Logo
Print this page

DECA I VELEMAJSTOR FUDBALA NATHO SU RADOST SRBIJE I EVROPE Featured

 pfc az 00

U neverovatnoj igri brojki i 258. meču Partizana u Evropi( ono pre se ne važi po nekakvoj računici UEFA prim. aut.)  crno beli su ostali sinoć na  "nulu"na premijeri u UEFA Ligi Evrope. Ali su pobedili  najjačim oružjem "ponos Srbije"pokazavši Evropi i svetu i naravno Srbiji ko je i zašto stvarno  ponos  ove zamlje i kojoj se sve meri samo  crveno belim metrom. A tek velemejstor Natho, priča bajku za svu decu čija srca kucaju u ritmu  crno belih.

PFC AZ2

Partizan niiti bilo koga u Evropi nikada nije bodrilo više od 20.000  dece, jačih od svih sankcija i "igara" moćnika što vedre i oblače fudbalskom Evropom, nikada više ostrašćenih  i usmerenih na seču i masakr "prekršioca" Partizana.

PFC AZ PAVLOVIC

Osmesi, žamor, navijanje, zastave, šalovi, dresovi, vrisak kod svakog gola plenili su pažnju. Koliko li je samo puta probijen zvučni zid  u hramu fudbala, nikada radosnijem i veseliijem,  nikada mladjim  i brojnijim auditorijumom na planeti.

PFC AZ DECA

Deca  su sinoć bila svetlost  jača od Sunca   i mraka u svečanoj loži teškog, upućeni u problematiku kažu, više od 200 godina robije.

PFC AY P

Fudbal kao i uvek pokazao je moć i nemoć baš ove ekipe Partizana, protiv  ni malo naivnih Holandjana, veštih da iz dva šuta  postignu dva gola. Partizanov Japanac je palio i gasio svetlo na terenu, a bjanko nere  je na putu do pobede zaustavio "ćelavi" što otključa vrata ulaska u Evropu, njemu ne baš svojstvenim kiksevima. Mogao je Sava i bolje da promeša karte, ali se makar uverio od od Zdjelara skoro vajde neće biti, na žalost ne jedinog kome nije mesto u Partizanu. Tako da svi koji kažu da je AZ igrao sa devetoricom zaboravljaju da ni Partizan nije bio sa 11.oricom na terenu i bez proteranog Zakarića, što izmisili fudbal za  neopravdano povlašćenje.

Konačno čovek koji je sve zasenio. NATO je bio sinoć za Natha mala maca.

PFC AZ P

Kapiiten izraelske reprezentacije je igrom i golovima pokazao ko je danas najbolji igrač Partizana i ko će odlučivati,  sva je prilika,  kome će pripasti derbi u nedelju na istom stadionu.PFC AZ4

Zvezda je izgubila 0:3 od Bajerna i "nije se obrukala", a Partizan nije izgubio od Holandjana, ali je  pobedio svet.

Svojom decom sa prostora eks SFRJ, od za sva vremena našeg Kosova i Metohije, do Mostara, Sarajeva, Trebinja, Nikšića, Herceg Novog, Budve, Bara, Cetinja, Danilovgarda,  Kavadaraca, Skoplja, Ohrida, Slovenije i u najvećem broju iz Srbije.

Saznao sam danas i tačan podatak. Brojač je izbrojao 22.000 ulaza devojčica i dečaka, po nalogu  delegata UEFA sa sve svojim matičnim brojevima. Samo zbog njih, naše dečice,  Partizan će živeti i posle ovih što kažu da je ovo najbolji tim Partizana u novom milenijumu.

U pravu su samo zato što ima Partizan ono što niko nema, armiju dece, spemnu da nose i ovaj  tim, Partizanov je, dakle najbolji je, do novih pobeda i radosti.

1PFC AZ 01

ŽIVELA DECA SRBIJE I PLANETE ZEMLJE I NARAVNO FUDBAL, TRENUTNO NEČIJOM VOLJOM, UTAMNIČEN U SRBIJI !

PFC AZ LE

 

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.