Menu

zaglavlje

DANI NORMALNIH USPEHA   U NENORMALNIM OKOLNOSTIMA

DANI NORMALNIH USPEHA U NENORMALN…

foto kk partizan Viken...

NOVE MEDALJE I REKORDI PLIVAČA VALISA

NOVE MEDALJE I REKORDI PLIVAČA VALI…

Plivači "Valisa"su na d...

SUD  AERO KLUB VALJEVO VRAĆA  NARODU PLAVIH VISINA, PRAVDI I ISTINI

SUD AERO KLUB VALJEVO VRAĆA NAROD…

 Kad "divlji" proter...

ZA ŽUĆKOV TROFEJ IZGLEDA OPET VEČITI, VALJEVSKI MILIONERI PREGAŽENI

ZA ŽUĆKOV TROFEJ IZGLEDA OPET VEČIT…

Lider regiona i evoligaš ...

"UEFA MAFIJA, KOSOVO JE SRBIJA"

"UEFA MAFIJA, KOSOVO JE SRBIJA…

"UEFA MAFIJA, KOSOVO JE...

TEO ZA NJUJORK TAJMS: "SREĆAN SAM U LA KLIPERSIMA"

TEO ZA NJUJORK TAJMS: "SREĆAN …

foto AP/Michael Oven Bake...

ZLATO ĐERMANOVIĆU, SREBRO LAZAREVIĆU NA KUPU U SUBOTICI

ZLATO ĐERMANOVIĆU, SREBRO LAZAREVIĆ…

U Subotici na Kupa Srbije...

12 MEDALJA PLIVAČIMA VALISA U SARAJEVU

12 MEDALJA PLIVAČIMA VALISA U SARAJ…

Sedmočlana ekipa plivač...

"BISERI"  SA SRPSKE "MARAKANE"

"BISERI" SA SRPSKE …

Pored fudbala  i ta...

Prev Next

JUČE NIKADA NE MOŽE BITI SUTRA!

 sunce breJuče nas vuče za ruku i podmeće nogu. Hoće da padnemo i da ne ustanemo, da nam  danas ponovi bude juče. Malo hrabrosti, više odlučnosti, naravno hladna glava, i pre svega mudrost, doneće Sunce, kao i što je ovog dana nestvarno sa nama. Da nam pokaže da je svetlost jača, od tame, istina od laže, a da sve neljudsko, nečasno zlo i pošast imaju svoj rok trajanja.

Plima istine i pravde plavi nas sve više, i  potapa pokvareno juče.

Smeši nam se bolje sutra, hoćemo li mu se pridružiti, na nama je da odlučimo.

Read more...

SREĆNA NAM NOVA 2018. GODINA!

ChristmasCardBackground04

Svima što nas pratite, čitate i imate svoj stav, svojim  poslovnim partnerima i saradnicima portal Moj svet sporta želi srećnu, radom,  radošču i  uspesima ispunjenu Novu 2018. godinu.

 

Read more...

U PODGORICI VIĐEN "PAD" ITALIJE, SLEDI I NEMAČKE U VALJEVU 2018.

rbl podg sr italija

foto RBL

Posle odličnog nastupa u Podogorici i pobede nad Italijom 12:6 reprezentcija Regionaolne lige u ex  YU u boksu dobila je poziv od nacionalnog saveza Italije da nastupi u Rimu ili Kazerti 20.decembra. Ambiciozni predsednik Jurica Runtić zahvaljujući čijem angažmanu je liga opstala sa  Đorđem Milanovićem već pregovara da Valjevo u 2018. uoči nove sezone ugosti asove  Regionalne eks YU lige i najbolju selekcije Nemačke u boksu.

U super atmosferi u Podgorici u dvorani podgoričkog Univerziteta selekcija Regionalne lige je pobedila nacionalni tim Italije  rezultatom 12-6.

Gosti na meču su bili predsednici nacionalnih saveza Srbije, Hrvatske i Crne Gore (Nenad Borovčanin, Bono Bošnjak i Blaž Šaranović). Meč je odlično organizovan gledaoci su uživali u ukupno 9 borbi.

Tim Metalca Dušan Janjić,Aleksa Marković,i Milutin Stanković je boksovao odlično. Hanjić i Marković su nadvisili svoje rivale, a Stanković je oštećen. Evidentan je izostanak boksera Loznice, previše naivno zvuči opravdanje da su povređeni, dok je iz Bijeljine nastupio samo jedan borac, što se da objasniti kao reakcija suspendovog predsednika kluba.

