Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

METALAC DANAS POJAČAO PARTIZANOV BISER MILOŠ GLIŠIĆ! Featured

M GLIS

Još jedan iz plejade mladih i već afirmisanih srpskih košarkaša preko Slovenije iz redove trenutno lidera nacionalnog šampionata Rogaške iz Rogaške Slatine stigao je danas i zvanično u Metalcu. Krilni centar Miloš Glišić (22-208) sutra će imati prvi trening, sa ekipom, a u subotu će na teren. U  Lazarevcu  će nastupiće za Metalac u komšijskom derbiju protiv Kolubare(19,30). Faktor x dolaska Glišiža u Valjevo je nastavak saradnje sa Vladimirom Đokićem, kao i činjenica da za Metalca stoje braća Teodosić, predsednik Jovan, i kapiten Srbije i zvezda Vurtusa Miloš Teodosić. Sa trenerom Metalca  Glišić je već sarađivao u Vršcu i Dinamiku.

Glišić je 2011. iz Banja Luke stigao u Partizan. Kod  Duška Vujoševića u šampionskoj sezoni 2014/15 je odigrao 10 mečeva.

MILOS G

foto mozzart sport Kasnije nije bio izbor Džikića, i nije potpisao  profesionalni ugovor sa crno belima. Od 2017. je igrao za Vršac, zatim od 2018. za Dinamik.

Na kadetskom prvenstvu Evrope 2013. godine izabran je u idealnu petorku šampionata, kada je osvojio srebrnu medalju. Na tom prvenstvu prosečno je postizao 14 poena i 7,6 skokova. Sa mladom reprezentacijom Srbije, igrači rođeni 1997. godine i mlađi, Glišić je osvojio peto mesto na Evropskom prvenstvu na Kritu, posle trjumfa nad Litvanijom sa 102:86.

Meč karijere odigrao je u četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća 2019.  Crvenoj zvezdi je ubacio 23 poena, Partiju obeležio je sa devet skokova i tri asistencije, bez izgubljene lopte, ali Dinamik nije meč decenije krunisao pobedom. Crvena zvezda slavila rezultatom 75:70.

Glišić u Valjevo stiže iz Rogaške, lidera Prve lige Slovenije. Povratak je usledio posle odustanja slovenačke ekipe od nastupa u ABA-2 ligi, ali i aktuelne situacije sa korona virusom

Miloš Glišić će biti veliko  pojačanje Metalca u deficitarnoj cem+ntarskoj  poziciji. Ojačaće odbranu i rasteretiće napadački trio: Paunović, S. Jovanović, Pašajlić.

Glišić je bio član izuzetno talentovane generacije juniora šampinskog Parizana sa Nikolom Tanasković, Slobodanom Jovanovićwm, Tadijom Tadićem i naravno najboljim Vanjom u Marinković.

Od danas je ponovo saigrač Slobodana Jovanovića.

Kako eksluzivno saznaje naš portal šuška se o povratku u Metalac Alekse Stepanovića(22-206) jednog od najpersektivnijih srpskih košarkaša, u protekloj sezoni najvažnije karike u timu Vlade Đokića.Gde ima dima ima ii vatre!?

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas