Logo
Print this page

VALJEVKA ANJA PAVLOVIĆ TRČI NA BALKANSKOM ŠAMPIONATU Featured

goran i anja

Jesenji  i rezultati ove zime Valjevke, atletičarke  Anje Pavlović(2006) iz AK VAK 014  su dobili na težini i već su  prepoznati. Anja, iako mlađa juniorka, će trčaće u  juniorskoj štafeti Srbije, Na Balkanskom šampionatu narednog vikenda u Areni Beograd na Balkanskom šampionatu. pored Anje članice štafete su  Anastasija Miča, Lena Maletić i Dunja Sikimi.

Anja je proteklog vikenda na prvenstvu Srbije za starije juniore, u trci na 400 metara istrčala do bronze(59,97sek.). U trci na 200 metara zabeležila 9. vreme, uz očiglednu mogućnost za napredak. Od kada je sa Anjom, pre nešto više od godinu dana, profesor fizičkog vaspitanja, trener atletike, fitnes instructor, u eks Jugoslaviji, najbrži junior na 800m Goran Đukić evidentan je permanentni napredak.

Znatno manje u atletici, tek nešto više od godinu dana valjevski gimnazijalac, mlađi junior, Nikola Đukić((kraj 2005) takođe član VAK 014 najavljuje da je posle odbojke i košarke konačno našao sebe u sportu.

nikola i anja

Na nivou Centralne Srbije i na krosevima  već se nizao pobednička postolja. Poslednju pobedu ostvario je kao i Anja, nedavno na Svetosavskoj trci. Na  prventsvu  Srbije za starije juniore je u discipline 800m bio osmi.

Prvenstvo Balkana je u nedelju u Areni Beograd.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.