Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

NAJUSPEŠNIJIMA PRIZNANJE "KAPETAN MIŠA" Featured

 ŠRIZNANJE SVI 2018Prestižno priznanje„Kapet Miša Anastasijević“ namenjeno najboljim privrednicima  u regionu za 2018.  dodeljeno je  18-orici najuspešnijih  privredenika u Regionu i  opštini Mionica.

Plaketa i zlatnik sa likom Kapetana Miše Anastasijevića pripali su  Mladenu Petkoviću generalnom direktoru HK „Krušik“ u protekle 4,5 godine neizmerno zaslužnom za povratak u život, i najuspešnju poslovnu godinu,  od opstanka srpskog giganata vojne industrije.

Priznanje se dodeljuje na  nivou Republike,  a potom i po okruzima. Za naš region priznanja su uručena dobitnicima u Poljoprivrednoj školi u Valjevu.

Nagrađeni su   Aleksandar Blažić na čelu preduzeća Blist, sa mendžmenetom i zaposlenima  liderom u proizvodnju grejnih tela i energije na čvrsta goriva. Koliko su uspešni  potvrđuje i podatak da 75 posto Blistovih   proizvoda završava u drugim zemljama.PRIZNANJE ACA

Desimir Tadić sa Žikicom Spasojevićem osnivač peduzeća  za promet „Еuroprom”d.о.о. Valjevo je za 28 godina stvorio lidera trgovine na veliko i malo u regionu, danas sa tendencijom rasta i razvoja u mislu prosirenja obima osnovne delatnosti (prometa robe na veliko i malo, prosirenja broja dobavljaca i eksternih kupaca, povećanja potrošača u maloprodaji. broja zaposlenih, tehničke opremljenosti.  Tokom 28 godine rada„Europrom”je  poslovnošću, radom i angažovanjem svih zaposlenih unapredjivao privredni ambijent sredine, sa 31. maloprodajnim objektom  i 300 zaposlenih.

PRIZNANJE DESIMIR

 Nagrada je pripala i Građevinskom preduzeću Kej iz Valjeva, čija je delatnost projektovanje  i izgradnja stambenih i poslovnih prostora. Dugogodišnje iskustvo i velika referenca stavljaju Kej u red uspešnijih preduzeća iz oblasti građevine i arhitekture.  

ABC-TEST doo Valjevo osnovano 1991. godine. zapošljava 20 radnika, a moto  politike kvaliteta što veće zadovoljstvo  kupaca upotpunosti se realizuje.  Osnovna delatnost je prodaja i postprodaja automobila funkciinipše besprekprno. ABC TEST je ovlašćeniprodavac i serviser ŠKODA automobila po   po fabričkim cenama, i sa  isporukom   odmah.

Od ustanova nagrade su pripale Muzičkoj I Poljoprivrednoj školi u Valjevu. Nagrada je dodeljena I Opštini Mionica za postignute rezultate u razvoju, i preduzećima iz Šappca, Uba i Koceljeve.
Nagradu  čini plaketa i zlatnik sa likom Kapetana Miše, a predstavlja  deo projekta „Put ka vrhu“ čiji je cilj da podstiče i afirmiše preduzetništvo u Srbiji.
Priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ dodeljuje se svake godine najuspešnijim pojedincima, preduzetnicima, institucijama od strane Univerziteta u Novom Sadu i Media Inventa, a uz pomoć Privredne komore Vojvodine i Regionalnih privrednih komora.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas