Logo
Print this page

METALAC SLOMIO I "KRSTAŠE" NA KORAK JE DO TITULE Featured

1METALAC BGDMetalac je zabeležio očekivano ubedljiv, šesti  trijumf u sezoni, ovoga puta  protiv beogradskog Radničkog 14:2 u Valjevu u 7.kolu Bokserske lige Srbije.

Meč na Studentu pred oko 500 gledalaca  obeležen je  ekspresnim pobedama, nokautom na nogama, sms porukama, ponudama da najbolji za par hiljadarki pređu u redove rivala, greskom  organizatora da meč zakaže u pogrešno vreme.  Leka Marković nije izgubio meč, ali i sudije  nisu bezgrešne, živi su ljudi. Novi trijumf potvrda je odlučnosti  svih u klubu da Metalac ovog proleća postane šampion države u boksu.

Janjić je posle kraćeg zagrevanja pokazao karakter šampiona, po dogovoru ekspresno počistio rivala Veljovića.Gledaoci su uživali u najatraktivnijem suđenju večeri Amele Melegi.1amela 1

1amela 3

1amela

Gavrilović nije briljirao ali je sudijskom odlukom 2:1 pobedio ni malo naivnog borca Cvetanovića.1gavrilovic

Grmuša je zgromio Magovca za nepuna dva minuta i potvrdio reprezentativne vrednosti.1grmi

1grmi 1

Velteraš Nikola Živanović je nadvisio u sve tri  runde  novajliju u ekipi Radničkog, Almira Memića.1dzoni zivan

Još  uvek sa rovitom arkadom reprezentativac Leka Marković je jednoglasnom odlukom sudija(?!) izgubio od Nikole Jovanovića, nekada juniorskog prvaka Evrope.

1leka markovicOdluka je izazvala burnu reakciju publike, pa je usledio 10-o minutni prekid, jer je u sudijski prostor pored panoa ispred publike pala plastična stolica. 

Meč je ubrzo nastavljen novim trijumfom sada je već jasno zašto ljubimca valjevske publike Milosava Savića.1savic

Gromovitim udarcima valjevski borac u poluteškoj kategoriji je za tili čas razbio odbranu još jednog novajlije u redovima "krstaša"  Miladina Kostića, do te uzdrmanog da mu je sudija zabranio da nastavi meč i spasao ga teškog nokauta.

Geard Ajetović je  poput Janjića i Savića ekspresno okončao borbu sa Alenom Mašovićem, koji je nastupio umesto Vlahovića.1GEARD A RADN BGD

Tačku na ubedljivih 14:2 za i dalje lidersku poziciju Metalca stavio je Mića Stanković. Boksovao je u drugoj brzini, taman koliko treba protiv Koste Božovića za overu i dalje liderske pozicije  valjevskog tima.

1STANKOVIC  radn bgdMetalac je večeras ponovo kompletirao tim, moćan da u poslednja tri kola šampionata pobedi na gostovanjima u Kragujevcu i Nišu, i naravno Vojvodinu u Valjevu.

Sms poruke, ponude, ucene i pretnje pojedinim bokserima, su dobro poznat rukopis, ali su samo još više očvrsle valjevski tim, sada još  istrajniji da zajedništom i izgaranjem na ringu  donese prvu titulu Valjevu u ekipnim sportovima, svidelo se to nekome ili ne.

U maloj grupi entuzijasta što vode klub, bokseri su prepoznali  časne i odgovorne ljude spremne da ispoštuju dogovor i datu reč, ali da i na svakom koraku stanu u odbranu integriteta i časti ove divne družine matadora ringa, koju bi poželeo svaki Grad da ima u svojoj sredini.

 

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.