Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

U PODGORICI VIĐEN "PAD" ITALIJE, SLEDI I NEMAČKE U VALJEVU 2018. Featured

rbl podg sr italija

foto RBL

Posle odličnog nastupa u Podogorici i pobede nad Italijom 12:6 reprezentcija Regionaolne lige u ex  YU u boksu dobila je poziv od nacionalnog saveza Italije da nastupi u Rimu ili Kazerti 20.decembra. Ambiciozni predsednik Jurica Runtić zahvaljujući čijem angažmanu je liga opstala sa  Đorđem Milanovićem već pregovara da Valjevo u 2018. uoči nove sezone ugosti asove  Regionalne eks YU lige i najbolju selekcije Nemačke u boksu.

U super atmosferi u Podgorici u dvorani podgoričkog Univerziteta selekcija Regionalne lige je pobedila nacionalni tim Italije  rezultatom 12-6.

Gosti na meču su bili predsednici nacionalnih saveza Srbije, Hrvatske i Crne Gore (Nenad Borovčanin, Bono Bošnjak i Blaž Šaranović). Meč je odlično organizovan gledaoci su uživali u ukupno 9 borbi.

Tim Metalca Dušan Janjić,Aleksa Marković,i Milutin Stanković je boksovao odlično. Hanjić i Marković su nadvisili svoje rivale, a Stanković je oštećen. Evidentan je izostanak boksera Loznice, previše naivno zvuči opravdanje da su povređeni, dok je iz Bijeljine nastupio samo jedan borac, što se da objasniti kao reakcija suspendovog predsednika kluba.

Rezultati:

Halit Erilmaz - Dušan Janjić, BK Lazarevac / Metalac 0-2

Mattia De Bianchi - Almir Nurišov, BK Pink Panter 2-0 RSCI R2

Riccardo Cimmino - Damir Muaremovski, BK Pink Panter 2-0

Vincenzo Arecchia - Adem Fetahović, BK Radnik 0-2

Raffaele Munne - Aleksa Marković, BK Lazarevac / Metalac 0-2

Riccardo Valentino - Damir Plantić, BK Sesvete 0-2

Michelangelo Lusi - Luka Pratljačić, BK Sesvete 0-2 RSCI R2

Guido Vianello - Milutin Stanković, BK Lazarevac / Metalac 2-0

Mirko Carbotti - Ivan Erslan, BK Sesvete - 0-2

Meni Regional team-a Almedin Fetahović Meni Italije - Riccardo D'Andrea

Najbolji bokser meča: Luka Pratljačić

Najborbeniji par: Guido Vianello - Milutin Stanković

Najbolji tehničar - Riccardo Cimmino

sudije: Martin Tadić, Branislav Damnjanovski, Žarko Mladin, Momčilo Jakovljević, Đorđije Perović., Rade Vujović. Supervizor: Marko Jabučanin

Regional tim eks YU  će nastupiti i u Kaserti u Italiji 20.decembra 2017. Poziv je lično uputio predsednik stručnog štaba slavnog italijanskog boksera Clementea Rusoa (Clemente Russo)

Takođe ikona italijanskog boksa Roberto Cammarele uputio je poziv da iduće godine Regionalna repezentacija dodje u Asisi ili Rim na meč protiv Italije.

Predsednici srpskih, crnogorskog i hrvatskog boks saveza imali su u Podgorici konstruktivan sastanak zajedno sa Juricom Runtićem o unapređenju Regionalne lige. Naredne subote na finalu Zlatne rukavice iu Beogradu će biti reči o daljoj saradnji.

Za naš portal Jurica Runtić je potvrdio da sa Đorđem Milanovićem dogovara dolazak reprezentacije Nemačke pred start druge sezone Regionalne lige u Valjevo.

