Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VLADIMIR ĐOKIĆ PREUZEO OD GUROVIĆA VRŠČANE Featured

vdjvrs

Pola godine posle sramne smene besprizornih, nesposobnih, neodgovornih diletanata i prodavaca magle, a pre svega tvoraca enormnog duga u KK Metalac, Vladmir i Đokić se vraća trenerskom poslu na velika vrata.

Posle briljantne sezone u ABA ligi, osvojenog 6. i 10. mesta, i izbornog Evrokupa 2015, iste godine osvojene titule šampiona Evrope sa mladom reprezentacijom Srbije, Valjevac je danas preuzeo ambiciozni kolektiv KK Vršac, spremnog da se bori za zajviši plasman u KLS.

Vlada Đokić će voditi Vrščane umesto MIlana Gurovića, vlasnika dva zlata Svetskog u Indijanapolisu, Evropskog u Turskoj, i i bonzane medalje sa EP u Francuskoj.

Bivši reprezentativac Jugoslavije je sa Vrščanima je posle četira meseca prošlog ponedeljka sporazumno prekinuo saradnju, a Đokić preuzima Vrščane sa skorom 3 pobede i dva poraza,

Valjevac je danas izrazio zadovoljstvo što dolazi u grad košarke, u klub ne tako davno zapažen u regionalnoj ligi, sa šampionskim abaligaškim prstenom. Sve postignuto je posledica sjajne organizacije, na svim nivoima, a pre svega rada vrhunskih trenera i sjajnih igrača, podsetio je Vlada Đokić danas na promociji u Vršcu.

"Želim da isupunim očekivanja uprave i navijača. Potrudiću se maksimalno da da se u Vršcu igra moderna, brza i atraktivna košarka, a garant je mlada i perspektivna ekipa. . Želim da vrlo brzo konkurišemo za sam vrh srpske košarke a zatim i da stignemo do ABA lige“, rekao je Đokić, i dalje sa saradnicima svog predhodnika Gurovića, Goranom Topićem i Nemanjom Brujićem.

“Poznajem sve igrače, ali uvek ima nešto novo da se vidi.U Meču sa Spartakom su mi neke stvari u igri Vršca zasmetale. Iskreno Spartak je bio odličan, a poraz u Subotici ne smatram kiksom. Liga je ujednačena, imamo kvalitet, a Vršac ima visoko postvljene ciljeve. Prvi naredni meč OKK Beogaradom ima za sve samo jednu obavezu, pobedu” kao i uvek razmišlja samo o uspesima Vladinir Đokić, velemajstor trenerskog posla, na najperfidniji način od nezanalica na kratko marginalizovan u KK Metalac gde je pravio čuda i bio hit ABA lige.

Da je Vršćanima je upala sekira u med, i da su napravili pravi potez agnažovanjme Đokića vrlo brzo će se uveriti.

Dok će Vrščani uživati u svom MIlenijumu, velepnoj dvorani,u istom terminu u subotu u 18 sati u hali sportova "15.septmbar" Valjevci će gledati “mančester u pokušaju” i to protiv odlične ekipe Napretka iz Kruševca, trenutno sa pobedom više od valjevskog tima, oslabljenog neigranjem Marka Jošila kome su klomferi uspeli da polome ruku pre pet dana u Šimicama.

Za razliku od Vršca u Metalcu se mladima već deceniju ipo poklanja vrlo malo pažnje, i ako klub nikada nije kuburio sa stručnim kadrom, i dalje jedinstven, po fenomenu plaćenog predsednika.

Dug Metalca je danas najveći problem.

Posle višemesečenog zavaravanja javnosti i agonije obeledonjen je paušalno, i naravno netačno, a uoči konačne bežanije papirnate uprave na čelu sa preplaćenim predsednikom Zoranom Vranešom, i dalje nesankcionisanim posle brojnih izrećenih neistina, i pokušaja obmannjivanja javnosti o visini nastalih enormnih dugovanja.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas