Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

RADNIČKI "ZATRPAO" ODBOJKAŠE, SUTRA OSVETA U RINGU NA STUDENTU Featured

1ok va bauwesen kgOdbojkaši Radničkog sinoć su u Kragujevcu u 12.kolu Super lige Srbije pobedili valjevski 014 Bauwesen 3:0 (25:16, 25:23, 25:21), i 7 kola pre kraja dvokružnog takmičenja imaju 6 pobeda, odnosno trijumf više od valjevskog tima, i dalje u igri  za plej of.

Sutra sledi slatka osveta Kraguječanima.

Lider Bokserske lige Srbije Metalac u derbiju trećeg kola dočekuje u 18 sati na Studentu, takođe neporaženi sastav Radničkog iz Kragujevca.

Pored poslatice kakvu samo Valjevo  može sebi priuštiti na prostoru eks Jugoslavije, i slobodno se može reći ovog vikenda i  Evrope, prijatelji sporta u gradu na Kolubari i u valjevskom kraju neće biti uskraćeni za sportske dogadjaje.

Večeras će hali sportova 15.septembar u 18 sati Metalac u 13. kolu KLS dočekati Dunav iz Novih Banovaca, ekipu u suficitu dve pobede(5) u odnosu na Valjevce.1kk mm sumice beovukPobeda je imperativ jer posle pobede Mladosti sinoć u okršaju sa Slobodom 89:81, čak 8 ekipa ekipa strepi od selidbe u niž rang. To su Sloboda sa 6, Vojvodina i Dunav sa 5, Mladost, Spartak, Vršac sa 4,  Metalac sa 3 i Beovuk sa dve pobede.

Večeras će u u dresu Metalca zaigrati povratnik iz bukureštanskog Dinama Kaplanović, centar preko potreban za čvršću odbranu i efikasniji napad.

Odbojkaški Superligaši sa valjevskih prostora sutra dele megdan u Lajkovcu.

Posle serije poraza kandidat za titulu Železničar nema dilemu pred nedeljni meč u 19 sati sa Ubljankama. Pobeda broj 10 u sezoni i nastavak trke za šampionsku krunu.

Odbojkaši ljiškog Spartaka večeras su u Beogradu gosti Partizana. Oba tima igraju po sistemu vruće hladno, kao i Spartak iz Subotice sinoć moćan da pobedi Zvezdu u sred Beograda (3:2) pa je svaka prognoza iluzorna.

Danas u 17 sati odbojkašice prvoligaša Valjeva igraju u Vranju oskoljene prošlonedeljnom pobedom pred svojim navijačima protiv užikog Jedinstva.1OK VA 18 18 18Od rivala Valjevkama je za sada teže bilo putovanje do Juga Srbije, po mećavi od Valjeva do Vranja.

U isto vreme(17 sati) na Studentu OK Srbijanka 014 dočekuje Smederevke.1OK SRB VA 014 SVI 18 11 18Obe ekipe su zabeležile po 7 pobeda, a večeras ko bude bolji nastavlja trku za ulazak u Super ligu. Vodeći tandem Beograd (danas dočekuje Omladinca iz Sremskih Banovaca), a  Srem sutra gostuju na vrućem terenu u Ljigu. Beograd i Srem imaju po 9 pobeda, a Smederevo, OK Srbijanka 014, Omladinac i Helios Takovo po 7 trijumfa.

A za kraj vikenda kako i dolikuje sportska poslatica, i naravno od "sirotinje" na repu dotacija iz gradskog budžeta, naravno po volji glasača u famoznoj Komisiji za raspodelu narodnih para.

Nedeljni derbi Bokserske lige Srbije Metalac - Radnički iz Kragujevca je poslednji boks meč u 2018. u Valjevu, i spektakl, kakav mogu samo da prirede najbolji srpski bokseri.

Pre dve večeri  Loznica je  deklasirala beogradske "ktrstaše" 14:2.  Valjevci su bili ubedljivi na Crvenom Krstu, i protiv Lozničana. Oba meča su dobili rezultatom 12:4. Sutrašnji rival iz Kragujevca je bio bolji od  Nišlija i Vojvodine u Novom Sadu neporažene od preksinoć na Ćairu (8:8), i biće tvrd orah.

Ruku na srce povrede su mnogo veći problem za Metalac od rivala.

Sutra neće u ring Gavrilović i Grmuša, zbog ozleda u ringu. Metalac ima moćan tim da i bez dvojice sjajnih boraca, sa dostojnim zamenama zabeleži i treći uzastopni trijumf u sezoni, i potvrdi da je bez premca u šampionatu pred poslednji meč u Novom Sadu sa Vojvodinom u 2018.

Merenje pred meč Metalac - Radnički je sutra u podne, kada počinje naša nagradna igra. Najbržim posetiocima našeg portala poklonićemo 10 ulaznica za derbi.

Vaš zadatak je samo da nas sutra u podne pozovite na 064-118-44-79 i ulaznica vas čeka! 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas