Logo
Print this page

ZVEZDI OSMI GUŽVIN MEMORIJAL Featured

1RK CZ MEM NJG 9U finalu 8.Memorijala Nikola Jevremović - Gužva igrali su većiti rivali, a slavila je Crvena Zvezda 30:28 uz "malu pomoć prijatelja"  sa pištaljkama, u završnici meča. Sudije nisu  dozvolile  da  Partizan u završnici preokrene rezultat, omogućivši  Zvezdi da  povrdi trijumf u poslednjim sekundama finala.1rk partizan  gm 19 2

Treće mesto pripalo je Kolubari posle propuštene prlilike za  izjednačenju domaćina,  na kraju boljoj od Metalca 25.23.

U polufinalu Zvezda je pobedila Metalac 27:21(15:11), Partizan je bio bolji od Kolubare 25:22(11:13).

Tri prvolasirane ekipe nagrađene su peharima, a Zvezda je pored prelaznog i pobedničkog pehara ima  i najboljeg aktera  turnira.

Stefan Petrić(2001) sin asa eks Yu i srpskog rukometa levorukog bomabrdera, Valjevca Vladimira Petrića, je igrama na turniru potvrdio da će biti još ubojitiji napadač od  slavnog oca. Najbolji strelac je   zvezdaš Petar Bugarinović, a  golman Andrej Trnavac iz Partizana. Pehar se našao i u ruci najmladjeg aktera dete Metalca Koste Nedeljkovića.

Organizacija i 8. Gužvin  Memorijal   bili su na evropskom nivou, i u potpunosti su opravdali  pokrovitelsjtvo Grada Valjeva i očekivanja ljubitelja rukometa, prezadovoljnih viđenih sinoć i večeras.

Mora se po ko zna koji put konstatovati.

Greh je prema rukometu, vaterpolu, odbojci, boksu, plivanju, karateu, streljaštvu...   da i pored fantastičnog rada i rezultata za poštovanje, najuspešniji i najveći promoteri sporta i Grada Valjeva  godinama budu ponižavani i vređani izuzetno skromnom podrškom servisa građana,  vlasti Grada Valjeva.

Štetočine i paraziti u košarci( KK Metalac),  fudbalu (FK BK 2014) a od skora i VK Valjevo neko bi da i dalje besmisleno favorizuje, i deli im otimaju  valjevskoj deci 34.5 miliona dinara!

A pomenuta trojka milionera se bahati, razbacuje novac poreskih obveznika a za uzvrat nudi prazna obećanja, a  minhaunzenskim istinama  pravda nikada ništa ostvareno na  sportskom polju. Toliko ogrezlih, bahatih i  drskih da im čak ne pada na pamet da pomisle da to šta rade vređa ljudsku inteligenciju. Ne polažu račune gde  i na šta troše  silne milione i misle biće tako dok su živi.

Da ipak nema nedodirljivih potvrda  je i hapšenje  Dragoljuba Simonoviću, osumnjičenog da je  naložio podmetanje požara novinaru portala "Žig info" Milanu Jovanoviću 12. decembra 2018.

Požar u valjevskom sportu  traje već 18 godina, a  "vatrogasci" još uvek nisu obavešteni da rade što im dužnost nalaže!

 

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.