Logo
Print this page

ZA ZLATNE VALISOVCE OD GRADONAČELNIKA ŠOLJA, BLOKČE I OLOVČE Featured

vaterpolo srbij stanickov bauc gavrUredno i uvek tačno  P.R služba Grada Valjeva obavestila je javnost o čestitanju gradonačelnika upućenog zlatnim dečacima,vaterpolistima Srbije, dan posle  trijumfa na EP U-19 u Podgorici.

Prvotimcima VK Valis(na slici) Aci Kovačeviću, Srđanu Baucalu, Bogdanu Gavriloviću, a pored Kovačevića rođenim Valjevcu, odraslom u VK Valis, a sada članu VK Šabac, Petru Staniću( prvi na slici s leva), gradonačalnik se obratio i čestitao  zlato, pismenom porukom i čestitkama.

Dan kasnije po ustaljenoj recepturi,  je organizovao prijem sa  slikanjem sa trojicu Valisovaca,  bez Stanića. Zašto Valjevac Stanić nije bio na slikanju u “sivonji”, ostaje da nagađamo, ali Pera nije previše izgubio.

Gradonačenik, ovoga puta nije pozvao zlatne na piće, u kafić pored "sivonje" kao nadavno bronzane sa EP U-18 Vladu Đokića i Sašu Sevića.

Zlatne vaterpoliste je u"sivonji" je "častio" već koliko puta odslušanom  Minhauzenskom bajkom, o zatvorenom bazenu, a   bilo je i nešto za poneti.

 “Na ruke” su Aca, Srđan i Bogdan dobili keramičku šolju, blokče i olovče, da se nekada podsete kakav poklon dobiše u  “sivonji”.

Naravno prema ostvarenim rezultatu zlatnim vaterpolistima, po zakonu pripadaju  zaslužene stipendije grada.

Da nije tužno bilo bi smešno.

Poslednja u nizu epizoda, u biografiji da pedigreom časnog Valjevca,  u prilici da nešto promeni na bolje u svom gradu, dokaz je “uspešnosti” Lazara Gojkovića, na dužnosti,  gradonačenika najmlađeg  ikada u Valjevu.

va so jesen 22 1

Zanimljivo je istaći da je kao pomoćni trener u stručnom štabu  šampiona Evrope U-20 u leto 2014. godine, sa Vladom Đokićem selektorom šampionsek gerenacije, Gojković bio na prijemu kod Zorana Jakovljevića. Samo što je tada bilo malo drugačije, nego pre neki dan.

Jakovljević je kao pravi domaćin, izmedju ostalog pozvao i novinare na prijem.

Ovo neki dan je bilo, prošlo je, i neponovilo se na ovaj način.

U  nedelju je radosni dan u Kovačevićima!

valis kovacevici

Šampion Evrope Alesandar Kovačević slavi 18 rođendan!

Srećno da bude,  i dugovečno Petnička haubice!

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.