Logo
Print this page

"OKIĆENA" PEĆINA, ZA SREĆU, HRABRI KLINCI SRUŠILI ZLATIBOR Featured

Umesto da srede istanjeni i izbušeni krov na hali sportova 15.septembar, nagrižen zubom vremena, konačno reše rasvetu u dvorani, izgleda  još uvek samo razmišljaju o toplotnim pum.ama u olimiskom bazenu SRC Petnica.     "Parizerijaneri" preko noći  “okitiše” oronule bokove severne tribine stadiona u Parku Pećina, novim setom  plastičnih sedišta u bojama zastave države. "Kićenje"  je donelo sreću.

Na terenu nikada boljem, mutant, prekršten u FK BK 2014 je POBEDIO i na kraju leta, punog strepnje i neizvesnosti!

I toga koga, kaširanog iz fudbalske Srpske elite, ponovo gde mu je i mesto u Treću ligu, očajni Zlatibor. Jedini gol viđen u 90. minutu došao je kao nagrada za bolji igru poletnije, organizovanije  i disciplinovanije  ekipe trenerskog tandema, Simić-Jovanović.

Aleksić  je iz gužve poslao loptu u mrežu glavom u stilu Mitrogola, i to pred sumrak, tako da ni ovoga puta sumnjivi sudija, nije imao vremena za "popravni". Iz prekida posle centršuta Rostovskog, Aleksić I sreća su doneli radost.  Pre toga pogođenja je stativa, a Tasić je skinuo loptu sa linije  na golmanskim vvratima Zlatibora. Izgledalo je da lopta nije htela u gol, mada je bila je i sumnjiva situacija,  nalik na penal za Valjevce, ali sve  se okrenulo u 90.minutu.

FK BK  2014 bolje je izgledala od  Zlatibor tankog u odbrani stihijski usmerenog na  kontre, pogodili su stativu u prvom I promašili u dva navrata  iz obećavajućih  sitaacija okvir gola odličnog Markovića, uvek na pravom mestu i spremnog na saradanju sa poslednjim linijom svoje odrane. A u jednom trenuku ledeno hladan  fintom je, u srcu svog šesnaesterca,  bacio  na debelo meso napadača  Zlatibora. Par  stotina  osunčanih  poklonika fudbala iz Valjeva na kraju zadovoljno napustilo stadion, naravno zbog gola strpljivo dočekanog u 90. minutu.

Marković na golu, kadet je još uvek, Starčević, Stojanović, Jakovljević, Aleksić, Ristovski, Petrović, Krstić, a tek  Ranisavljević, rastu u ozbiljne igrače. Hoće li postati zavisi isključivo  od njih.

Zaliha od 7 bodova, posle 4.kola uz “šugav” raspored lepo zvuči.

ZLATIBOR FK

Pad “zlatne godole” imaće pravi efekat, tek ako se donesu bodovi  iz Novog Pazara, gde Valjevce čeka Jošanica, trenutno  sa 4 osvojena boda. Da nije bilo kiksa protiv Mladog Radnika(0:0) u Parku Pećina, ako se zna da su Fap i Zlatibor, pored Borca I Loznice, kvartet za jedno mesto I Prvu ligu, start bi bio izna očekivanja, prefektan!

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.