Menu

zaglavlje

5,5 DECENIJA OD ULASKA VALJEVSKOG METALCA U DRUGU FUDBALSKU LIGU SFRJ

5,5 DECENIJA OD ULASKA VALJEVSKOG M…

foto Dragiša Medenica...

ANTO TADIĆ ČOVEK LJUBAVI VELIKOG SRCA, DANAS JE SVETLOST  U TIŠINI BESKRAJA

ANTO TADIĆ ČOVEK LJUBAVI VELIKOG SR…

Boks je bio neponovljiv...

ŠPANIJA ŠAMPION SVETA, SRBIJA 12.U MANISI

ŠPANIJA ŠAMPION SVETA, SRBIJA 12.U …

foto fb Posle osvojenog d...

ODLAZAK LEGENDE, GOLGETERA FIKRETA KURGAŠA(1959-2024)

ODLAZAK LEGENDE, GOLGETERA FIKRETA …

Prvog dana jula, valjda...

77  SOLIDARNIH DOMAĆINA-VALJEVKI  VALJEVACA, GARANT ZA BOLJI ŽIVOT U " BRAĆI VELIČKOVIĆ"

77 SOLIDARNIH DOMAĆINA-VALJEVKI V…

  Razvaljena u maju...

ŠPANIJA "OTKAČILA" KATALONCE: KOSOVO JE SRBIJA!

ŠPANIJA "OTKAČILA" KATALO…

Španski parlament je ve...

SRPKINJAMA BRONZA NA BALKANIJADI, VALJEVKA MAGI NAJBOLJI BLOKER!

SRPKINJAMA BRONZA NA BALKANIJADI, V…

Na Balkanskom prvenstvu...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

top form radiša simić bgd maraton

Čovek retko posvećen trčanju, već deceniju i duže,  akter je večine atletskih manifestacija u Srbiji, brojnih u Evropi, a stigao je i do Kine, Valjevac Radiša Simić(1967) ne staje, niže pobede.

Kruna Radišinih uspeha u 2024, posle Balkanskog zlata u polumaratonu (21km) od Nikšića do Ostroga, bio je Beogradski maraton. U kategoriji, od 55 do 59 godina,  u paklenoj konkurenciji, Simke je bio bolji od svih  80 takmičara, ubedljivo ih je pobedio.

"Volim da trčim i za sve uspehe "okrivljujem" svog trenera Gorana Đukića, vlasnika Fitnes centra TOP FORM, počinje svoju priču Radiša Simić-Simke.

"TOP FIRM je mesto života, sreće i sreće za sve uzraste, za zdrave i one koji žele da ozdrave. Svako može da radi šta mu najviše prija, od  joge, pilatesa, aerobnih i plesnih vežbi i igara, do moćnog body-forminga, pump-workouta...  U TOP FORMU akumuliram pozitivnu energiju, preko potrebnu za nadgradnju fizičkih i mentalnih sposobnosti. Jednostavno, pored trčanja pred Gradca, Kolubare, u Parku Pećina TOP FORM je mesto gde se oslobodite svakodnevnog  stresa, nervoze, umora. Vlasnik TOP FORMA i sama nekada ateletičar profesor dr Goran Đukić posebna priča.
top form bgd maraton
"Baš tako, Goran je čovek koji svakodnevno upotpunjuje svoja znanja. Meni lično  svake nedelje napravi program rada. Naravno, ima u vidu moje godine, tako da radim po posebnom programu. Svakodnevno pored radnih obaveza u Gorenju, istrčim određenu rutu, i naravno uživam u čarima TOP FORM-a.
Trke su posebna radost.
"Upoznao sam mnogo divnih ljudi. Video sam lepote brojnih evropskih gradova, stigao sam do Kine, osvajao medalje. Jednostavno uživam, i svaki odlazak je neizbrisivi doživljaj "
Pitanje svih pitanja, do kada Radiša?
"Ne razmišljam o tome, ali jednostavno dok me zdravlje bude služilo, i volja i želje da trčim. Citiraću  samo nemačku izreku: Na mlinu koji radi nema paučine", rekao je na kraju za naš portal Radiša Simić, momčina od pedeset i kusur leta, rođen u kraju gde i najslavniji od svih Mioničana, vojvoda Živojin Mišić. 
Read more...

ODLAZAK VELIKANA YU I HRVATSKE ATLETIKE VELIKOG LUCIANA SUŠNJA

luciano Susanj guliver image
foto guliver imageVelikan jugoslovenske atletike, Hrvat Luciano Sušanj preminuo je u 76. godini u Rijecu. Najveći uspeh u karijeri Sušanj je ostvario na Evropskom prvenstvu u Rimu 1974. godine osvojivši zlatnu medalju u trci na 800 metara.
Za najboljeg hrvatskog atletičara svih vremena proglašen je  2002. godine
Po završetku karijere bio je predsednik Hrvatskog atletskog saveza, Atletskog kluba Kvarner, a bio je i potpredsednik Hrvatskog olimpijskog komiteta. 
Sušanj je rođeni  Riječanin(10. novembra 1948. godine je rođen), a atletiku je zavoleo u  AK Kvarner. U juniorpskoj konkurencij nastupao je na 100 m, 400 m i 400 m prepone i u tim disciplinama osvojio je pet medalja na juniorskim prvenstvima Jugoslavije, dok je 1969. postao prvak Balkana i Jugoslavije na 400 m.
 Početkom 70-tih godina pod vodstvom trenera Željka Zoze Leskovca trči duže deonice 1500 i 800m. Na 800 m 1974. godine osvaja titulu prvaka Evrope u Rimu, a rezultat 1:44.07 minuta je i danas  rekord Hrvatske.
U fenomenalnom finalu na 800 m Luciano je u impresivnoj završnici postao prvak Evrope ostavivši iza sebe trkače poput legendarnog britanca Stivena Oveta i tada aktualnog svetskog rekordera Italijana Masela Fiaskonara (1:43.7)", naveo je HAS.
Na Olimpijskim igrama u Montrela 1976. Sušanj je u finalu na 800 m osvojio šesto mesto sa 1:45.75 minuta. Osim titule prvaka Evrope, Sušanj je osvojio i dve evropske titule u dvorani i to na 400 m u Roterdamu 1973. i na 800 m u Geteborgu 1974. godine.
Osim u sportu Sušanj je politički bio aktivan. 
Susanj Luciano foto psN1
Susanj Luciano foto psN1Susanj Luciano foto psN1foto skrin šot N.U dva navrata bio je poslanik u Hrvatskom saboru i to od 1990. do 1992. kao i od 2001. godine. U svojoj rodnoj Rijeci bio je zamenik gradonačelnika od 1997. do 2005.godine.
Read more...

RADOST NOVOGODIŠNJE BAJKE STIGLA U TOP FORM

top f prva11

Dan uoči odlaska stare, godine stigla je novogodišnja radost u TOP FORM, kuću domaćinsku, kuću sporta, rekreacije osmeha, zdravog tela i čilog duha, preko potrebnog da se ojača samopouzdanje i vera u život.

 Radost  sticanja  i zadržavanja  vere, čak i kada ne veruje u vas, postiže se sa malo odricanja, puno vere i najviše ljubavi, na jednom mestu, samo u TOP FORM-u.

top f g i deca

Danas je bio poseban dan, jer pored vremena izdvojenog za vesele vežbice, osmehe najmlađih članova TOP FORM-a je izmamio niko drugi do Deda Mraz.

Sibirsko-kineski dedica lakim korakom, kakav niko nema, pokazao je danas ko je car Sibira, i himalajki šerpas. Kročio je kako je i najavio tačno u podne u carstvo "kraljice  sporta"u TOP FORM.

Malim budućim šampionima atletičarima i vežbačima je doneo radost i  vreću  do vrha punu najlepših želja i poklona.

topf nunii

Kako izgleda  novogodišnje čarolija, pogledajte.

Uživajte u radosti budućih asova kraljice sporta i njihovog učitelja Gorana Đukića.

top f aplauz 1topf 45

mira i nuni 1 1

top f 232 1

top f 441 1

Read more...
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas