Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ODRŽAN 9.MEMORIJAL "SVETLANA CECE RADOJEVIĆ" Featured

kk ceca mem9

fotokk014 Sportsko Valjevo ne zaboravlja svoje zaslužne sportiste, U organizaciji  Karate kluba 014 održan je 9. po redu Memorijalni turnir  "Svetlana Ceca Radojević" u čast istaknute  karatistkinje i sportskog radnika.

Memorijalni turnir otvorila je Cecina mama, gospođa Mira  Radojević.

Učestovali su karatisti iz Srbije  i po prvi put i gosti iz Republike Srpske, ukupno  46 karate klubova 200 takmičara u raznim uzrasnim kategorijama.Turnir se u poslednje dve godine organizuje uz podršku grada Valjeva.

Najuspešni klub  je bio iz Bora.

Karate klub 014 je nastupio sa  19 takmičara i to 17 u kategoriji kata i 2 u kumite, borbama, posebno se mora istaći da su na turniru o prvi put nastupili mladi takmičari KK 014, generacija 2012 i malđi: Lana Pavlović, Sara Nešić, Dušan Mileić i Tedora Blagojević.

Pored najmlađih  nastupili i stariji pionirke Ana Živanović, Ksenija Kosić, Tamara Dražić, Ivana Matić, Višnja Đurđević i Anđela Mitrović,  i osvojile su  najvrednija odličja u kata timovima u apsolutnoj klasi i u svojim takmičarskim klasama. U kategoriji kadetkinja Milica Vulović i Jovana Marković su bile druge. U borbama su nastupili su David Petrović i osvojio  je dva prva mesta, a Nikola Milivojević  je bio drugi.

Trenerski tim KK 014: Milan Lepojević, Milenko Lukić, Predrag Branković, Vladan Živanović i Čedomir Bajkin se potrudio da turnir kao i svu do sada bude  na zavidnom nivou, i da pretstavlja praznik  karate sporta u  Valjevu

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas