Logo
Print this page

DIVČANI ŠIJU SRPSKOLIGAŠKO ODELO DRINI Featured

1ofk divci sjenicaKod pravih igrača ne prolaze ni jare ni pare. Sjeničani su danas u Divcima došli sa namerom da pobede,  ali ih je Stefan Ilić, bez premca u zoni Drina,  sam "pojeo". Positigao je dva gola, i dva puta asistirao za 4:0, pretvorenih u konačnih 4:3 u poslednjih 10 minuta odličlne utakmice.

1fk sjenica

 

1divci sjenica igra

 

 

Na utakmici u Divcima je bio i predsednik opštine Ljubovija, kako stvari stoje od leta gradića trećeligaškog fudbala.

Danas je Polimlje poraženo u Lajkovcu od Zadrugara (0:1) pa je Drina sa utakmicom manje, u sredu gostuje u Valjevu, trenutno u prednosti 3 boda u odnosu na Prijepoljce. Sjeničani su u minusu od 4 boda, i samo čudo im može doneti prvo mesto. Želja iz Lajkovca i pored pobede u Kragujevcu je na pragu zone, jer je FAP pobedio u Provu.

Naredne srede fudbalski hit  OFK Divci igraju novi meč u Kupu Srbije. U Divce stiže Smederevo. Preskoče li Smederevce čeka ih poslednji korak do žreba za 16-inu finala Kupa Srbije.  Rival će im biti  drugi tim Mladosti iz Lučana.

U Kupu Srbije devastiranom i poniženom  kao nikada do sada valja reći da se finale igra 23.maja u Surdulici.

Gradić na jugu Srbije bliži je  Skoplju  i Sofiji nego Beogradu, tek 350 km udaljenom od srpske prestonice, na  terenu nedostojnim šeste lige.

Bahatosti i osionosti fudbalske vlasti nema kraja, ali na sreću niko večan nije, pa će  ovo zlo kako je došlo tako i nestati.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.