Logo
Print this page

BRONZANE IZ ANKONE PRVE U ČAČKU Featured

1cacak zrk srbijankaNa prestižnom turniru u Čačku U 13 i mlađe  odbojkašice Srbijanke  pobedile sve rivale bez izgubljenbog seta i ubedljivo trujumfovale.

Na putu do pobedničkog  pehara mlade Valjevke su savladale OK Forma (B.Bašta), Steriju(Beograd, u polufinalu Laki Stars( Beograd) i konačno u finalu domaćina Borac iz Čačka sa 2: 0 (21: 5 i 21:11).

Za MVP turnira  između dve odbojkašice Srbijanke Jelene Mitrović i Marije Nedeljković, po  izboru trenera proglašena je kapiten Marija Nedeljković. Najbolji tehničar je  Tanja Petrović i proestale dve najboljeg primača i poentera trebalo su da budu dodeljne  sjajnim Valjevkama.1MVP Marija nedeljković

1 Najboji Tehničar Tanja Petrovic

Na svim turnirima u Srbiji od oktobra do danas ova generacija je osvajala medalje(Srbijankin turnir zlato, Dani Lajkovca srebro, Sremska Mitrovica srebro, Novogodišnji turnir u Čačku zlato, Božićni turnir u Kragujevcu srebro, Sretenski turnir Vizura Beograd zlato, turnir u Ankoni bronza, i evo danas  u Čačku zlato.

Ekipu je vodio Milovan Rakić a igrale su(s leva na desno na slici): Aleksandra Miletić, Milica Mitrović, Teodora Mitrović, Jovana Đenić, Ljubica Dimitrić, Sara Petronić, Iva Krstivojević, Jelena Mitrović, Nina Milutinović, Jana Petrović, Mina Stanojivić, Doroteja Čvorić, Tanja Petrović, Marija Nedeljković (kapiten)

Latest from Dragan Ilić

Website Design © Filaks Music i PowerNet Solutions. All rights reserved.