Logo
Print this page

BRONZA ZA LAZAREVIĆA NA BEOGRADSKOM POBEDNIKU Featured

1Lazarević treći sleva crvena oprema

Na međunarodnom kadetskom turniru Trofej Beograda u rvanju rčko-rimskim stilom u žestokoj  konkurenciji, 150 takmičara iz 8 zemalja   Ilija Lazarević iz valjevske Mladosti osvojio je bronzanu medalju.

Na putu do bronze Lazarević je pobedio Slovenca Podgoreleca, i Bukvića iz Partizana, U polufinalu je izgubio od Kragujevčanina Simovića,a ju meču za medalju bio je bolji od Bugarina Aleksieva.

Rvači Mladosti ukupono nji pet je nastupilo osvojili si i dva dva peta mesta. U borbama za bronzu poraženi su Strahinja Đermanović (-85kg) i Lazar Gavrilović (-100kg). Lazar Đurđević i Saša Nedeljković nisu uspeli da se umešaju u borbu za medalje u konkurenciji do 69 kilograma.

Turnir u Beogradu bio je odlična provera za valjevske kadete, pred prvenstvo države.

Rvački klub Mladost će prvog vikenda u aprilu u halici na Studentu biti dpmaćin Izbornog turnira u slobodnom stilu za odlazak na Prvenstvo Evrope u uzrastu starijih pionira (do 15 godina) u subotu na Studentu. Tunrir počine u 15 sati. Valjevci će ne delu videti nekoliko rvaačkih nada ambicionih da e bore a za nastup na Evropskom prvenstvu, zakazano u Beogradu krajem maja

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.