Logo
Print this page

ODRŽAN 9.MEMORIJAL "SVETLANA CECE RADOJEVIĆ" Featured

kk ceca mem9

fotokk014 Sportsko Valjevo ne zaboravlja svoje zaslužne sportiste, U organizaciji  Karate kluba 014 održan je 9. po redu Memorijalni turnir  "Svetlana Ceca Radojević" u čast istaknute  karatistkinje i sportskog radnika.

Memorijalni turnir otvorila je Cecina mama, gospođa Mira  Radojević.

Učestovali su karatisti iz Srbije  i po prvi put i gosti iz Republike Srpske, ukupno  46 karate klubova 200 takmičara u raznim uzrasnim kategorijama.Turnir se u poslednje dve godine organizuje uz podršku grada Valjeva.

Najuspešni klub  je bio iz Bora.

Karate klub 014 je nastupio sa  19 takmičara i to 17 u kategoriji kata i 2 u kumite, borbama, posebno se mora istaći da su na turniru o prvi put nastupili mladi takmičari KK 014, generacija 2012 i malđi: Lana Pavlović, Sara Nešić, Dušan Mileić i Tedora Blagojević.

Pored najmlađih  nastupili i stariji pionirke Ana Živanović, Ksenija Kosić, Tamara Dražić, Ivana Matić, Višnja Đurđević i Anđela Mitrović,  i osvojile su  najvrednija odličja u kata timovima u apsolutnoj klasi i u svojim takmičarskim klasama. U kategoriji kadetkinja Milica Vulović i Jovana Marković su bile druge. U borbama su nastupili su David Petrović i osvojio  je dva prva mesta, a Nikola Milivojević  je bio drugi.

Trenerski tim KK 014: Milan Lepojević, Milenko Lukić, Predrag Branković, Vladan Živanović i Čedomir Bajkin se potrudio da turnir kao i svu do sada bude  na zavidnom nivou, i da pretstavlja praznik  karate sporta u  Valjevu

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.