Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

BRONZANE IZ ANKONE PRVE U ČAČKU Featured

1cacak zrk srbijankaNa prestižnom turniru u Čačku U 13 i mlađe  odbojkašice Srbijanke  pobedile sve rivale bez izgubljenbog seta i ubedljivo trujumfovale.

Na putu do pobedničkog  pehara mlade Valjevke su savladale OK Forma (B.Bašta), Steriju(Beograd, u polufinalu Laki Stars( Beograd) i konačno u finalu domaćina Borac iz Čačka sa 2: 0 (21: 5 i 21:11).

Za MVP turnira  između dve odbojkašice Srbijanke Jelene Mitrović i Marije Nedeljković, po  izboru trenera proglašena je kapiten Marija Nedeljković. Najbolji tehničar je  Tanja Petrović i proestale dve najboljeg primača i poentera trebalo su da budu dodeljne  sjajnim Valjevkama.1MVP Marija nedeljković

1 Najboji Tehničar Tanja Petrovic

Na svim turnirima u Srbiji od oktobra do danas ova generacija je osvajala medalje(Srbijankin turnir zlato, Dani Lajkovca srebro, Sremska Mitrovica srebro, Novogodišnji turnir u Čačku zlato, Božićni turnir u Kragujevcu srebro, Sretenski turnir Vizura Beograd zlato, turnir u Ankoni bronza, i evo danas  u Čačku zlato.

Ekipu je vodio Milovan Rakić a igrale su(s leva na desno na slici): Aleksandra Miletić, Milica Mitrović, Teodora Mitrović, Jovana Đenić, Ljubica Dimitrić, Sara Petronić, Iva Krstivojević, Jelena Mitrović, Nina Milutinović, Jana Petrović, Mina Stanojivić, Doroteja Čvorić, Tanja Petrović, Marija Nedeljković (kapiten)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas