Logo
Print this page

VLADIMIR ĐOKIĆ PREUZEO OD GUROVIĆA VRŠČANE Featured

vdjvrs

Pola godine posle sramne smene besprizornih, nesposobnih, neodgovornih diletanata i prodavaca magle, a pre svega tvoraca enormnog duga u KK Metalac, Vladmir i Đokić se vraća trenerskom poslu na velika vrata.

Posle briljantne sezone u ABA ligi, osvojenog 6. i 10. mesta, i izbornog Evrokupa 2015, iste godine osvojene titule šampiona Evrope sa mladom reprezentacijom Srbije, Valjevac je danas preuzeo ambiciozni kolektiv KK Vršac, spremnog da se bori za zajviši plasman u KLS.

Vlada Đokić će voditi Vrščane umesto MIlana Gurovića, vlasnika dva zlata Svetskog u Indijanapolisu, Evropskog u Turskoj, i i bonzane medalje sa EP u Francuskoj.

Bivši reprezentativac Jugoslavije je sa Vrščanima je posle četira meseca prošlog ponedeljka sporazumno prekinuo saradnju, a Đokić preuzima Vrščane sa skorom 3 pobede i dva poraza,

Valjevac je danas izrazio zadovoljstvo što dolazi u grad košarke, u klub ne tako davno zapažen u regionalnoj ligi, sa šampionskim abaligaškim prstenom. Sve postignuto je posledica sjajne organizacije, na svim nivoima, a pre svega rada vrhunskih trenera i sjajnih igrača, podsetio je Vlada Đokić danas na promociji u Vršcu.

"Želim da isupunim očekivanja uprave i navijača. Potrudiću se maksimalno da da se u Vršcu igra moderna, brza i atraktivna košarka, a garant je mlada i perspektivna ekipa. . Želim da vrlo brzo konkurišemo za sam vrh srpske košarke a zatim i da stignemo do ABA lige“, rekao je Đokić, i dalje sa saradnicima svog predhodnika Gurovića, Goranom Topićem i Nemanjom Brujićem.

“Poznajem sve igrače, ali uvek ima nešto novo da se vidi.U Meču sa Spartakom su mi neke stvari u igri Vršca zasmetale. Iskreno Spartak je bio odličan, a poraz u Subotici ne smatram kiksom. Liga je ujednačena, imamo kvalitet, a Vršac ima visoko postvljene ciljeve. Prvi naredni meč OKK Beogaradom ima za sve samo jednu obavezu, pobedu” kao i uvek razmišlja samo o uspesima Vladinir Đokić, velemajstor trenerskog posla, na najperfidniji način od nezanalica na kratko marginalizovan u KK Metalac gde je pravio čuda i bio hit ABA lige.

Da je Vršćanima je upala sekira u med, i da su napravili pravi potez agnažovanjme Đokića vrlo brzo će se uveriti.

Dok će Vrščani uživati u svom MIlenijumu, velepnoj dvorani,u istom terminu u subotu u 18 sati u hali sportova "15.septmbar" Valjevci će gledati “mančester u pokušaju” i to protiv odlične ekipe Napretka iz Kruševca, trenutno sa pobedom više od valjevskog tima, oslabljenog neigranjem Marka Jošila kome su klomferi uspeli da polome ruku pre pet dana u Šimicama.

Za razliku od Vršca u Metalcu se mladima već deceniju ipo poklanja vrlo malo pažnje, i ako klub nikada nije kuburio sa stručnim kadrom, i dalje jedinstven, po fenomenu plaćenog predsednika.

Dug Metalca je danas najveći problem.

Posle višemesečenog zavaravanja javnosti i agonije obeledonjen je paušalno, i naravno netačno, a uoči konačne bežanije papirnate uprave na čelu sa preplaćenim predsednikom Zoranom Vranešom, i dalje nesankcionisanim posle brojnih izrećenih neistina, i pokušaja obmannjivanja javnosti o visini nastalih enormnih dugovanja.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.