Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

"ZA BOLJITAK SRBIJE I DECE U SRBIJI" Featured

SPS FSS

Leto 2019. donelo je mnogo toga dobrog na žalost i lošeg. Srpski socijalisti na svoj način  sprovode niz akcija u  gradovima   širom Srbije i osluškuju glas naroda. Žele da kako sve glasnije ističu partnerski odnos i bolji život za sve gradjane,  a ne samo  puku vlast radi vlasti.

U Valjevu  je  u Gradskoj kući  na tribini posvećnoj svemu što tišti običnog čoveka  ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić i  šef poslaničkog kluba SPS-a Đorđe Milićević u direktnom razgovoru ponudili su niz zanimljivih i konstruktivnih odgovora na brojna pitanja.SPS DJORDJE“ Menjamo praksu i evo nas da kao  legitimno izabrani predstavnici razgovaramo o svemu  kada nema izborne kampanje. Kao deo vladajuče koalicije,  želimo da damo svoj doprinos u realizaciji jednog reformskog kursa Vlade Republike Srbije, da svima bude bolje" rekao je Đorđe Miličević i naglasio da je SPS  u Skupštini Srbije konstruktivna rasprava uslov da   politikanstvo usmeri na demokratsko sučeljavanja mišljenja i argumentovane rasprave..

SPS DO DANICE B

SPS DZONS

Sa Milićevićem se složio ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić.

SPS RUZIC

SPS SVI

“Grad Valjevo  je 2019. apliciralo kod Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave sa projektom završetka radova i razrešenja  vodosnabdevanja u Brankovini. Nemamo  dovoljno sredstava ai se trudimo da prepoznamo  prioritete i da zadovoljimo potreba gde je najppotrbnije pomoći”, rekao je Ružić, podsetio da  Socijalistička partija Srbije pomogla  rekonstrukciju hale Partizan, projektom energetske efikasnosti pri ministarstu rudarstva i energetike, kojim rukovodi ministar Aleksandar Antić, kao i izdvojena sredstva uz pomoć  ministarke bez portfelja Savice Đukić Dejanović za centar za biomedicinski potpomognutu oplodnju u Valjevu.

“Zašto opozicija bojkotuje parlament”, bilo je jedno od pitanja a  Neđo Jovanović, zamenik predsednika poslaničke grupe SPS-a, smatra da  se opozicija opredelila za vaninstitucionalni izbor borbe na ulici, koji može biti legitiman sve do određenih granica.

SPS11

Zamenik predsednika Gradskog Odbora  SPS Valjevo i direktor JKP “Vodovod” najsupešniji sportski radnik u novom mileniujuju Bokserski klub Metalac je doveodo šampinske krune 2019,  Đorđe Milanović se zahvalio se na podršci partije, i posebno Branku Ružiću na podršci valjevskom “Vodovodu” .

"Ministratvo je u ovoj godini, opredelilo 14 miliona dinara za  magistralni  vodovod Valjevo-Brankovina, koji bi za 40 dana za zavđetak k najobimnijih radovau prvoj fazi"

MIlanović je istakao uverenje da će posle  obeležavanje trase i raščišćavanje terena od ministratva stići i sredstva u 2019. za druge dve faze izgradnje vodovoda ali i podsetio na dosadašnje aktivnosti.

"Ministar energetike Antić je pomagao gradu Valjevu da dobije sredstva za halu Partizan da posle  gotovo 20 godina bude  rekonstruisana,a  od ministra Dačića očekujem da  u novembru podeli ti ključeve zgrade socijalnog stanovanja i za raseljena lica u Valjevu. Zahvlni smo i ministarki  Đukić Dejanović za pomoću u nabavci inkubatora za vantelsnu oplodnju, i na pomoći za projekat izgradnje igrališta u naselju Oslobodici Valjeva. Kolubara 2”, kazao je Milanović.SPS DJ MIL

FSS i poslanički klub SPS je u prvoj tranši podrške i pomoći silno ugroženom i srozanom valjevskom fudbalu, ovoga puta opredelio opremu i lopte.

Ni manje ni više nego pravnom nasledniku najstarijeg kluba u gradu FK Budućnost, ugašenog  14.jula 2014. Mutant  sa 25 i više miliona narodnih para  preinačen u FK BK 2014 je čašćen. Klubovi koji  su izborili više rangove rang takmičenja:  FK Mladost Dračić(zona) FK Junior NN (okrug), FK Senjak (Medjuopštinsika liga), i naravno ničim izazvani ZSK, kao i škole fudbala FK Tešnjar i malog fudbala RB 014 su dobili takođe poklone FSS.

Ostali gradski i prigradski fudbalski klubovi: Radnički, ZSK, Brđanac, Kolubara 2, Jadar, Iskra, Pričević, Stave, Brezovica, Mali korak...  slične poklone će najverovatnije dobiti kada "deda mraz" Novica Tončev dođe u Valjevo kako je obećao sa  dekretom da se FK Budućnost vraća Gradu Valjevu, Valjevkama i Valjevcima.

Valjda zato što ima  3  fudbalska stadiona (Park Pećina, Krušik, Senjak i dva fudbalska igrališta(Peti puk, i Donja Grabovica, u Valjevo nije stigao "bingo". U Subotici, Loznici, Zaječaru, Kraljevu, Leskovcu i Vranju, će do 2021.biti izgrađeni novi stadionu japaciteta od 8.000 mesta,  dok će objekti u Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu biti rekonstruisani i moćiće da prime  do 20.000 gledalaca.

Valjevo od 1997. gradi svoju Arenu. Sa  10 spala je na 6.000 mesta. Valjalo bi aplcirati Vladi Srbije i resorniom ministarstvima sa objektom od 3 do 4.000 mesta za košarku i ostale male sportove, ali i zatvorenim bazenom i neizbežnim šoping mol centrom kako bi valjevska mini Arena sama izdržavala i bila u funkciji svakoga dana od jutra do mraka.

Jer kako reće Đorđe Milanović valjevska deca zaslužuju da se bave sportom u normalnim uslovima u adekvatnim objektima.

Valjevo je Grad sigurno je dostajan pažnje više od mnogih što  ga u novom milenijumu po raznoraznim osnovama prešiše iha haj.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas