Menu

zaglavlje

3.TITULA TARI ČULIĆ, PRVA  "GALA" TIMU,  "SPUTNJIKOVCI" ODLIČNI

3.TITULA TARI ČULIĆ, PRVA "GA…

Poslednju trku MTB Kupa...

TITULU SVOM GRADU DONELI I PILOTI AK VALJEVO PETROVIĆ I NARANDŽIĆ

TITULU SVOM GRADU DONELI I PILOTI A…

foto VSS Pilotska posada ...

VITKOVIĆ SRUŠIO METALAC U LAZAREVCU

VITKOVIĆ SRUŠIO METALAC U LAZAREVCU

Metalac je pretrpeo treći...

POSLE 26 GODINA ŠAMPIONAT U AERORELIJU  U DIVCIMA !

POSLE 26 GODINA ŠAMPIONAT U AEROREL…

  foto Olja Kneževi...

METALAC DANAS POJAČAO PARTIZANOV BISER MILOŠ GLIŠIĆ!

METALAC DANAS POJAČAO PARTIZANOV BI…

Još jedan iz plejade ml...

ZVEZDA UGAŠENA U VALJEVU, RADNIČKOM DERBI NA "KRSTU"

ZVEZDA UGAŠENA U VALJEVU, RADNIČKOM…

Polovično su  prošli...

DUPLA PREMIJA U BEOGRADU, POBEDE VATEROPOLISTA VALJEVA I VALISA

DUPLA PREMIJA U BEOGRADU, POBEDE VA…

U drugom kolu Prve A vate...

METALAC BEZ KOLEKTIVNE IGRE I ENERGIJE U VALJEVU PAO PRED RASPUCANIM BANOVČANIMA

METALAC BEZ KOLEKTIVNE IGRE I ENERG…

Na papiru autsjader, do...

ŠTETOČINE, NEZNALICE, ZGUBIDANI, SATRAPI, PARAZITI KRAJ SE BLIŽI!

ŠTETOČINE, NEZNALICE, ZGUBIDANI, SA…

I danas kao i obično, u p...

PETROVIĆ I NARANDŽIĆ ADUTI AERO KLUBA VALJEVO SUTRA NA SRPSKOM AERORELIJU  U DIVCIMA

PETROVIĆ I NARANDŽIĆ ADUTI AERO KLU…

Vazduhoplovani savez Sr...

Prev Next

SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA TOMIĆ VALJEVO

GASTROENTEROLOGIJA, KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA

Vojvode Mišića 102, tel: 014-228-321

PINK, INFORMER, STUDIO B I D. VUĆEĆEVIĆ ZBOG KLEVETA OSUĐENI U CIRIHU

Dragan Solak Foto United Media 678x381foto Dragan Šolak United Media Okružni sud u Cirihu doneo je presudu pošto je nedvoslmisleno utvdio  da su Pink, Informer i Studio B povredili prava ličnosti Dragana Šolaka, suvlasnika United Grupe. Okružni sud u Cirihu doneo je presudu kojom je nepobitno utvrđeno da je došlo do povrede prava ličnosti Dragana Šolaka od strane tuženih medija. 

Zbog svih neistina koje se svakodnevno objavljuju u tabloidima i na pojedinim televizijama u Srbiji o suvlasniku United Grupe Draganu Šolaku, Šolak je tužio Pink International Company d.o.o, Radiodifuzno Preduzeće Studio B d.o.o, Insajder Tim d.o.o. koji je zvanični vlasnik tabloida Informer i Dragana J. Vučićevića

Okružni sud je utvrdio da su ti mediji vodili medijsku kampanju protiv tužioca, lažno ga optužujući i objavljujući neistine koje se odnose na samu ličnost i način poslovanja tužioca i navodni politički angažman, uz izražavanje komentara i mišljenja sa ciljem da se tužilac neobjektivno prikaže u lošem svetlu.

Tuženi mediji na sudu nisu dokazali nijednu od tvrdnji koje objavljuju.

Švajcarski sud je doneo odluku da su tuženi mediji obavezni da isplate Draganu Šolaku obeštećenje u deviznom iznosu (CHF), da moraju da uklone stranice svih tekstova i linkove emisija na kojima su vršili povredu prava ličnosti, kao i da se uzdrže od budućeg ponavljanja ovog dela i da objave sadržaj presude.

Pink, Studio B, Informer i Dragan J. Vučićević dužni su i da nadoknade tužiocu troškove postupka.

Ovom presudom posebno je zabranjeno glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću da daje izjave koje krše lična prava Dragana Šolaka. Presuda Okružnog suda u Cirihu postala je pravosnažna 15. septembra 2020. godine.

Dragan Šolak, koji već godinama živi u Švajcarskoj, pravdu je potražio na švajcarskom sudu, gde, po njegovom mišljenju, tuženi mediji ne uživaju zaštitu vladaoca.

Dragan Šolak će pokrenuti tužbe i protiv ostalih medija koji su u međuvremenu iznosili različite neistine o njemu i dovodili javnost u zabludu obmanjujući gradjane Srbije potpunim izmišljotinama.

U okviru United Grupe posluju mediji kao što su N1, Nova, Sport klub, Grand, Brainz, IDJ.
Autor: N1

.

Read more...

PUTIN: RUSIJA REGISTROVALA VAKCINU PROTIV KORONA VIRUSA!

PPP FOTO TANJUG  Kako saznajemo iz pouzdanih izvora Rusija je  registrovala vakcinu protiv korona virusa!

Da je Rusija prva zemlja na svetu kojoj je to pošlo za rukom  potvrdio je predsednik Rusije Vladimir Vladimirovič Putin na sastanku sa članovima vlade:

putin

" Rusija registrovala vakcinu protiv korona virusa, a vakcinu su razvili istraživački institut Gamaleja i Ministarstvo odbrane Rusije. Koliko znam, jutros je, prvi put u svetu, registrovana vakcina protiv virusa korona i deluje prilično efikasno. Formira se stabilan imunitet i prošla je sve neophodne provere. Nadam se da ćemo u najskorije vreme moći da pokrenemo masovnu proizvodnju i to je ono što je važno – masovna proizvodnja ovog leka. Tako da bi svi koji to žele, naravno, to treba da urade isključivo dobrovoljno, o čemu sam već govorio više puta, svi koji žele mogli da iskoriste razvoj i dostignuća naših stručnjaka, naših naučnika“, rekao je Putin, a preneo Sputnjik.
Ruski lider je zahvalio svima koji su radili na prvoj vakcini i naglasio da je to veoma važan korak za ceo svet, podsetivši da je njegova ćerka testirala ovu vakcinu.

„Jedna od mojih ćerki je primila vakcinu. U tom smislu je učestvovala u eksperimentu. Posle prve vakcinacije imala je temperaturu 38, sutradan nešto iznad 37 i to je to“, rekao je Putin.

Danas je potvrđeno  da je Rusija dogovorila proizvodnju svoje vakcine protiv virusa korona u pet zemalja.

"Raspoloživi kapaciteti omogućavaju proizvodnju 500 miliona doza godišnje", izjavio je direktor Ruskog fonda za direktne investicije Kiril Dmitrijev i najavio da proizvodnja ruske vakcine protiv kovida kreće na Kubi u novembru.

„Kuba ima odličan kapacitet proizvodnje vakcine... Razmatramo početak proizvodnje vakcina sa nekoliko kubanskih kompanija. Verujemo da bi Kuba mogla da postane jedan od ključnih centara za proizvodnju vakcina“, rekao je Dmitrijev na video-konferenciji u međunarodnom multimedijalnom pres-centru MIA „Rusija danas“.

„Smatramo da, ako budemo imali dobru saradnju sa Vladom Kube i kompanijama, proizvodnja na Kubi može početi u novembru“, naglasio je  Dmitrijev i potvrdio da će sutra početi treća faza testiranja vakcine protiv korone.

Portal „G1“ saopštio je da će brazilska država Parana potpisati sutra sporazum o testiranju, proizvodnji ruske vakcine protiv korone.

„Smatramo da, ako budemo imali dobru saradnju sa Vladom Kube i kompanijama, proizvodnja na Kubi može početi u novembru“, dodao je Dmitrijev i saopštio da će sutra početi treća faza testiranja vakcine protiv korone.

Portal „G1“ saopštio je da će brazilska država Parana potpisati sutra sporazum o testiranju, proizvodnji ruske vakcine protiv korone.

Ljudi koji prime novu rusku vakcinu protiv virusa korona biće imuni na njega do dve godine, saopštilo je rusko Ministarstvo zdravlja.Ministar zdravlja Mihail Muraškov rekao je da je vakcina nastala u istraživačkom centru „Gamaleja“, koji je radio na pronalaženju vakcine i da pritom koriste oprobane procedure uzgoja vektora adenovirusa.

„Želeo bih da naglasim da su istraživači iz naših naučnih centara još 1990-ih godina uspešno eksperimentisali sa pripremom za genske terapije. Daljim istraživanjima formirana je univerzalna platforma za izradu vakcina protiv različitih infektivnih bolesti, a na tim platformama su naučni istraživači i naši stručnjaci uspeli da naprave šest vakcina koje su u različitoj meri u upotrebi u Rusiji“, izjavio je Muraško i naveo kao primere vakcine protiv ebola virusa i virusa korona tipa MERS-KoV.

Istovremeno, direktor Nacionalnog istraživačkog centra „Gamaleja“ Aleksandar Gincburg izjavio je da preparat koristi adenovirusne kontejnere za isporuku gena koji kodiraju proteine „korone“ kod virusa. Unosiće se dva puta. Epruvete za analizu krvi dobrovoljaca za ispitivanje vakcine protiv virusa korona.
Prva ruska vakcina protiv kovida nazvana „Sputnjik V“

Kao što je naučnik pojasnio, isti gen se uvodi na različite nosioce, što omogućava dobijanje zaštitnog imuniteta, pritom tokom dužeg vremenskog perioda.Kako kaže, takav pristup garantuje s velikom verovatnoćom da će osoba koja je primila ovu vakcinu u „pojačanoj“ verziji biti zaštićena od moguće zaraze virusom korona „najmanje dve godine, a verovatno i na duži period“.

Rusija je dogovorila proizvodnju svoje vakcine protiv virusa korona u pet zemalja, raspoloživi kapaciteti omogućavaju proizvodnju 500 miliona doza godišnje, izjavio je direktor Ruskog fonda za direktne investicije Kiril Dmitrijev.

Proizvodnja ruske vakcine protiv kovida mogla bi početi na Kubi u novembru, dodao je Dmitrijev.

„Kuba ima odličan kapacitet proizvodnje vakcine... Razmatramo početak proizvodnje vakcina sa nekoliko kubanskih kompanija. Verujemo da bi Kuba mogla da postane jedan od ključnih centara za proizvodnju vakcina“, rekao je Dmitrijev tokom video-konferencije u međunarodnom multimedijalnom pres-centru MIA „Rusija danas“.

Svetska zdravstvena organizacija objavila je 11. marta epidemiju novog virusa korona, kovid 19, za pandemiju. Prema poslednjim podacima, u svetu je do danas zaraženo više od 20 miliona ljudi, od čega je više od 739 hiljada umrlo

vakcine vakcinacija medicina5

Pixabay Sa kliničkim ispitivanjima u Rusiji  je počelo se 18. juna i svih 38 dobrovoljaca je razvilo imunitet.
Read more...

TEORIJA ZAVERE FUDBALERA I SPORTSKOG NOVINARA DEJVIDA AJKA


DEJBVID AKL David Icke VIKIPEDIA

foto Vikipedia Humanoidni reptili, gušteri  su  među nama. Piju krv, jedu ljudsko meso, menjaju oblik, a cilj im je da  porobe ljudsku rasu. Oni su svetski lideri, vode korporacije, oni su glumci oskarovci, muzičari ovenčani Gremijima, odgovorni za Holokaust, svako bombardovanje...  tvrdi nekadašnji profesionalni fudbaler, sportski novinar BBC-a Dejvid Ajk.

Zaštitno lice ove teorije je još 1998. godine objavio  knjigu “Najveća tajna” u kojoj postoji tvrdnja  dvoje Britanaca  da su članovi kraljevske porodice Vindzor ništa drugo do reptili sa krunama.Svoju teoriju je pojasnio u ukupno do sada objavljenih 20 knjiga.  

dejvid ajk najveca tajna

Ajk je  zagovornik  hipoteze- teorije zavere, zapravo da nama, zapravo, ne vladaju ni duboke države, ni elite, nego rasa Reptilijanaca   gušteri koji hodaju na dve noge i imaju moć da se antropomorfizuju. 

Ajk ima pristalice u celom svetu, predavanja je držao u pedesetak  zemalja, čak i pred  6.000 ljudi. Srbi su ga  lepo dočekali u aprilu 2017.godine. Ajkovo predavanje u  hali „Impuls“ na Novom Beogradu, trajalo od 10.30 do 23.00 časa. U medijima bilo mahom afirmativno predstavljeno,a zapanjujuće veliki broj komentara ispod vesti o njegovom gostovanju i priči o novom svetskom poretku bio je pozitivan. Srbi, izgleda prihvatili teoriju zavere  o gušterima, kao i sve druge gluposti koje slušaju i ali i rade, i zbog čega   žive  u bedi decenijama.

Reptili su krivi za sve, to samo tako ima smisla.

Protivnici Ajkove teorije ističu da  debelo zarađuje na prodaji knjiga.

Fun fact: Ako guglate “reptilijanci vladaju svetom”, neće vam promaći prvi predlog koji Gugl nudi za dalje istraživanje – “VUCIC reptilijanac”. Slučajnost?

Read more...
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas