Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

"KONRAD": MEJNSTRIM MEDIJU 1,5 MILION GRAĐANA VALJEVA Featured

mediji smrt fasizmuUdarnoj pesnici  propagande, zanimljivo je baš zahvaljujući "dejstvovanjima"  na njemu, tj. dotičnom   mejnstrim mediju, gde je postao prepoznatljivi "konrad"  zaključkom saopštenim lično na Štabu za vanredne situacije grada  26.maja iz stalne budžetske rezerve plaćen je rad VTV-a.

Ostali mediji ( fantom nije, niti može biti medij prim. aut) televizijske i radio stanice i naravno ALTERNATIVNI MEDIJI, ne postoje, I NISU NA "PLATNOM SPISKU" ZA DODELU NARODNIH PARA, očigledno smatra, da li još samo 24 dana gradonačelnik, treći na listi SNS na izborima 21.juna.

A to što su svoj posao  radili profesionalno, časno i odovorno i  posvećeno iz ljubavi i poštovanja prema istini za kojom vape  svi građani Valjeva, "konradu" očigledno nije po volji.

Sasvim je i razumljivo. Kod alternative, i retkih časnih medija nema poslušnosti, dodvoravanja, hvalospeva, lažne propagande za bilo koga.

DOMINIRA  SAMO ISTINA!

Na svu sreću alternativni mediji  rastu kao pečurki posle kiše,  aritmetičkom progresijom zahvaljujući povećanom broju izvora komunikacionih kanala kao što su društvene mreže, youtube...

 "Glavni" medij(i) se trude ali slabo uspevaju da  diskredituju alternativne medije, bez kontrole  uređivačke  politike i cenzure

"Umetnosti laganja" je bio životni moto  ministra za propagandu Rajha, Jozefa Gebelsa

"„Ako iznesete veliku laž i kada je stalno ponavljate, ljudi će na kraju poverovati u to”.

MSM je ubojito oružje  problikvano i "plemenitom demokratijom"  laži prevaru   osvoji “srca i umove” javnosti propagandom.

Uz pomoć alternatvnih  medija  plasirane laži imaju ogranićeni rok trajanja. Posledice propagande MSM-a dovele su do osvajačkih ratova, demonizovanja neprijatelja i stranih i domaćih, naravno i promocije lažnih  ratova protiv droge itd..

Gebels je bio u pravu kada je rekao:"istina je smrtni neprijatelj laži, i prema tome, istina je najveći neprijatelj države.”

Hilari Klinton je našla krivca, naravno alternativne medije za poraz  i pobedu Donalda Trampu na predsedničkim izborima.

 “Epidemija zlonamernih lažnih vesti i lažne propagande  je preplavila društvene medije tokom proteklih godina – sada je jasno da takozvane lažne vesti mogu imati posledice u stvarnom svetu.” rekla je kraljica laži.

Javnost se okreće  sve više alternativnim medijima, jer oguglala je na "objektivnost". Laži mainstream medija sve manje prolaze.

Internet postaje oružje istine. Objektivnost, realnost i istina pobeđuju "fabrike" laži.

Kakvu realnost Valjevo želi da li lažnu ili istinitu, imaće priliku da pokaže. Nešto više od  od 77.000 građana Valjeva, naravno živih, na izborima 21.juna ukazaće poverenje ISTINI sa kakvom želi da živi.

  A jučeranja istina glasi:

Nalaže se odeljenju za finansije Gradske uprave grada Valjeva nepotpisanom odlukom štaba, saopštio je juče prisutnima komandant štaba Gvozdenović:

"U skladu sa  "Ugovorom POV. br. 80-28/2019-01 od 24.09.2019. godine, iz stalne budžetske rezerve izvrši plaćanje iznosa od 1.641.600,00 dinara Vujić televiziji Valjevo za izveštavanje tokom vanrednog stanja ( u periodu od 18.03.2020. do 06.05.2020. godine ) , po računu broj 34/20 od 07.05.2020. godine. istom odeljenju se nalaže  da su skladu sa Zaključkom br. 112-489/1/20-04/1 od 08.04. 2020. godine i računima dostavljenim od korisnika sredstava, sa namenskog podračuna otvorenog kod Uprave za trezor u cilju prikupljanja novčane pomoći tokom trajanja vanrednog stanja, prenese sledeća sredstva: - Domu zdravlja Valjevo za nabavku zaštitne opreme, 3.200 komada rukavica – iznos od 46.080,00 dinara.

Komandant je naložio  subjektima od posebnog značaja za zaštitu i spasavanje grada Valjeva da dostave izveštaj o radu za vreme vanrednog stanja Gradskoj upravi grada Valjeva, koja treba da pripremi zbirni izveštaj i analizu rada Štaba za vanredne situacije tokom vanredne situacije, prema smernicama za sadržaj izveštaja i elementima po kojima se izrađuje, dostavljenim u prilogu dopisa Sektora za vanredne situacije, Odeljenja za vanredne situacije u Valjevu od 15.05.2020. godine i dostavi Komadantu i Načelniku Štaba za vanredne situacije najkasnije od 04.juna 2020. godine . Stručni tim Milan Mihailović, Načelnik Štaba za vanredne situacije grada Valjeva i dr sci. med. Branka Miholjčić, rukovodilac Stručno – operativnog tima za zaštitu i spasavanje od epidemija radi obilaska i kontrole primene mera za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti KOVID – 19 kod pravnih lica, preduzetnika i u ustanovama kulture gde postoji rizik od vraćanja epidemije.

To što su po svim "pravilima  igre" načelnik i rukovodilac penzioneri i u vanrednom i svim drugim tanjima pod zabranom, se ne vidi na njima, ali dokazuje krštenica.

I za kraj posle preksinoćne posete Novom Naselju i razgovora sa akriviistima i građanima izborni pik Aleksandra Vučića, kandidat SNS za gradonačelnika  Lazar Gojković je bio juče na Divčibarama na radnom ručku sa ministrom trgovine, turizma i telekomunikacija  Rasimom Ljajićem.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas