Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KOMPLEKS TEO 4 NA DIVČIBARAMA ISPRED SVIH U SVETU SPORTA ! Featured

 1teo 4 00

Za razliku od proteklih godina kada smo najvažnij deo svoje misije rezervisali za maj od danas, i dana muzike, i sporta naravno, portal Moj svet sporta će svakog prvog dana leta proglašavati najznačajnija dela u oblasti sporta, u sezoni za nama.

MOJ SVET SPORTA nema dilemu kao nikada do sada !

Čarolija na Divčibarama je najznačajnije delo u oblasti sveta sporta. Sportski kompleks TEO 4 na valjevskoj planinskoj lepotici  Divčibarama  gradi se od aprila 2108.

teo divc 1

Hotelski kompleks sa 80 soba, kongresna sala, velnes i spa centrom,  funkcionalnom  sportskom dvoranom , ambulantom, četiri otvorena terena za košarku, i po jednim  za odbojku, rukomet i fudbal, uveliko se gradi. Investitor je košarkaški reprezentativac Miloš Teodosić sa bratom Jovanom. U martu 2019. će biti završena prva i druga faza, a kompletan Sportski kompleks TEO 4 biće gotov početkom 2020. godine.1teo 4 divcProjekat i inivesticija preduzeća Sport agent, braće Teodosić, su prepoznali predstavnici valjevske vlasti. Gradska uprava Valjevo, odeljenja za urbanizam, građevinarstvo, saobraćaji zaštitu životne sredine, je izdalo dozvolu za izgradnju.Uporedo sa izgradnjom, rešiće se i  pitanje trafo-stanice, vodosnabdevanja i kanalizacije u ovom delu Divčibara. Valjevo očekuje podršku države, imajući u vidu značaj budućeg  kompleksa braće Teodosić, za razvoj sporta i sportskog turizma.

Ovo je početak nove ere u valjevskom sportu i velika šansa generalno za valjevsku košarku i fudbal da konačno progledaju i izađu iz višedecenijskog blata.

Moguće je da kompleks bude proširen još jednim fudbalskim terenom sa tribinama, čime bi se pojačala ponuda za pripreme fudbalskih timova, pa čak mesto okupljanja i priprema selekcija reprezentacije Srbije.

Dostignuća na sportskim terenima skromna, u protekloj sezoni, su u senci izgradnje sportskog kompleksa TEO 4 na Divčibarama.

Sportski kolektiv bez premca u sezoni 2017/18 je OK VA 014 Gorenje, šampion Prve lige, i novi član Super lige Srbije.

okva014 17 18

Primer kako valja raditi I potencirati edukaciju dece imladih sportista je najispravniji put prepoznat u OK VA 014 Gorenje. U radu sa afirmaciji bez premca u regionu i šire. Samo jednom poraženi, a godinu dana mladima su bez premca. Tinejdžeri iz redova novog superligaša, prvaci regiona umesto u finalu turnira za tutulu šampiona države, “dobacili” su samo do 9.mesta, izgubivši samo jednu utakmicu

Pojedinačno, i pored povreda košarkaškog dominatora Miloša Teodosića, i takođe reprezentativca Srbije, ali u fudbalu, Matije Nastasića, u Šalkeu sa ugovorom do 2022, i nastupima od jeseni  u LIgi šampiona, predstavljaju  tandem  bez premca.

U konkurenciji dama laureatkinje su odbojkašice Kana osvajačice Kupa i vicešamiona Francuscke Tanja Krakowska I Ljija Ranković.

Najuspešniji sportski stručnjak u sezoni 2017/2018 je trener odbojkaša VA 014 Gorenje Mirko Ristović.

Vaterpolo klub Valis,u mlađim kategorijama uz rame Partizanu, a čak i nekim selekcijama  bolji od Zvezde, Novosadjana, Kragujevčana, Nišlija, Šapćana…Rvački klub Mladost i škole fudbala Šampion, sa desetak momaka na pragu igranja u Super ligi, te Senjak I Radnički sa Petog puka, kao i škole košarke Student i Valjevski, OK Srbijanka  dele priznanje "Svetionik valjevskog sveta sporta"

Pojedinačno na valjevskim prostorima izdominirale su vođe dva tima Ražnatović i Vasić.

Nikola Ražnatović –crni, kapiten I vođa OK VA 014 najzaslužniji je za istorisjki uspeh valjevske muške odbojke i plasman u elitu Srbije

I munule sezone najbolji organizator igre u KLS i Aleksandar Saša Vasić je potvrdio svoje košarkašku magiju. Odigrao je silom prilika rudarski celu sezonu, za neverovati, takoreći od prve do posledje sekunde na svim utakmicama. Takva tortura nije zabeležena u novojoj istoriji srpske košarke. Nestvarnom energijom, snagom volje i samodiscilinom je sa još nekoliko momaka iz nakaradno sastavljenog tima podario košarkaškom Valjevu priliku da prošlog proleća vidi najbolje srpske klubove.

1sasa vasic 11

Što Valjevo nije u ABA-2 ligi, i pored neverovatnog finansijskog potencijala, uslova za rad za poštovanje, je odgovorna   vlast.

Spremnost da podrži bahatost, osionost bez kraja i očigledno neznanje, još malo pa će biti dve decenije nesmenjivog godinama ni za šta plaćanog narodnim parama predsednika KK Metalac, sve kazuje o onima što bi trebalo da budu samo odgovorni servis građana.

Prvi musketar protekle sezone je najbolji bokser Metalca Lazar Stanojević, osvojač srebra na državnom šampionatu u Jagodini. Iris Anđelić, karatistkinja kluba “014” je najbolja sportistkinja u sezoni u 2017/18.

Porodična sportska priča sestara Ratkovića: Gala, Miško, Nika i Zoja je jedinstven primer uspeha u valjevskom svetu sporta. Osvojili su već medalja i titula u biciklizmu kao niko do sada. Ratkovići su izezetno uspešna porodična  sportska ekipa. Uz to izuzetni školarci su s pravom u izboru jagoda na šlagu torte, i nosioci priznanja "detelina sa četiri lista"1ratkovici 17 18

Sportski dpogađaj sezone dele Košaršaki turnir juniora i Prvi valjevski polumaraton

U nizu promašaja Centara troška, šetotočina I parazita valja ukazati da su oni samo posledica neodgovronosti i nestručnosti predstavnika naroda, odnosno vlasti.

Promašaj sezone 2017/18 je potpis gradonačelnika dr Bobe Gvozdenovića na predlog  odluke izglasan tesnom većinom dela Komisije za sport da od 43programa sportskih udruženja, KK Metalac, DK BK 2014 I VK Valjevo od ukupno 80 miliona u 2018, podele “pravedno” politkanstki isključivo prepovlaćenim bez ikakvog osnova, neostvarenima na sporskom polju ( rezultatski uspeh bilo koje selekcije. KK Metalac, FK BK 2014 , I VK Valjevo su ćašćeni sa polovonom u ukupnog iznosa. Uspeha nema ali zato stoji obaveza . Konačno se se moraju položiti računi I utvrditi šta se radi sa novcem, u najbogatijim I za neveropvari najzaduženijiim klubovima u Valjevu.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas