Logo
Print this page

METALČEV MWP UROŠ LUKOVIĆ SLAVI ROĐEJENJE BLIZANACA! Featured

uros lukovic tataNajbolji košarkaš Metalca u minuloj sezoni Uroš Luković(31), kumudraški gorostas, MWP po svim kritejumiuma regularnog dela sezone u KLS, večeras u krugu svojih najbližih i prijatelja slavi rođenje blzanaca Blagoja i Dijane.

Ljubav sa izabranicom svog srca Anom Uroš je krunisao brakom pre dve godine. Po dolasku u Metalac Ani u Urošu posrećilo i od  juče su roditelje dečaka i devojčice.

„Ja sam najsrećniji čovek na planeti. Ana, Dijana i Blagoje su dobro, mamine i tatine „desetke“. Nadam se da će neko biti u košarci, i još bolji od bake Bilje, strica i mene. Divno se osećam. Posebno zadovoljstvo mi čini prisustvo mojih najdražih partizanovaca Novice „ubice“ i sada trenera Metalca Ratkovice, kao i iskrenog prijatelja Valjevca Bukija Jankovića", rekao je za naš portal eksluzivno kao  košarkaš i  dabl-dabl tata, najbolji košarkaš Metalca, sa Sašom Vasićem, u novom milenijumu  Uroš Luković.

Na slavlju u elitinom beogradskom restoranu "Dash" su pored porodice roditelja tate Ljubisava i mame Biljane nekada košarakšice, sestre Branke brata Marka  takođe vrsnog košarkaša, medju  brojnim  Uroševim prijateljima su i klupski drugovi Janković, Teofilović, Bajić..

uros l i novica

Po starom srpskom običaju kako i dolikuje trenutku, Uroševa slavljenička majica završila je u fronclama, na šta je Luković i navikao na terenu, jer  najbolji je nezaustavljiv i nepobediv.

Bravo i srećno Lukovići!

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.