Menu

zaglavlje

METALAC  BEZ DILEME, VEČERAS TREĆA POBEDA U NIZU!

METALAC BEZ DILEME, VEČERAS TREĆA …

Lider Bokserske lige Srbi...

NERANDŽIĆU, STAMENIĆU I KAPLANOVIĆU   "DUNAV" DO KOLENA

NERANDŽIĆU, STAMENIĆU I KAPLANOVIĆU…

Metalac je u novom meču s...

SRBIJANKA 014 U IGRI ZA ELITU, A  VALJEVO SE NE PREDAJE!

SRBIJANKA 014 U IGRI ZA ELITU, A V…

Odbojkašice dva valjevska...

ODGOVORNI PRIMER ČASTI DEJANA SAVIĆA VALJEVO MORA DA SLEDI

ODGOVORNI PRIMER ČASTI DEJANA SAVIĆ…

FOTO Stefan Stojanović ...

RADNIČKI "ZATRPAO" ODBOJKAŠE, SUTRA OSVETA U RINGU NA STUDENTU

RADNIČKI "ZATRPAO" ODBOJK…

Odbojkaši Radničkog sinoć...

NOVI KORAK AERO KLUBA VALJEVO U SVETLIJU BUDUĆNOST

NOVI KORAK AERO KLUBA VALJEVO U SVE…

Aero klub Valjevo je u Te...

KRUŠIK DONIRAO OPŠTOJ  BOLNICI VALJEVO ZA OPREMU 140.000 EVRA

KRUŠIK DONIRAO OPŠTOJ BOLNICI VALJ…

  Zahvaljujući fab...

JAVNI ČAS MODELARA AERO KLUBA VALJEVO U PODNE U TEHNIČKOJ ŠKOLI

JAVNI ČAS MODELARA AERO KLUBA VALJE…

Aeroklub Valjevo danas ...

Prev Next

ALEKSANDAR VUČIĆ:"SRBIJA ĆE IZGRADITI 8 FUDBALSKIH STADIONA"

 

1liverpulGostujući u emisiji "Oko" na RTS-u predsednik Srbije Aleksandar Vučić obećao je da će Srbija biti konkurentna najboljim fudbalskim evropskim zemljama, po fudbalskoj infrastrukturi!

Vučić je  obećao da će se izgraditi Nacionalni stadion, najlepši u ovom delu Evrope.

"Izgradićemo stadione širom Srbije, u Novom Sadu, Nišu, Vranju, Leskovcu... Da ljudi imaju gde da igraju lopte. Biće ih osam. A najlepši i najbolji biće Nacionalni stadion u Beogradu kapaciteta 63.000 ili 64.000 mesta na kom će se igrati finale Lige šampiona".

Kada je reč o domaćinstvu Evropskog prvenstva, uz još tri države, Vučić je optimista.

"Borićemo se za organizaciju, u tome mi pomaže Dejan Stanković, a sve to na predlog premijera Grčke Aleksisa Ciprasa, mada on kaže da je to ipak moj predlog i evo prihvatam da sam ja to i predložio", zaključio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Read more...

METALAC DANAS VODI BESPLATNO NAVIJAČE U BEOGRAD NA "KRSTAŠE"

 

 

1BKM L RING SVI Nestvarno zvuči ali je istina, BK Metalac uz podršku prijatelja kluba  organizuje BESPLATAN odlazak navijača u Beograd narednog četvrtka. Pohod ka tituli se nastavlja posle ubedljivog trijumfa na startu Bokserske lige Srbije u derbiju sa Loznicom 12:4. Danas je  novi i još veći derbi, sa Radničkim u Beogradu.

Put Beograda na meč sa "krstašima" na Crvenom Krstu organizovano će krenuti i navijači   autobusima. Polazak je DANAS u 15,45 sa parkinga kod NIS-ove pumpe kod Stare zelene pijace.

Odlazak  na spektakl u Beograd i ulaz na meč su besplatni !

Agilna uprava valjevskog Metalca uz pomoć prijatelja i prevoznika Evropabus obezbedila je organizovani odlazak sa dva autobusa za navijače.

"Interesovanje za odlazak na derbi sa Radničkim je neverovatno" kaže prvi čovek Metalca Đorđe Milanović.

Očekuje se spektakl u Beogradu. Metalac stiže u prestonicu sa Damjanom Grmušom prošle nedelje osvajačem Zlatnog gonga u Skoplju.

damjan grnušaGrnuša, Ajetović, Stanković, Milovac, najmladji lavovi Janjić, Gavrilović, Stanojević, Marković... kao i mi imaju  samo jedan cilj, ističe Milanović.1BKM L 12 4SVI"Želimo da Gradu Valjevu, Valjevkama i Valjevcima podarimo titulu ekipnog šampiona države. Pokušaćemo na taj način da ispravimo brojne napravde nanete tokom duge i časne istorije našeg kluba".

Prepoznali ste da su navijači pored sjajne ekipa očigledno najveća snaga i podrška na putu do titule.

"Uverili smo se na premijeri koliko  momcima znači podrška sa tribina. Kao nekada kada se boksovalo na Tašmajadanu sa Partizanom, Zvezdom i Radničkim, a Beogradom grmeo poklič i pesma Valjevaca, tako i mi  obnavljamo lepu tradiciju naših očeva i deda. Svi ćemo zajednički pokušati večeras u 19 sati na Crvenom Krstu da ispišemo novu zlatnu stranicu u istoriji Metalca", nema dilemu predsednik kluba Đorđe Milanović, kadar da i na ovaj način sa odabranim saradnicima, organizuje "navijački pohod" i u prestonici nastavi pohod ka tituli- Dva puta je Metalac uskraćen za šampionski lovor u  nekada  najpopularnijem sportu pored neprikosnovenog fudbala u Jugoslaviji. Sada sa mladim snagama ponovo probuđenom  u  Srbiji je krenuo u novi pohod.

Organizovani BESPLATNI polazak navijača za Beograd je DANAS u 15,45 sa parkinga pored parka kod Jugopetrolove( sada NIS) benzinske pumpe, kod stare Zelene pijace.

Read more...

POVELJA VALJEVSKOJ PIVARI ZA PODRŠKU KROSU RTS

 
1PIVARA ACA KROS RTS 18
foto: Branko Petrović

Za poseban doprinos u realizaciji i afirmaciji ovogodišnjeg Krosa RTS-a. ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević uručio je u Beogradu priznanja predstavnicima školskih uprava i obrazovnih ustanova, organizacijama i pojedincima.

Povelja "Dobrila Dobrić" i umetnička slika pripali su Aleksandru Rajevcu, direktoru Valjevske pivare(na slici sa ministrom Šarčevićem). Već  pet godina Valjevska pivara  kao društveno odgovorna kompanija podržava Kros RTS. Povelja je pripala i Gordani Stepić, autorki "Obrazovnog kruga".

Za kreativan rad na obrazovnim radionicama Kampa "Svilajnac 2018" nagrađena je dr Gordana Mijailović, direktorka Visoke škole za vaspitače i poslovne informatičare "Sirmijum" iz Sremske Mitrovice, autor vizuelnog identiteta "Obrazovnog kruga" Marko Šerer, kao i najuži tim Ministarstva prosvete zadužen za realizaciju 28. Krosa RTS-a.

 Ministar Šarčević je priznanja uručio rukovodiocima šest školskih uprava – Kragujevac, Jagodina, Zaječar, Ranilug, Novi Sad i Sombor – odnosno najistaknutijim obrazovnim ustanovama na Krosu RTS-a "Kroz Srbiju", čak sa 485.140 ućesnika predškolaca i đaka. Sveukupni pobednici su deca iz Školska uprava Kragujevac.

 Uz Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Kros RTS-a podržali su: Ministarstvo omladine i sporta, Uprava za dijasporu i Srbe u regionu, Atletski savez Srbije, Sportski savez Srbije, Matematički institut SANU, Francuski institut i naravno Valjevska pivara.

Read more...
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas