Menu

zaglavlje

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO RUKOMETNI PARTIZAN, UZ DOPRINOS VALJEVCA MIKIJA RADOSAVLJEVIĆA

METASTAZIRANI SRPSKI SPORT OŽIVEO R…

Kao u svim sferama ži...

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I NARAVNO "najvećeg"...A NAROD JOŠ ČUTI

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

foto vikipediaTri najve...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

12 VELIČANSTVENIH VALJEVSKIH BEBA RADOSNI POZDRAV POBEDI SLOBODE, ISTINE, PRAVDE NARODA AMERIKE Featured

BEBE

FOTO Milen Đorđević Valjevo Grad po svemu drugačiji od mnogih ovozemaljskih i po dobru i onom drugom što mu je voljom ljudi nametnuto, a traje decenijama. U jednom danu je Valjevo je doživelo katarzu za najavu boljih vremena što su pred nama.

Desila se u jednom danu neviđena radost i sreća.

Neverovatnih 12 beba rođeno je  u Opštoj bolnici Valjevo.

Znak ljubavi, sreće, radosti, dobrote, nade, samilosti neba je stigao.

Dokaz da u nemetnutoj igri brojki da zastraše, naruže, ponize ljudski rod, u nameri da učine čoveka bespomoćnim, neuništivi duh ŽIVOTA anulirao i okrenuo konačno u pravom smeru, ljudskog rađanja i trajanja.

Potvrda da  dobro uvek nadjača ono drugo što normalan čovek, ne da ne bi uradio, ni pomislio da uradi drugom čoveku, stiže odasvud gde ima hrabrih mudrih i odgovornih ljudi.

Mejntsrim igra najmoćnijih globalističkih medija, Amerike, je pred najtežim porazom.

Izborna prevara u Americi je razobličena.

Od američkih do evropskih i naravno s aovih naših prostora ućutali su se. Kriju mišljeni kreatori mejsnstrim istine svoju fabrikovanu laž.

Svet ipak saznaje da traje novo prebrojavanje glasačkih listića širom Amerike, i to rade  elitne jedinice Nacionalne garde jošod od 8.novembra.

Posao težak i odgovoran, ali zbog najavljene prevare spremljeni su službeni glasački listići, sa nevidljivim, neraskidivim kodnim vodenim žigom i registrovani  na Quantum Blockchain sistemu, potvrđuju  kolege iz Blog.Dnevnik.hr

Do  sada je u pet država  kroz laserski skener propušteno 14 miliona glasačkih listića, od kojih 78% falš bez vodenog žiga. Svi falš listići  100% su bili  na pobedu Bajdena.

Stigla je utemljena potvrda da je sa ispravnim glasačkim listićama, overenih vodenim žigom uloženim u Quantum Computer, Tramp pobedio na za više od 80% legalnih glasačkih listića. Konačno potvrđeno glasanje  u tom testu je : Tramp 73,5 miliona glasova protiv Bajdenovih 25,9 miliona -i to bez  bačenih  Trampovih glasova, saznaju dilemu hrvtske kolege. Mejsntrim mediji promoteri Trampovog poraza, su  postali ćutolozi. Najveći prodavci laži u Srbiji,su okemenjeni. Ko će prvi probiti led i usuditi se da pljune sebi i lice i kaže istinu, videćemo koliko več danas.

  A kada je reč  obrojkama zanimljivo je da su se podudarale sa Twitter računima dvojice muškaraca: Tramp je imao 88,8 miliona sledbenika na Bajdenovih 16,6 miliona.

Elitni anerički Nacionalni gardisti koriste infracrvenu" opremu za proveru da li su  glasački listići stvarni. Raspoređeni  u 12 ciljanih država Alabama, Arizona, Pennsylvania, Colorado, Texas, Wisconsin, Tennessee, Washington, Virginia, Delaware, Illinois i Kentucky. U Americi preko 500 nacionalnih gardista je na straži nad svim jedinicama za brojanje glasačkih listića.

Originalni glasački listići   pored vodenog žiga,  sadrže  i tintu od kukuruza, što je stvorilo elektronički ID krug zračenja, za praćenje glasačkog listića putem GPS prenosa, kako bi se znalo  da li  glasački listić ispunjavala osoba imenovana na glasačkom listiću.

Trampov tim podigao je brojne tužbe u ponedeljak. 9. novembra. Za to su se dugo pripremali u okviru istrage izborne prevare pod nazivom Project Veritas.

Judicial Watch: „Naša nova studija pokazuje 1,8 miliona viška glasača ili glasača „duhova ili mrtvih“ u 353 okruga u 29 država. Podaci ističu nepromišljenost slanja slepih glasačkih listića.

”Samo u Pennsylvaniji Trampov pravni savetnik Rudy Đuliani imao je svedočenje 50-60 posmatrača anketa koji su tvrdili da su lišeni mogućnosti pregleda pošte u glasačkim listićima.

Na nacionalnom nivou, istaknuti advokat  Sydney Powell (za kojeg se priča da će biti imenovan sledećim direktorom FBI-ja) je rekao:„Hammer and Scorecard - NSA Sigurnosni softver se pretvorio u ilegalni izborni softver - pokrenuo je algoritam koji je Bajdenu dao 3% prednosti u Wisconsinu, Michigan, Pennsylvania, Georgia, Nevada i Arizona.

"Budite uvereni, svi listići biti provereni do trenutka kada se treba proglasiti pobednik izbora, 14. decembra 2020. Do tada će stvarni rezultati izbora - nakon odluke suda - odrediti sve legalno izbačene glasačke listiće. Zajedničko zasedanje Kongresa učiniće izbor službenim 3. januara 2021.

Advokat i pravna zastupnica Michaela Flynna, jedna od glavnih advokata Republikanski strane Sidney Powell, dala je u nedeljnom intervjuu Tv FOX News  više informacija, tvrdeći da je reč o masakru.

Republikanci su već identifikovali 450 000 glasačkih listića u nekoliko država koji su dokazano krivotvoreni ili krivotvoreni i beleže stotine hiljada glasova koji su veštaški  stvoreni jer sadrže samo glas za Džoe Bajdena, ali ne i za demokratske kandidate na istom glasačkom listiću, gde postoje i drugi demokratski kandidati za Kongres i za guvernera. Postoje više stotina hiljada falš listića u nekoliko država, što je statistička besmislica da bi toliki broj demokratskih glasača zaboravio glasati za demokratske kongresmene i guvernere. Na serveru Zerohedge pojavilo se istraživanje anonimnih naučnika zabrinutih za svoj život, ali su pružili podatke koji oduzimaju dah. Podaci empirijski i naučno otkrivaju veštaško i neprirodno povećanje glasova za Džoe  Bajdena u ključnim državama.

 A situacija zaista počinje eskalirati. U ponedeljak je Donald Tramp otpustio ministra odbrane Marka Espera i zamenio ga iznenađujućim trenutnim šefom Nacionalnog centra protiv terorizma Christopherom C. Millerom. Ovo sedište nije podložno Pentagonu već predsedniku. Alternativno u SAD, ovo je izazvalo jasnu poruku da Donald Trump želi da vodi vojsku njegov čovek. Tramp ovaj je potez shvatio kao meru predostrožnosti i zaštitu protiv Duboke države, koja bi mogla pokušati prisilno da ukloni  legitimnog predsednika i pobednika na izborima, u nekoliko država opljačkanog za  stotine hiljada glasova. Promena ministra odbrane izazvala je šok u Demokratskoj stranci.

Postavlja se pitanje hoće li vojska izvršiti hapšenja i raciju u Dubokoj državi?

Najverovatnije će krenuti akcija, a posebno posle izjave  DŽoe  Bajdena u emisiji Pod Save America 24. oktobra, gde je priznao da su zajedno Barakom Obamom i drugim ljudima iz Bajdenove kampanje sastavili najveću organizaciju izbornih prevara u istoriji  američke politike.

Mediji su se odmah izvinuli  zbog činjenice da je  Bajden jednostavno pogrešio, jer je star i dobroćudan,  povremeno priča gluposti, jednostavno nije mislio, tako!

Nakon svih prikupljenih informacija i  mozaika svih tih događanja, Bajdenova "pobeda" značiće brzo, nemilosrdno i teško čišćenje američke državne elite i "pindusa", čišćenje svih onih koji su usko povezani s američkom državnom elitom.
Zanimljiva stvar koju primećuje Dnevnik.hr da su se odjednom svi američki mediji što proglasiše  Bajdena za pobednika zanemeli. Ni slovo nisu napisali kako se  vrši kontrola listića,što se sve dešava itd..

Mnogi od medija shvatili su kao i pojedini novinari, da će biti dopisani, da su naseli na prevaru koja bi ih mogla stajati njihovog posla, firmi ali gospoda su sami sebi iskopali jamu u koju će pasti. Većina medija je pod kontrolom američke državne elite i cionista. Napravili su grešku, i požurili da proglase Bajdena za pobednika, dok Tramp sve to ne složi.

Gospoda novinari su se prevarili, jer ta ista američka državna elita im nije rekla, kakve će posledice imati ako sve to ne prođe.

Tupani  od novinara ostaju tupani kao većina njihovih vlasnika, jer danima su pisali o pobedi Bajdena. Kako tupanima nisu došle neke stvari iz guzice do glave.

Pobedu Bajdenu nije čestitao Putin, predsednik Kine, Kube ,Brazila, a posebno Papa i predsednik Italije.

Primer američkih izbora biće očiti dokaz, da novinarska struka koja je postojala pre 40 i kusur godina, više ne postoji, jer ovi jebivjetri za 100€ koliko dobiju za pojedinu temu, su spremni da nanesui štetu svojoj rođenoj materi a kamo li nekom drugom. Cena "modernog pisanja"  umišljenog da Sunce zalazi i izlazi u Vašingtonu,  bez provere verodostojnosti informacija,  verovanje dezinformacijama je previsoka, napominje Dnevnik.hr i zakljućuje.

Nepromišljenost i neshvaćanje nekih stvari u politici, posebno globalnoj politici će mnogi lično osetiti ali biće im kasno. Zato većina ovih par dana daje ostavke, počeli su pričati pred sudijama istinu svega toga, jer hapšenja će biti, to je sigurno a onda kome opanci a kome obojci.

A mi, Valjevke i Valjevci radujmo se deci, njih 12 došli su u jednom danu, doneli su radost i sreću što život nosi, nadu u bolju budućnost za koju su valja boriti  i izboriti, ako treba i sa puškom u ruci.

Bog nam svima pomogao!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas