Logo
Print this page

NAJUSPEŠNIJIMA PRIZNANJE "KAPETAN MIŠA" Featured

 ŠRIZNANJE SVI 2018Prestižno priznanje„Kapet Miša Anastasijević“ namenjeno najboljim privrednicima  u regionu za 2018.  dodeljeno je  18-orici najuspešnijih  privredenika u Regionu i  opštini Mionica.

Plaketa i zlatnik sa likom Kapetana Miše Anastasijevića pripali su  Mladenu Petkoviću generalnom direktoru HK „Krušik“ u protekle 4,5 godine neizmerno zaslužnom za povratak u život, i najuspešnju poslovnu godinu,  od opstanka srpskog giganata vojne industrije.

Priznanje se dodeljuje na  nivou Republike,  a potom i po okruzima. Za naš region priznanja su uručena dobitnicima u Poljoprivrednoj školi u Valjevu.

Nagrađeni su   Aleksandar Blažić na čelu preduzeća Blist, sa mendžmenetom i zaposlenima  liderom u proizvodnju grejnih tela i energije na čvrsta goriva. Koliko su uspešni  potvrđuje i podatak da 75 posto Blistovih   proizvoda završava u drugim zemljama.PRIZNANJE ACA

Desimir Tadić sa Žikicom Spasojevićem osnivač peduzeća  za promet „Еuroprom”d.о.о. Valjevo je za 28 godina stvorio lidera trgovine na veliko i malo u regionu, danas sa tendencijom rasta i razvoja u mislu prosirenja obima osnovne delatnosti (prometa robe na veliko i malo, prosirenja broja dobavljaca i eksternih kupaca, povećanja potrošača u maloprodaji. broja zaposlenih, tehničke opremljenosti.  Tokom 28 godine rada„Europrom”je  poslovnošću, radom i angažovanjem svih zaposlenih unapredjivao privredni ambijent sredine, sa 31. maloprodajnim objektom  i 300 zaposlenih.

PRIZNANJE DESIMIR

 Nagrada je pripala i Građevinskom preduzeću Kej iz Valjeva, čija je delatnost projektovanje  i izgradnja stambenih i poslovnih prostora. Dugogodišnje iskustvo i velika referenca stavljaju Kej u red uspešnijih preduzeća iz oblasti građevine i arhitekture.  

ABC-TEST doo Valjevo osnovano 1991. godine. zapošljava 20 radnika, a moto  politike kvaliteta što veće zadovoljstvo  kupaca upotpunosti se realizuje.  Osnovna delatnost je prodaja i postprodaja automobila funkciinipše besprekprno. ABC TEST je ovlašćeniprodavac i serviser ŠKODA automobila po   po fabričkim cenama, i sa  isporukom   odmah.

Od ustanova nagrade su pripale Muzičkoj I Poljoprivrednoj školi u Valjevu. Nagrada je dodeljena I Opštini Mionica za postignute rezultate u razvoju, i preduzećima iz Šappca, Uba i Koceljeve.
Nagradu  čini plaketa i zlatnik sa likom Kapetana Miše, a predstavlja  deo projekta „Put ka vrhu“ čiji je cilj da podstiče i afirmiše preduzetništvo u Srbiji.
Priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ dodeljuje se svake godine najuspešnijim pojedincima, preduzetnicima, institucijama od strane Univerziteta u Novom Sadu i Media Inventa, a uz pomoć Privredne komore Vojvodine i Regionalnih privrednih komora.

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.