Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

IZMEDJU DVA FUDBALSKA ZLA, NEŠTO LEPO, POLUMARATON I VATERPOLO Featured

PVP8

Za nama je sinoćni debakl fudbalske selekcije Srbije, ove lepe zemlje u  Ukrajini(0:5). Danas sledi novi katastrofalni kraj još jedne fudbalske sezone politikantski nametnutog milionera u Trećoj ligi Zapad. Da bude radosti potrudiće se mladi vaterpolisti i akteri 2.valjevskog polumaratona.

Reprezentativni srpski  fudbal sinoć je (ne)očekivano, sa sve politikantski nametnim diletantima bačen na kolena. Kad "eksperti" kažu dobro je što se u ponedeljak sa Litvanijom  igra na "Rajku" bez publike, jer dobro znaju kako bi tvorci  pošast srpskog fudbala dočekali, posle debakla u Ukrajini. Valjda je sad i vrapcima konačno jasno na šta i na koga je spala repezentacija i FSS.

1ukrajina srbFOTO EPA-EFE/MYKOLA TYS

Odraz stanje "gore" je cirkus bez granica "dole"

U Arandjelovcu će  danas valjevski mutant arhivirati 7. sezonu besmisla u Trećoj ligi Zapad. Novi idiotluk bez granica, nedodirljivog nadpredsednika, štetočine, parazita Milana Milinovića.

Tragikomedija nametnuta voljom vlasti zavšava novi mučni čin besmislenog trajanja. Iako osuđen sudom javnosti na progonstvo iz fudbala, zarad boljeg sutra, zna se koga i zašto, lišen je bile kakve odgovornosti. Štetočina planira da još "malo" urniše devastirani valjevski fudbal, u crno zavijen od postavljenja fudbalske neznalice i zgubidana 12.jula 2012. godine.

Ali zahvaljujući svesnim i odgovornim ljudima biće i lepog u valjevskom svetu sporta.

Drugi valjevski polumaraton zakazan je danas za 18 sati.

PVP4

Sportsko udruženje "Varatonac" uspelo je u teškim vremenima za sport, da se izbori za pola miliona od Grada, kako bi pokrilo deo troškova organizacije manifestacije polumaratona(21km) i, trke zadovoljstva(10km).

Trčaće i deca i to na 400 metara.

U polumaratonu će nastupiti više 500 takmičara iz Srbije i bivšin Republika SFRJ, a najavljen je dolazak i ekipe iz Francuske.

Valjevski polmaraton podržava i humanitarne akcije "Živi zdravo" kojom se prikupljaju sredstva za lečenje Saše Nastića, i "Čep za hendikep".

Od 17,30 do 21.30 u Gradu će biti na snazi privremeni režim saobraćaja.

U pomenutom periodu saobraćaj se neće odvijati u Karađorđevoj ulici od Vuka Karadžića do Uzun Mirkove ulice, zatim do Supa odnosno Bulevara palih ratnika. Bulevar će biti zatvoren do Železničke stanice i do Ulice Mirka Obradovića, Sinđelićeva od Mirka Obradovića do Knez Mihailove, Birčaninove i do kružnog toka u Gradcu. Takođe će biti zatvorena Ulica Prve brazde od kružnog toka u Gradcu do skretanja na Ploče, kao i Birčaninova kroz Tešnjar celom dužinom, Vuka Karadžića do Karađorđeve ulice, u delu do apoteke 101, odnosno Sunđelićeve.

                                                                              VIKEND VATERPOLA 1vaterpolo valis va jun 19

U olimpijskom bazenu SRC Petnica sinoć je počeo polufinalni turnir RZS, za dečake rođene 2007. godine i mladje, i završava se sutra. VK Valjevo nastupa sa dve ekipe, a rivali će im biti VK Valis, VK Nais iz NIša i VK Sava iz Šapca.

Radnički iz Kragujevca je večeras i sutra domaćin finalnog turnira Regiona Zapadne Srbije za 2005. godište i mladje.

Večeras u 18,45 igraju domaćin Radnički i valjevski Valis, a sat kasnije Nais i Rasina. U nedelju Valis igra sa Rasinom u 9 ujutru, a sa Naisom u 18,45. Dve prvoplasirane ekipe nastupiće na završnom finalnom turniru najboljih ekipa u Srbiji.

U Šapcu se igra polufinale  RZS za 2000. godište. Nastupaju VK Valjevo i VK  Valis. Sinoć havarija Valisa sa mnogo starijim rivalima iz Šapca 6:15, jutros novi peh "pokvario se bus" pa će u Šabac tek večeras na derbi sa gradskim rivalom VK Valjevo sinoć poraženim od Radničkog iz Kragujevca 1:25.

Valja istaći da je takmičenje organizovano u najnezgodnije vreme. Prekinute su pripeme za evropska takmičenja, VK Valis ima 4 kadetska reprezentativca u 2004. godištu. U toku proslave matura, i pripreme za polaganje prijemnih ispita. Očigledno da je neko u VSS "pobrkao lončiće". Definitivno u ovo vreme, prva polovina juna, ubuduće nije preporučljivo organizovati završna takmičenja mlađih selekcija.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas