekuje ga isti "tretman" kao i meču sa Gavrilovićem u Beogradu. Velteraša Nikolu Živanovića čeka još jedan novajlija u ekipi Radničkog, Almir Memić( u Beogradu boksovao Cigaranović i pobedio Lazara Stanojevića na poene). Povratnik  i reperezentivac Leka Marković je već  preslišao u Beogradu Nikolu Jovanovića, pa se večeras očekuje novi trijumf. Milosav Savić u poluteškoj kategoriji ide na još jednog novajliju "krstaša"  Miladina Kostića, kao i Geard Ajetović večeras u ringu sa Alenom Mašovićem umesto odsutnog Vlahovića. Konačno Miću Stankovića čeka isti rival kao i u Beogradu Kosta Božović, koga je as Metalca savladao bez ikakvih problema.

Posle 16:0 Lozničana u četvrtak na Lagatoru, zeleni su u prednosti 4 poena u sveukupnom bod količniku, ali imaju i meč više. Budu li "krstaši" večeras prošli kao "lale"  preksinoć u Loznici Metalac se vraća na lidersku poziciju i ponovo će imati 4 poena suficita u odnosu na Lozničane.

Meč: Metalac - Radnički počinje u 19.00 na Studentu.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.