Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

"OKIĆENA" PEĆINA, ZA SREĆU, HRABRI KLINCI SRUŠILI ZLATIBOR Featured

Umesto da srede istanjeni i izbušeni krov na hali sportova 15.septembar, nagrižen zubom vremena, konačno reše rasvetu u dvorani, izgleda  još uvek samo razmišljaju o toplotnim pum.ama u olimiskom bazenu SRC Petnica.     "Parizerijaneri" preko noći  “okitiše” oronule bokove severne tribine stadiona u Parku Pećina, novim setom  plastičnih sedišta u bojama zastave države. "Kićenje"  je donelo sreću.

Na terenu nikada boljem, mutant, prekršten u FK BK 2014 je POBEDIO i na kraju leta, punog strepnje i neizvesnosti!

I toga koga, kaširanog iz fudbalske Srpske elite, ponovo gde mu je i mesto u Treću ligu, očajni Zlatibor. Jedini gol viđen u 90. minutu došao je kao nagrada za bolji igru poletnije, organizovanije  i disciplinovanije  ekipe trenerskog tandema, Simić-Jovanović.

Aleksić  je iz gužve poslao loptu u mrežu glavom u stilu Mitrogola, i to pred sumrak, tako da ni ovoga puta sumnjivi sudija, nije imao vremena za "popravni". Iz prekida posle centršuta Rostovskog, Aleksić I sreća su doneli radost.  Pre toga pogođenja je stativa, a Tasić je skinuo loptu sa linije  na golmanskim vvratima Zlatibora. Izgledalo je da lopta nije htela u gol, mada je bila je i sumnjiva situacija,  nalik na penal za Valjevce, ali sve  se okrenulo u 90.minutu.

FK BK  2014 bolje je izgledala od  Zlatibor tankog u odbrani stihijski usmerenog na  kontre, pogodili su stativu u prvom I promašili u dva navrata  iz obećavajućih  sitaacija okvir gola odličnog Markovića, uvek na pravom mestu i spremnog na saradanju sa poslednjim linijom svoje odrane. A u jednom trenuku ledeno hladan  fintom je, u srcu svog šesnaesterca,  bacio  na debelo meso napadača  Zlatibora. Par  stotina  osunčanih  poklonika fudbala iz Valjeva na kraju zadovoljno napustilo stadion, naravno zbog gola strpljivo dočekanog u 90. minutu.

Marković na golu, kadet je još uvek, Starčević, Stojanović, Jakovljević, Aleksić, Ristovski, Petrović, Krstić, a tek  Ranisavljević, rastu u ozbiljne igrače. Hoće li postati zavisi isključivo  od njih.

Zaliha od 7 bodova, posle 4.kola uz “šugav” raspored lepo zvuči.

ZLATIBOR FK

Pad “zlatne godole” imaće pravi efekat, tek ako se donesu bodovi  iz Novog Pazara, gde Valjevce čeka Jošanica, trenutno  sa 4 osvojena boda. Da nije bilo kiksa protiv Mladog Radnika(0:0) u Parku Pećina, ako se zna da su Fap i Zlatibor, pored Borca I Loznice, kvartet za jedno mesto I Prvu ligu, start bi bio izna očekivanja, prefektan!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas