Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALISOVCI PREOKRETOM RAZBILI ZVEZDU, SLEDI PARTIZAN Featured

VALIS CZ STANIC

Na polufinalnom turniru Kupa Srbije generacija Valisa U-16 je potvrdila nesporni talenat i nadolazeći kvalitet. Momci su na korak su do finala posle remija sa Vojvodinom 9:9 i demoliranja Crvene zvezde 14:6.

U nedelju sa Partizanom u 10,45 na bazenu SRC Petnica Valis odlučuje o prvaku valjevskog polufinala.

U konkurenciji još tri velikana srpskog vaterpola Valisovci iako hendikepirani neigranjem zbog zdravstvenih problema najbržeg ubojistog strelca Aleksandra Kovačevića, u meču velikog preokreta, kada je bilo najvažnije pokazali su karakter i potvrdili da imaju  dušu šampiona.

U direktnom okršaju za finale Kupa Srbije na kome če učestvovati 6 najboljih klubova u Srbiji Valis je potopio najbogatiji i najmoćniji klub u Srbiji Crvenu zvezdu 14:6. Početak meča je pripao crveno belima. Loši u svim fazama igre zahvaljunjući odbranama Luke Ikasovića Valjevi su "preživeli" posle samo 0:3 i 1:4. Stanić sa dva gola, B. Gavrilivić i Đurišić donose 4:4 i najavljuju preokret.

U trećem kvartalu kreće valjevski tornado!

Konačno opušteni bez grča svesni svojih vrednosti  izabranici trenera Stevana Tonkovića igraju u prepoznatljivom stilu. "Vidre" su "proplivale".

Čitaju momci kombinacije zvezdaša i zaustavljaju lako sve atake crveno belih.  Sledi konačno srećno vođstvo preko neuhvatljivog Stanića od 5:4. Stefan Vujić okreće dvojicu zvezdaša kao na ringišpilu i postiže najlepši gol na utakmici. Seriju od 12:0 za rekordnih 13:4 nastavlja Stanić sa nova tri gola, Vujić i N. i B. Gavrilović. Zvezdaši nesvesni šta ih snašlo, nadigrani su verovatno kao nikada do sada delovali su kao da ih je neko gurnuo u bazen. Pečat na veliku pobedu pored Ikasovića stavio je najbolji akter meča Petar Stanić 7. golom.

Drugim golom Gajića i prvim Milovanovića   Zvezda stiže do koliko toliko časnog poraza 6:14

Pobeda Valisa protiv Crvene zvezde došla je posle šokantnog remija sa Vojvodinom 9:9 u prvom kolu. Novosađani su vodili sa 7:3 kada je se Luka Ikasović konačno probudio na golu i odbranio petarac. Valis je u svom stilu zaigrao bolje preokrenuo rezultat na 8:7. Posle izjednačenja do sekund pre kraja valjevski tim je vodio sa 9:8. ali su "lale" ipak stigle do remija i prvog boda kao i Valis.

Partizan nije pobedio  Zvezdu iako je imao je i pet golova prednosti (8:3). Crveno beli su  pred  kraj čak i poveli 12:11 pa je Partizan na mišiće iščupao prvi bod. Večeras su partizanovci sjajnom odbranom prelomili meč sa Vojvodinom u trećoj četvrtini. Novosađani su imali vođstvo od 3:1 i 5:4 ali crno bele "osice" zaustavile napad "lala" i preokrenule rezulat serijom od 5:1. Kraj je bio formalnost a konačan rezultat je 10:7 za Partizan.

Nedelja je dan konačne odluke. Do podne ćemo saznati  ko će pored Valisa i Partizana u finale. Biće to pobednik prvog meča u 9,45 izmedju Vojvodine i Partizana.

O pobedniku turnira u SRC Petnica i ko sa najviše bodova ide na finalni turnir odlučiće domaćin Valis i Partizan. početak je  u 11 sati. Obe sastava trenutno imaju po 4 boda. U finale se prenose bodove tri najuspešnije ekipe na valjevskom turniru.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas