Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

11 IL-76 DONELI LJUBAV I POMOĆ BRATSKE RUSIJE, STIŽE I SRPSKA POMOĆ IZ MOSKVE Featured

1IL 76 BATAJNICA 3 4 2020 Svih jedanaest ruskih aviona IL-76 vojne transportne avijacije Vazduhoplovnih snaga Rusije  su sleteli  u Batajnicu, sa stotinama tona pomoći srpskom narodu u borbi protiv virusa korona, prenosi pres-služba Ministarstva odbrane Rusije. Iz Moskve i Varšave oko 18 sati doleću Srbi i nose pomoć srpskih i ruskih privrednika iz Rusije.
„Jedanaesti po redu avion Il-76 vojne transportne avijacije Vazduhoplovnih snaga Rusije sleteo je na aerodrom 'Batajnica'“, navodi se u saopštenju.

VA IL 76
IL-76 dostavili su u Srbiju opremu za epidemiološko dijagnostikovanje i dezinfekciju. Svih 11 IL-76 sleteli su na vojni aerodrom Heroj Milenko Pavlović u Batajnicu,
"Naše vojnike i lekare dočekali su kao drage goste – s hlebom i solju. Lica su pokrivena maskama, a rukovanja su ovog puta izostala – takva su pravila nove protivvirusne etikete. Ruske vojnike dočekali su premijerka Srbije i ministar odbrane. Ana Brnabić je zahvalila našim vojnicima obraćajući se na ruskom jeziku“, prenosi novinska ekipa televizije „Zvezda“, koja je doputovala jednim od aviona Il-76 u Beograd.
Predstavnici Oružanih snaga Srbije još jednom su zahvalili ruskim stručnjacima na tome što su se brzo odazvali na molbu Beograda, ističe ruski novinar.
Predsednik Aleksandar Vučić je u četvrtak zatražio podršku od ruskog predsednika Vladimira Putina.

Juče je već doletelo šest  transportnih aviona IL-76 sa ruskog aerodroma Čkalovski po naredni Putina.
U Srbiju je sa 11 aviona prevezeno i 87 ruskih stručnjaka, opremu i medicinska sredstva.

1RUSI BATAJNICA 3 4 2020
U Beogradu je na Vojnomedicinskoj akademiji održan sastanak kome su, pored srpskih, prisustvovali i ruski vojni lekari koji su doneli pomoć iz Rusije, prenosi televizija „Zvezda“.
Tema razgovora bila je epidemiološka situacija u Srbiji i prioritetne oblasti zajedničkog rada, saopšteno je.

Novinska ekipa televizije „Zvezda“, zvaničnog servisa Ministarstva odbrane Rusije, juče je izveštavala sa Batajnice o dočeku u bratskoj zemlji.

Mediji u Srbiji su na "svoj način" ipak previše stidljivo neko u 5-om a neko u 35-minutu informataivnih programa ispratili dolazak bratske pomoć iz ruske federacije dok ruski mediji pokazaju da IL-76, jedan za drugim sleću na aerodrom Batajnicu.

Predsednik Aleksandar Vučić je u četvrtak zatražio podršku od ruskog predsednika Vladimira Putina, a samo dan kasnije pomoć je stigla. Juče šest a danas 5 aviona IL.76 je sletelo na srspki vojni aerodrom Heroj Milenko Pavlović.

1.100.000 LJUDI OBOLELO OD KORONA VIRUSA U SVETU


U svetu je od virusa korona do sada obolelo više od milion i sto hiljada ljudi, preminulo je više od 60 hiljada, a ozdravilo 235 hiljada, prenosi sajt worldometers.
U SR Srbiji obolelo 15 časova 4. aprila 2020. godine registrovano ukupno 1.624 potvrđenih slučajeva COVID 19. Za poslednja 24 časa potvrđeno je još 148 zaraženih od 645 testiranih. Još pet osoba preminulo u Srbiji, ukupno 44 žrtve korona virusa, 89 na respiratorima.

U RUSKOJ FEREDACIJI REGISTROVAN 4731 SLIUČAJ KORONA VIRUSA

Za protekla 24 časa na teritoriji cele Ruske Federacije registrovana su 582 nova slučaja virusa korona, čime je ukupan broj porastao na 4.731, saopšteno je iz Štaba za borbu protiv šrenja virusnih infekcija. Kako se pojašnjava, novi slučajevi su registrovani u 32 regiona Ruske Federacije. Samo u ruskoj prestonici je za poslednja 24 časa registrovano 434 nova slučaja oboljenja, od čega su 14 deca.Kako se navodi, ukupno je u Moskvi korona virusom zaraženo 3.557 ljudi. Prema poslednjim informacijama, od korona virusa je u ruskoj prestonici ozdravilo ukupno 168 ljudi, a preminulo 24 pacijenta.

AVIONOM ER SRBIJA U 18 SATI STIŽU SRBI IZ RUSIJE I POLJSKE I POMOĆ IZ MOSKVE

RS SREMETJEVO JAT

. Avion „Er Srbije“ sa više od 120 srpskih državljana i 389 kilograma humanitarne pomoći za našu zemlju, poleteo je sa moskovskog aerodroma „Šeremetjevo“ sa oko sat ipo zakašnjenja zbog problema  nekih putnika sa izlaznim vizama. Zalaganjem Ambasade Republike Srbije u Moskvi i predusretljivošću Ministarstva spoljnih poslova Rusije problem brzo rešen.
Na putu ka Beogradu, avion „Er Srbije“ prizemljio se u Varšavi i preuzeo još jednu grupu državljana Srbije, koji se zbog pandemije virusa korona vraćaju u našu zemlju.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ranije je izjavio da svi građani Srbije moraju da računaju na karantin od 14 ili 28 dana po povratku u zemlju.
Ovim letom, koji je obezbedila Vlada Srbije, u našu zemlju biće dostavljena i donacija srpskih i ruskih privrednika, koja uključuje osam respiratora – jedan klinički i sedam mobilnih, kao i 10 hiljada zaštitnih maski, tri hiljade rukavica i hiljadu zaštitnih naočara.

RUS SRB SEREMET PAKET
Na listi putnika iz Moskve nalazi se 126 ljudi, među kojima ima i trudnica i dece. Ovim letom, koji je obezbedila Vlada Srbije, u našu zemlju biće dostavljena i donacija srpskih i ruskih privrednika, koja uključuje osam respiratora – jedan klinički i sedam mobilnih, a takođe i 10 hiljada zaštitnih maski, tri hiljade rukavica i hiljadu zaštitnih naočara. Avion AIR Srbija iz Moskve učekuje se u Beogradu u subotu 4. aprila oko 18 časova na aerodromu "Nikola Tesla.

1va srb rus

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas