Menu

zaglavlje

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

DECA SA ZVEZDARE I SISTEM ZA LEKCIJA I U KUPU MILIONERKAMA I "DOŽIVOTNOM" Featured

rk bgd finale kupa cs 2020

U finalu Kupa Centralne  Srbije član  Super B lige rukometašice Beograda, prosek je 17 godina,   nadigrale su  u hali sportova 15. septembar u Valjevu ŽRK Metalac i osvojile trofej, iako rezultat  30:28(16:13) to ne govori. RK Beograd se plasirao i 1/4 finale Kupa Srbije, a za pobedu u Valjevu stigao je i slatka nagrada krem bananice.

Izabranice Đurice Nađa po godinama mnogo mlađe od svojih  rivalki, ali igrom očigledno iznad svog uzrasta, ni jednog trenutka nisu dale nikakvu nadu  valjevskoj ekipi da se makar ponada  da može stići do pobedničkog pehara.

zrk rkbgd fk 2020

Prednost od 3 do pet golova, ostvarena  sredinom prvog poluvremena je bila plod brže, organizovanije i taktikčki mudre igre tneijdžerke sa Zvezdare. Odbrana 5-1 sa akcentom na Martu Mosurović, i preuzimanje je bila nasalomiva.

orm bgd 4

brze i Produktivne i uigrane  kombinacije  u napadu, donele su  prostor za realizaciju kroz sredinu preko brzih bekova, a po potrebi preko krila i pivota.

zrk bgdt5

Trio Marija Ilić(na slici ispod), igrač utakmice, postigla je i 7 golova, Iva Đuran 9, i Danijela Petković, ali i najmlađa, golman Tatjana Ćinik(14 godina), kao i nešto starija Marijana Mitrovski  vodili su  Beograd da pehara.

zrk bg ilic

Kod Valjevki Milica Živanović je postigla 7, Marta Mosurović 6, Tamara Mandić i Sabina Karadinović  po 5 golova.

zrk n ok bgd 2

zrk rk bg f kcs

Dok je po osvajanju  Kupa Centralne Srbije ispred hale sportova 15.SEPTEMBAR Đurica Nađ  trener čuda sa Zvezdare-RK Beograd,  što  sa decom od 14 do 20-ak godina,  hara Super B ligom  govorio o osvojenom trofeju u nadmetanju  sa novokomponovanim valjevskim centrom troška-milionerkama,  i večeras bez pobede, trener  Dušan Novokmet u prolazu ničim izazvan  je  dobacio:

"Nemoj ovom  davati  izjavu, on je govno"

Novokmetu su  kad iz gubi   obično krive sudije i delegati. Ovoga puta je   posle (ne)čekivano nove lako izgubljene utakmice, i bolnog poraza  pokazao je svoje  pravo lice.

"Doživitni" zna najbolje kako je prošao u BiH, a sada dodatno "ojačao"  kao čovek partije sa liste, alii dalje bez  odborničkog mandata,    je posle dve  lekcije u Beogradu, opet od Begrađanki, i još jednog   javnog časa rukometa,  iskalio  bes  u jednoj rečenici.  

Dušan Novokmet je već par godina obeležava svoje bitisanje kao trener ŽRK Metalac 2015,a talentovane valjevske  tinejdžerke netragom nestaju iz rukometa.

Zašto, možda zna baš on, sjajni igrač, vanserijski  šuter, ali to je već vreme daleko iza nas.

Svi pokazatelji   potvrđuju " neće ga nikako uspesi", od kako vodi ŽRK Metalac 2015.

Tim za ovu sezonu je baš on birao.

zrk m bg finale kupa cs

Bez   žara  i timske energije porazi su neminovnost. Možda i zbog ćinjenice da   Dunja Despotović u utakmici godine postigne samo 3 gola, a prosek joj je kada igra na svom nivou tri puta veći. Do juče ubijitog strelca  mnogi klubovi su tražili da vide u svojim redovima.

Mira Obrenović  je davala u proseku po 10 golova, ali je više  nema u timu.

Valjevska deca Nevena Starčević,  Anja Vilotijević, Aksentijevićeva, Radojičićeva nisu više u  ŽRK Metalac.

Bane Cvjetić, dušom i srcem čovek rukometa podseća na neprijatni duel  Novokmeta u Lazarevcu na beznačajnim turniru sa legendom YU rukometa, eks kapitenom YU reprezentacije profesorkom  Ljubicom Bukurov, ali i na repertoar prema svakome ko mu nije po volji, kao i na detalj, doživotne zabrana bavljenja rukometom u BiH.

Rat saopštenjima sa RSS je posebna priča ŽRK Metalac 2015. Ma koliko  bili u pravu, neuspeh na terenu pisanjem saopštenja niko nije  pretvorio u pobede

Godina na zalasku je  potvrda da 3,5 miliona dinara u kasi ŽRK Metalac nisu ništa bitno promenila, jer očigledno sistema nema, a objašnjenje Milana Gajića člana UO posle večerašnjeg poraza da igračice "nisu slušale trenera" sve govori.

Dr. Mihail Litva je rekao: Želiš da saznaš svog glavnog neprijatelja? Pogledaj u ogledalo. Izbori se sa njim i ostali će se razbežati. Ako čovek ne može ništa dobro reći o sebi, a želi nešto da kaže, on počinje da govori loše o drugima.

                         ČUDO SA ZVEZDARE  HARA BEOGRADOM I SRBIJOM!

zrk m bg radost

Trener  pobednika  Kupa Centralne Srbije Đurica Nađ je zahvalio domaćinu na gostoprimstvu i  na koreketnoj igri, ali izrazio optimizam da će  tim koji vodi najkasnije za dve godine biti u eliti, a zatim po planu, nastaviti da korača ka tituli šampiona Srbije.

 Naverovatno je da se  sredstvima Grada Beograda   pokrivaju samo troškovi sala za trening, dok sve obaveze   najvećim delom finansiraju  roditelji dveojčica  i  devojaka, članarinom  koju plaćaju svi, osim igračica sa profesionalmim ugovorom u RK Beograd.

Tinejdžerke sa Zvezdare su pokazale Valjevu, bio je i  direktan tv prenos, zašto su čudo   srpskog ženskog rukometa.Predsednik Skupštine i Upravnog odbora Srđan Ilić RK Beograd  jedan od trojice oficira  "troglave aždaje"je za naš portal izjavio da je priča RK Beograd počela okupljanjem ljudi iz kraja,  školicom rukometa, i da je ovo što se danas dešava samo plod spartanskog rada, asketskog odricanja i vere da čovek ako želi može sve da postigne.(foto Ilić, Nadj, Pap)

1rk bgd trio

"Ranije je RK Beograd bio" UNPROFOR" jer svi treneri  bez posla su dolazili kod nas. Pet godina   radimo i ženski rukomet, uz dogovor da mora da se poštuje, lanac komande. Sa decom od 14 godina počeli smo pre 4 da igramo Prvu ligu - Centar, a  Super B ligu igramo već drugu sezonu. Đurica Nađ, Aleksanadar Pap u ženskom i Branko Padežanin u muškom rukometu su glavni, a imaju brojne saradnike, mlade trenere, tako da ih radi ukupno 13. Đurica i ja, snosimo sve troškove  za  ženski klub, pomaže nam Pap,a muški na svojim plećima nosi Padežanin- Naravno tu je i   redovni prohod od  članarina. Deca treniraju u košarkaškoj sali   "Olimpa"na Zvezdari i u "Šumicama".

Beograd ima   42 rukometna kluba, od kojih su 15 ženski, a RK Beograd je najmasovniji i najbolje organizovan klub, vi tvrdite i najbolji.

"Mi smo najbolji. Kod nas se tačno zna šta ko  radi.   Mi živimo za rukomet, a ne kao većina drugih  za pare. "Sekta" je naš cilj , da nas svi "mrze". Prosek ekipe je 17 godina. Imamo   4 juniorske   2 kadetske  i 2 pionirske repezentativke.

Prvaci smo Srbije za  2001, 2002. 2003, gdište  u poslednje 4 godine i jednom smo bili vicešampioni.

RK BGD TATJANA

Ne krijete da su  vam ambicije Liga šampiona.

"Kotizacija od  550.000 dinara za Super B ligu je pokrivamo  nas trojica. Kako, znamo samo mi. Super A liga je u planu za godinu  dana. RK Beograd ima dve seniorske ekipe, mušku(Prva liga) i žensku u Super B ligi, a pored njih još 17 mlađih kategorija, 4 ženski 13  muških. Za a treninge koristimo i školske sale. Naša deca igraju  Ligu Beograda, Ligu RK Beograd, i Dečiju ligu. Sarađujemo sa 11 škola u Beogradu. Imamo 200 dečaka i 80 devojčica. Idemo po školama, animiramo decu, jer na časove fizičke kulture. Prepoznajemo talente i na sve načine pokušavamo da ih "inficiranmo rukometom. Deca se igraju, a mi ih animiramo. Naš cilj je da  od  36 devojčica 2004. i 2005. godišta stvorimo jezgro za evropska takmičenja.

Vi ste primer  u Srbiji kako se danas jedino može i mora raditi u sportu

"Zbog korone stopirane su aktivnosti, ali kada je najteže mi smo najjači. Na raspolaganju smo Valjevu za saradnju  na svim nivioma", poručio je na kraju ove nestvarne priče o rukometu na Zvezdari, čovek autoriteta, energije, znanja, posvečenosti i odgovoronosti, Srđan Ilić predsednik RK Beograd.

ZRKM BG LOPTA

Za sve što rade i sutra bi da nadju sebe u svetu sporta, nije na odmet posle ove priče da zakucaju na vrata i saznaju još bitinih detalja u radu RK Beograd.

pehar 2020rss

Iskustvo i posvečnost društva sa Zvezdare biće im od višestruke koristi!

Srpski sport valja spasavati, dok se još može od nadolezeće horde lupeža i profitera, što bi da haraju.

Dok se se još može!

Sport valja spasavati, dok se još može od nadolezeće horde lupeža i profitera, što bi da haraju.

Dok se se još može!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas