Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KATARZA Featured

1PFC AZ 01

U po mnogo čemu ludoj nedelji  doživesmo katarzu!

Deca, pravda istina, znanje, sreća pobediše neljudsko i postadasmo opet ljudi  makar na nedelju, dan, čas, tren.

Igrao se fudbalski derbi. Bolji je pobedio a  poraz "miljenica" opravda  neistinom "eksperata" da je krivac sudija  što  neregularan gol nije proznao. Komisija je pečetirala  laž i poput "eksperata" odlučila: gol je regularan, sudija je kriv, tačka!

Stvari očigledno je izmiču kontroli. U sred sezone će (ne)ljudi što mogu sve u srpskom fudbalu  ekspresno zasedati i odlučiti da 8 stranaca može da igra u ping pong ligi. Bude li baš tako kršen Zakon liga je aut.

Po prinicipu fudbaleri iz  EU nisu stranci i zato ne 8 nego11 ima da igra  u Srbiji u samo u jednom klubu, dok u onom drugom samo nema registracije JEDNOG  SRBINA, najnovijim propisom, jedinstvenim u FSS samo.

"Uloženo je u tim samo 30 miliona evra bre i ama sve da vas bijem" reče hladno lice sa poternice predstaviku kliuba drskom da ih dva puta zaredom tresne  za par meseci !

Da prekinem  nametnutu fudbalsku  priču  jer i košarka se voli

Super Kup ABA lige je prvi trofej što u novoj sezoni stiže i u košarkaški povampirenu Humsku.

Tim vredi a  evropejci bez ograničenja posle Zagreba sinoć dobiše i prvu packu u Evroligi, pošto je  "banda" omraženog "limara-sekača" preplivala grad ostrva, mostova, vode, grad košarkaških šampiona Italije  Veneciju.

Istoga dana stigla je i  injekcija života za valljevski košarkaški klub.

Odblokiran je raćun KK Metalac   sa 2 miliona narodnih para da klub  krene u novu sezonu KLS. Samo

200.000 dinara do kraja 2019. da baš toliko je ostalo od potraživanja poverilaca što traže svoje. Uprava sa novim licima(njih dvojica) i starim valjalo bi da poradi na finansijama.

Nezvanično, momci su prihvatili da im prve tri plate legnu na račun  tek na početku u 2020. godini, Vladimir Đokić će teret obaveza nositi do marta i ne sumnja u uspeh na terenu.

To ima i može samo u Valjevu gradu.

Jedan čovek kada je bilo potrebno da tas  na vagi prevagne i  prva ekipna titula stigne u Valjevo, dobru volje ponovo iskazuje. Svoj poslovni prostor  u žirem centru grada ustupio je šampionu Srbije u boksu BK Metalac da u njemu bokseri rade i bruse formu za novu titulu. U pohod   kreću  13.oktobra iz Sombora, a taj isti čovek će sam rešiti pitanje sporne kategorije. Uspeće Metalac da dovoljno onih što  veruju u sebe, to žele a i mogu. Već dve nedelje ekipa je na okupu u Valjevu. Rade po sopstvenom priznanju jače više i bolje nego li na priprema reprezentacije u 2019. bez odličja u seniorskoj konkurenciji.

Srbija se ponovo  utorak uveče zakucala  uz male ekrane  tv prijemnika.

Ponos Srbije  je pobedio  braću iz Pireja 3:1 a  zabeležen je i detalj na Slaviji. Devojka sa crno belim obeležjima NAPALA  bratski korteo. Htela da se bije sa par hiljada aktera preneše istinoljubivi mediji. Preživela je ali su joj obeležja kluba za koji verovatno navija "konfiskovana" od napadnutih u korteu. Policija niti bilo ko od građana nije interevenisao da bi je zaštitio.  

Kvota 1050,  je posledica množenja dva broja  35  i 30, i to  na mečeve braća i seniorskom i  omladinskom odmeravanju snaga. Za prelaz iz 2 u 1 stigao je basnoslovni dobitak. Za 1.000 uloženih dinara  džek pot je bio 1.050.000 dinara!

Da nije namešeten rezultat na "Rajku" potvrda je stigla iz Atine od tamošnjih medija.

Francusko - srpska kuhinja je proradila. Partizanov sudija iz Francuske je pomogao ponosu  Srbije isključenjem napadača bratskog kluba. Dok su se u svečanoj loži na  "Rajku" bosovi dva kluba  družili posle istoriijske pobede druge i LŠ na terenu miljenice naroda, na terenu su  viđena lica iz Đenove kada je izvršen atentat na srpski fudbal i  takođe neuspeli na "mustafu".

Uoči  rođendana komšije  ponos Srbije je donirao  deci u Tiršovoj 100.000 evra.  Imao i od čega jer zaradiše momci samo tri miliona za 90 minuta  pobedom  u LŠ.

Skoro milionče u kešu "ubiše" bjanko  neri u Kazahstanu  u kasno srpsko popodne  u vremenskoj zoni samo 260 minuta ispred nas.

U najboljoj  igri  od vremena Ivice Osima  u neopravdano potcenjenoj grupnoj fazi Lige Evrope videsmo čudo neviđeno.

Partizanovi  igrači su auotritet na terenu jer igraju totalni fudbal.

Disciplina  u igri a  snaga i moć  presinga  i tačni pasovi rastu  iz utakmice u utakmicu. Igra se atraktivno za gledanje i uživanje. Sigurnost u odbrani, lucidnost u napadu idu ka perfekciji.   Savin Partizan je je ove večeri  dodirnuo  nebo. Prostora za a napredak tima, posebno u realizaciji  ima.

Jedno veliko  Bravo za Savu i pored 5 nerealizovanih  "mrtvih" Sume, Tošića,Sadika, Markovića...

Organizacija, pristup  mentalitet i igra sa toliko šansi nisu viđeni u novom milenijumu  u ovom delu Evrope. Milošević  postavlja i vodi utakmicu,  diže igrače.

Natho je fudbalski bog na terenu, autorietet, velemajstor, edukativni centar za srpski fudbal. Momci kojo igraju fudbal imaju priliku da uče od znalca kakav se retko viđa. Racionalnost,  pokrivanje terena, pismeni pas, kratak i dug šut su obrazac fudbala. Posle Moreire Natho je najbolji stranac u fudbalu na ovim prostorima.

Na sreću neprodat za 4 miliona Pavlović je već dobacio do 10-ke, a do narednog leta, cena će kao pivski kvasac narasti duplo. Uroševic je primer kako se igra u Evropi, a do pre par meseci dobro znamo na šta je ličio. "Ćelavi i Ostoja i naravno Tošić kao staro vino sve su bolji

Sadik je kazahstankoj lepotici 4 puta zatresao mrežu Astane, a samo tri gola su bila regularna, poslednjem je predhodio ofsjad. "Drvo"  ima neverovatne fizičke i fudbalske predispozicije. Izgleda kao da Sadik nije navikao na sopstveno telo Svi što vide Ronalidinja zarobljenog u telu košarkaša ne greše. Intenzivan rad i vežbe koordinacije doneće mu preko potrebnu kontrolu nad sopstvenim nogama,   a znanje i to kakvo, niko mu ne može oduzeti!

Suma  je  zaludeo crno beli svet a do juče je bio samo dobar žongler. Asano se traži  i konačno Lazar i mali  Stevanović  zaokružiće  tu nastvarnu  priču kluba što danas gasi  74 svećicu na rođendanskoj torti  

Što neko reče kad ih gledaš uživaš bre!

Još samo  da zadrže jedinstveni i imidž i pozovu  5.000 dece da sruše Crvene đavole  za dve nedelje.

Ozbiljan fudbal igra Partizan a ima prostora i za jos puno bolje.

Partizan dobar, kreativan, napadački orijentisan, ali povrede nekog pomenutih pre svega iz odbrane poremetiće ekipu, jer 14-15 igrača ne mogu da iznesu sezonu na tri fronta.

Želja da se Srbija domogne 15. mesta postaje realnost. Hrvati nam gledaju u leđa i valja juriti nove pobede. Bitno je da Dinamo, Apoel, Kopenhagen Seltik, Rendžers, Lugano, Jang Bois i Basel ne prodju grupe.

Strajnić je sinoć od 80. minuta prizivao đavola i malerisap. Nije mu se dalo, a naš valjevski Straja u pokušaju je posle trojke u Zubinim Potoku našao način  da motiviše ekipu za Trepču. Hladno je slagao igrače da ga je zvao Zoran Lučić,  ponudio opkladu od 1.000 evra da će sutra u Parku Pećina pobediti "ponos Valjeva" .

Videćemo ishod ali da podsetim Trepča je u gostima otresla "moćnu" Sušicu 3:1. Dakle biće u svakom slučaju sutra veselo u Parku Pećina pre otvaranja košarkaške sezone i utakmice izletnika iz Metalca i Borca u Ćačku. Ali valja pomoći i ljubimici jer  Kup  se igra  na Kosovu i Metohiji. Kako videćete!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas