Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ZA KRAJ LETA JOŠ JEDNA KRAĐA KOD KRSTA, A ZLO TRAJE Featured

1klozet padaFudbal je na kraju leta 2018. opet crveneo kraj porušenog klozeta. Tim nesposoban da stvori š od šanse u  90- om  minutu je  osvojio  bod protiv Loznice.

Ukupno šesti, kao i do danas jedini u Valjevu, i ovaj su donele sudije.

Poklonjeni slobodnjak sa 16 metara Janković je pretvorio u gol u završnici utakmice za bod, u svakom pogledu nezasluženo osvojen.

1jankovic pred  1 1 loznica

1jankovic 1 1

1jankovic slavi golLoznica je pogodila dva puta okvir gola. imala 4-5  "mrtvih" šansi, Mitar je  odbranio sve ali ne i šut iz blizine kapitena Lozničana Nemanje Stevanovića  u 56.minutu, veštog da najboljem opet u domaćem timu šutem kroz  noge zatrese mrežu.

Dećji vrtić sa Lagatora, rastrčan, hrabar i mudar  predvođen kapitenom Nebojšom Stevanovićem (nije jasno šta traži u ovom rangu takmičenja prim. aut.), odučio je od fudbala jadni tim što je štetočina i zgubidan napraviše.

Vezli su Lozničani na terenu, bolje i brže trčali,  a posle tačnih pasova stvarali su su višak na svakom delu terena. Sa kakvom lakoćom su tek oduzimali loptu valjevskom timu, trebalo je videti. Pravili su "malu decu" izabranicima nesretnika sa klupe kome zgubidan prepusti letos da vodi prvi tim. Aplauzi tokom i na kraju meča Lozničanima, i naravno Mitru Pejoviću,  potvrda su da  još ima onih što prepoznaju znanje i fudbalsko umeće.

U prvom delu meča ređale su se šanse Lozničana, a  Mitar  je pravio čuda, i sve  odbranio. Čovek je  onemeo urlajući na svoju odbranu. I nemoćni domaćin je posle greške Loznice čašćen gol šansom, ali ni to nije pomoglo.

Mitrov prezimenjak se krio na klupi, pokušavajući n ataj način da se spase uvreda sa tribina. Uhvaćen je u dva tri navrata da istrčava  ispod zapadne  triibine, kad je nešto "važno" imao da saopšti "ćiri" i ostalim pulenima što odabra u julu da nose dres časnog kluba.

1pejkan ode

Smešni sudija Miroslav Miletić iz Gorrnjeg Milanovca,  kada je video nemoć domaćina nesposobnog da potrči za loptom i protivničkim igračima, u drugom poluvremenu je pokazao samilost i  pomagao je slabije. Za penal nije bilo šanse ali su tu bili "slobodnjaci". Od skraćenih kornera stigao je do slobodnih udaraca iz kojih se direktno šutira na gol. Poslednji kao i svi predhodni izmišljen je na 17 metara od gola i pretvore je u efeltan gol Jankovića.

Svoj pečat na remi stavio je i pomoćnik ispod zapadne tribine Miloš  Živanović iz Kostolca.

Kod 1:0 u 80.minutu signaliizirao je ofsjad kad su dvojica Lozničana krenula sami ka Pejoviću. Posle  neviđenog bezobrazluka pre dve subote i zaustavljanja napadača Mokre  Gore u trenutku postizanja gola za pobedu, zbog toga što je "iscurilo" vreme, danas izmišljeni ofsajd,  je novi biser sezone ljudi u žutom u Valjevu.

Da tragedija po fudbalsko Valjevo bude kompletna, Loznica do utakmice u Valjevu izgubila na Lagatoru od Jošanice(0:3). Tutina (0:1), a sa  Drinom je odigrala meč bez golova, iako je Stevanoviću proteranom iz Valjeva u Ljuboviju poništen regularan gol u 90.minutu.Sa Proleterom u Mihajlovcu je izborila 1:1,a jedina pobeda u Ljubiću 4:2 protiv Poleta, jasno ukazuju da  Loznica ima problema.

Međutim,posle danas viđenog u Valjevu  mnogo manje od tima što skockaše zgudan i štetočina, spsosoban da u tri meča od 9 izgubi čak sedam bodova kod Krsta. 

Posle današnje "rapsodije" nemoći" jasno je da pored Prova, i Proletera, Mihajlovčana, sa ovakovom igrom   valjevski tim ide pravo u četvrtu rang zonu.

Požar se rasplamsava ,valja ga gasiti, ali ne kofama sa benzinom i vatrogascima poput čoveka iz rupe Pejovića, i sportskog direktora za koga je najvažnije da se fudbal igra, već sa ljudima od akcije i dela. Vreme odlaska se bliži!

aca rajevac i rasa terzic

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas