Logo
Print this page

MOMCI IZ BUTIKA ODISEJ POBEDNICI VALJEVSKE BASKET LIGE Featured

basket l 19 2foto Dragan Krunić

Ekipa valjevskog Butika Odisej u sastavu Marko Jakovljević, Ivan Mladenović ,Aleksandar Teofilović, Uroš Đokić sa kuočem Milošem Đokićem pobednik je ovoletošnjeg 21. izdanja 

Basket lige Valjevo 2019, održane na otvorenom terenu Studenta  i u hali sportova iistoimenog sportskog objekta.

Pobednicima čiju igru je odlikovao spoj mladost i iskustva  i neverovatna borbenost, ali i znanje istrajnost i naravno sreća,  pored medalja i pehara pripala i novčana nagrada u iznosu od 60.000 dinara.

U finalu sa "kneževima" iz Mionice Valjevci su bili ubedljivi i dobili oba basketa (21:15 i 21:13). "Pekari" iz Miorone su poraženi u meču za treće mesto od "Džentlmena" 19:12.

basket l 19 1foto Dragan Krunić

Finalisti su u  neizvesnim polufinalnim okršajima srećno stigli do finala. Igralo se na jednu loptu  u oba polufinala. Butik Odisej je pobedio Pekaru Mirona 22:20, a Kafe "U Knez" Gradsku kafanu "Džentlmeni" 21:20.

Kod mlađih pionira pobednik je Koš promet. Najbolji pioniriski sastav je Vibes, kadetski Termo sistem Tehnika.

Marko Jakovljević je bio senior bez premca.

Najbolji trojkaša je Luka Ikonić iz Okov plusa, najbolji mladi igrač je Matija Krstivojević (Mead The Boyusa i Junior Sistem Tehnika).

Ovoletošnja Basket liga okupila je 43 ekipe, dominirali su seniorski sastavi, ukupno 16. Organizator KK Student je još jednom bio na visini zadatka.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.