Logo
Print this page

DEČACIMA VALISA ZLATO I PEHAR KUPA ZAPADNE SRBIJE!!! Featured

1vk valis u 18n1 Bez  izgubljenog  boda vaterpolisti valjevskog Valisa osvojili su prvo mesto u Kupu regionu Zapadne Srbije u konkurenciji U-18.

1vk valis kg kovac

Želeli su trijumf isto kao i njihov trener Stevan Nonković, ali i tvorci  uspeha iz senke dr Nebojša Stojaković, Saša Simić, Ceca Vujić, aleksandar Mladenović, Aleksandar Urošević, Radovan Kovačević, Rade Arseonović... brojni prijatelji kluba i naravno porodice zlatnih valjevskih dečaka.  

1vk valis dr

1vk valis radost 2

Strpljivo, marljivo, posvećeno, zahvaljujući stručnom i odgovornom radu ali pre svega  ličnom gladijatorskom odricanju generacija tinejdžera VK Valis U-18, "kolo vode" vidre iz 2004. godišta, je na finalnom turniru u SRC Petnica junački izborila četiri pobede.

1vk valis kg igra 2

Padali su redom: Rasina, Niš, Šabac, a na kraju i najveći rival Radnički iz Kragujevca. Večeras  je pobeđen sa 11:8.

Okršaj dve najbolje ekipe u regionu je bio dostojan svakog seniorskog derbija. Prštalo je na sve strane kako i dolikuju najboljima,  velikim prijateljima u životu, ali u bazenu ljutim rivalima. 

1vk valis kg igra

Kragujevčani su postigli prvi gol. Usledio brejk domaćina za 4:1. Novi nalet doneo je Radničkom 4:4, da bi sa nova dva gola  vidre došle do prednosti, na kraju potvrđene sa konačnih 11:8 za pobedu i osvojen Kup i zlato na Zapadu Srbije.

Uspeh za naklon onima koji treba da ga prepoznaju a i svojim naslednicima što tek počinju  su izborili: Aleksandar Kovačević,  Petar Stanić, Stefan Vujić, Aleksandar Colić, Luka Ikasović, Bogdan i Matija Milovanović,  Bogdan i Matija Gavrilović, Stefan Arsenović, Stefan Milinović, Danilo Đurišić, Filip Dobrisavljević, Marko Dovečer, Strahinja Simić, Luka Jeremić.

1vk valis vodaa

 Stručni  štab, šef Stevan Nonković sa saradnicima Nikolom Goloskokovićem i Urošem Tešićem zna svoj posao  i radi vrhunski, ništa ne prepušta slučaju.

1vk valis kg t

Večeras osvojena titula je samo  stepenik u nizu na putu do uspeha kojih će biti bude li volje želje i još intenzivnijeg rada i odricanja momaka VK Valis.

Ako se zna kakav je status vaterpolo sporta u Srbiji i da je sedmostruki šampion Evrope Partizan pred gašenjem zbog nemara države, potrebno je da Grad Valjevo i društveno odgovorni kolektivi prepoznaju i pomognu VK Valis na pravi način.

Da generacija koja pretenduje da postane ponos ne samo Valjeva nego i Srbije dobije adekvatne uslove za rad i napredovanje.

Bude li tako Valjevo  će za koju godinu imati posle šampiona države u boksu i državnog prvaka u vaterpolu, najtrofejnijem sportu eks Jugoslavije i Srbije.

VK VALIS JE DANAS SVETIONIK VALJEVSKOG SVETA SPORTA i zbog lepše i bolje budućnosti mladih u Srbiji, prnuđenih da traže mesto pod Suncem u pečalbi valja ga slediti i na taj način sačuvati i na pravi put usmeriti mladost Grada Valjeva. 

vk valis sampioni

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.