„Ideja je tu, valja poraditi na njenoj realizaciji. Valjevo je ponovo grad boksa. Ima izvrsnu publiku, odličan tim OMNI CENTAR saznajem je budući „kuća boksa“ i već se potvrdio sa svojim smeštajnim kapacitetima, velnes velnes centrom kao sjajan domaćim svim ekipama koje su gostovale u Valjevu. Ideja o meču sa Nemcima je potekla od Đorđa Milanovića, i sada svi radimo na njenoj realizaciji.

Novost je da će medijski Regionalna liga biti bolje pokrivena nego do sada.

„Za novu sezonu želimo da osim emisije Regional boking league na Arena Sport TV imamo i po jedan meč uživo svako kolo i na tome trenutno radimo“

Kada je reč o meču u Podgorici je sve je bilo pod konac.

„Zahvalio bih se Crnogorcima na organizaciji meča u Podgorici. Ponosan sam na sve momke Regional team-a i znam da će ova liga puno toga dobrog doneti za naše boksere.

Šta reći o akterima meča?

„Srbija ima jedan brilijant koji se zove Aleksa Marković. Tu je i super bokser Predrag Stošić, Bosna ima Adema Fetahovića, Makedonci Gocu Janeskog, Hrvati Plantića, Pratljačića, a tu su i mnogi drugi, nek mi ne zamere što ih nisam pomenuo. Meni je čast što sam ja njihov predsednik i u Podgorici dok sam gledao njihove borbe bio sam jako srećan jer su na najbolji način predstavljali svoj grad, državu i Regionalnu ligu. Ja sam njihov najveći navijač“.

I pored svih nedaća koji su pratile klubove i organizaciju mečeva, prva sezona u Regionalnoj boks ligi je je bila na zavidnom nivou.

„ Pokazali smo da možemo imati ligu kao rukomet, vaterpolo, košarka. Treba još puno raditi i treba uključivati što više kvalitetnih ljudi".

Neki su  pokazali da je Regionalna liga za njih prevelik zalogaj i da im nije mesto mesto u ovako ozbiljnom takmčenju.

„ Svi koji ne mogu pratiti zahteve lige otpadaju. To je jedna realnost neminovna u svakom poslu. U prvoj godini otpadaju klubovi, sudije, supervizori, funkcioneri koji se ne mogu nositi sa dobrim i lošim stvarima koje jedno ligaško takmičenje nosi. Otpadaju jer su njihovi ciljevi kratkoročni i sebični, a ova liga je osnovana da bude na duge staze i da jednog dana postane najjača“

BS Srbije ima novog   predsednika u g. Nenadu Borovčaninu.

"Slušajući njegovu viziju i planove, mišljenja sam da je čovek koji će napraviti toliko potreban iskorak, ali za to mu je potrebna podrška i njegovih ljudi ali i opozicije jer samo zajedničkim snagama može se uspeti. Borovčaninu je potreban  vetar u leđa svih klubova, treba vreme i treba podršku vlasti. I nemojte odmah očekivati rezultate. Kvalitetna vizija i rad prelazi u rezultat nakon 3-4 godine kvalitetnog rada. Nemojte odmah očekivati da će Borovčanin napravi rezultat. To ne postoji, jer sve što je na brzinu stvoreno, na brzinu i padne. Prvo treba uspostaviti sistem i okružiti se kvalitetnim ljudima i onda samo raditi i uspeh će doći".

Konačno kakvi su planovi za narednu godinu predsednika Regionalge lige u boksu?

"Moji planovi za regionalnu ligu su isti i za iduću sezonu, ostajem i hoću da napravim jedan korak više pogotovo što će iduće godinu liga biti jača, to sam siguran".

Metalac Lazarevac je ostao uskraćen za dva meče u sezoni na  izmaku. Banjalučka Slavija i subotički Spartak su odustali od od takmičenja. Ipak bokseri koji brane boje valjevskog kluba biće u ringu i boriti se za Zlatnu rukavicu narednog vikenda.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas