Logo
Print this page

MIONICA OBEZBEDILA MILION ZA SANACIJU DVE KUĆE RASELJENIH PORODICA Featured

monca raseljeniGrađevinski materijala u vrednosti od milin dinara dobiće  dve intreno raseljene porodice u opštini Mionica. Porodice Belošević i Radivojević moći će da rekonstruišu i adaptiraju svoje kuće. Akcija se sprovodi u okviru programa Poboljšanje uslova stanovanja interno raseljenih lica  opštine Mionica i Komesarijata za izbeglice i raseljena lica Republike Srbije.

Belošević I Radivojević će dobiti građevinski  materijal za rekonstrukciju svoj domova, noseće konstrukcije, hidroizolacije, za sanitarni  čvor, podnih obloga, Kuće če biti malterisane urediće se  fasade. Biće im zamenjena i uvodena  elektro i vodovodna instalacija, a biće urađeni I svi  drugi  radovi neophodnih za završetak gradnje ili adaptaciju.

Predsednik opštine Mionica Boban Janković potpisao je ugovor sa porodicama Belošević i Radivojević.

monca raseljeni 2

“Kontinuirano sprovodimo program za stambeno zbrinjavanje porodica interno raseljenih i izbeglih lica. Svaka porodica u našoj opštini nam je podjednako važna. Beloševići i Radivojevići su vredni i čestiti ljudi, i siguran sam da će im ova pomoć mnogo značiti. Zahvalan sam Komesarijatu za izbeglice i raseljena lica Republike Srbije sa kojima imamo dobru saradnju i uspešno realizujemo projekte, a sve u cilju kvalitetnijeg života naših građana",kaže Janković.

Progam se realizuje u okviru programa Poboljšanje uslova stanovanja interno raseljenih lica koji sprovode opština Mionica i Komesarijat za izbeglice i raseljena lica Republike Srbije.

Krajem prošle godine, kroz projekat Poboljšanje uslova stanovanja izbeglih lica, građevinski materijal u vrednosti od 900 hiljada dinara dobile su i dve izbegličke porodice na teritoriji opštine Mionica

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.