Rezultati:

Halit Erilmaz - Dušan Janjić, BK Lazarevac / Metalac 0-2

Mattia De Bianchi - Almir Nurišov, BK Pink Panter 2-0 RSCI R2

Riccardo Cimmino - Damir Muaremovski, BK Pink Panter 2-0

Vincenzo Arecchia - Adem Fetahović, BK Radnik 0-2

Raffaele Munne - Aleksa Marković, BK Lazarevac / Metalac 0-2

Riccardo Valentino - Damir Plantić, BK Sesvete 0-2

Michelangelo Lusi - Luka Pratljačić, BK Sesvete 0-2 RSCI R2

Guido Vianello - Milutin Stanković, BK Lazarevac / Metalac 2-0

Mirko Carbotti - Ivan Erslan, BK Sesvete - 0-2

Meni Regional team-a Almedin Fetahović Meni Italije - Riccardo D'Andrea

Najbolji bokser meča: Luka Pratljačić

Najborbeniji par: Guido Vianello - Milutin Stanković

Najbolji tehničar - Riccardo Cimmino

sudije: Martin Tadić, Branislav Damnjanovski, Žarko Mladin, Momčilo Jakovljević, Đorđije Perović., Rade Vujović. Supervizor: Marko Jabučanin

Regional tim eks YU  će nastupiti i u Kaserti u Italiji 20.decembra 2017. Poziv je lično uputio predsednik stručnog štaba slavnog italijanskog boksera Clementea Rusoa (Clemente Russo)

Takođe ikona italijanskog boksa Roberto Cammarele uputio je poziv da iduće godine Regionalna repezentacija dodje u Asisi ili Rim na meč protiv Italije.

Predsednici srpskih, crnogorskog i hrvatskog boks saveza imali su u Podgorici konstruktivan sastanak zajedno sa Juricom Runtićem o unapređenju Regionalne lige. Naredne subote na finalu Zlatne rukavice iu Beogradu će biti reči o daljoj saradnji.

Za naš portal Jurica Runtić je potvrdio da sa Đorđem Milanovićem dogovara dolazak reprezentacije Nemačke pred start druge sezone Regionalne lige u Valjevo.

„Ideja je tu, valja poraditi na njenoj realizaciji. Valjevo je ponovo grad boksa. Ima izvrsnu publiku, odličan tim OMNI CENTAR saznajem je budući „kuća boksa“ i već se potvrdio sa svojim smeštajnim kapacitetima, velnes velnes centrom kao sjajan domaćim svim ekipama koje su gostovale u Valjevu. Ideja o meču sa Nemcima je potekla od Đorđa Milanovića, i sada svi radimo na njenoj realizaciji.

Novost je da će medijski Regionalna liga biti bolje pokrivena nego do sada.

„Za novu sezonu želimo da osim emisije Regional boking league na Arena Sport TV imamo i po jedan meč uživo svako kolo i na tome trenutno radimo“

Kada je reč o meču u Podgorici je sve je bilo pod konac.

„Zahvalio bih se Crnogorcima na organizaciji meča u Podgorici. Ponosan sam na sve momke Regional team-a i znam da će ova liga puno toga dobrog doneti za naše boksere.

Šta reći o akterima meča?

„Srbija ima jedan brilijant koji se zove Aleksa Marković. Tu je i super bokser Predrag Stošić, Bosna ima Adema Fetahovića, Makedonci Gocu Janeskog, Hrvati Plantića, Pratljačića, a tu su i mnogi drugi, nek mi ne zamere što ih nisam pomenuo. Meni je čast što sam ja njihov predsednik i u Podgorici dok sam gledao njihove borbe bio sam jako srećan jer su na najbolji način predstavljali svoj grad, državu i Regionalnu ligu. Ja sam njihov najveći navijač“.

I pored svih nedaća koji su pratile klubove i organizaciju mečeva, prva sezona u Regionalnoj boks ligi je je bila na zavidnom nivou.

„ Pokazali smo da možemo imati ligu kao rukomet, vaterpolo, košarka. Treba još puno raditi i treba uključivati što više kvalitetnih ljudi".

Neki su  pokazali da je Regionalna liga za njih prevelik zalogaj i da im nije mesto mesto u ovako ozbiljnom takmčenju.

„ Svi koji ne mogu pratiti zahteve lige otpadaju. To je jedna realnost neminovna u svakom poslu. U prvoj godini otpadaju klubovi, sudije, supervizori, funkcioneri koji se ne mogu nositi sa dobrim i lošim stvarima koje jedno ligaško takmičenje nosi. Otpadaju jer su njihovi ciljevi kratkoročni i sebični, a ova liga je osnovana da bude na duge staze i da jednog dana postane najjača“

BS Srbije ima novog   predsednika u g. Nenadu Borovčaninu.

"Slušajući njegovu viziju i planove, mišljenja sam da je čovek koji će napraviti toliko potreban iskorak, ali za to mu je potrebna podrška i njegovih ljudi ali i opozicije jer samo zajedničkim snagama može se uspeti. Borovčaninu je potreban  vetar u leđa svih klubova, treba vreme i treba podršku vlasti. I nemojte odmah očekivati rezultate. Kvalitetna vizija i rad prelazi u rezultat nakon 3-4 godine kvalitetnog rada. Nemojte odmah očekivati da će Borovčanin napravi rezultat. To ne postoji, jer sve što je na brzinu stvoreno, na brzinu i padne. Prvo treba uspostaviti sistem i okružiti se kvalitetnim ljudima i onda samo raditi i uspeh će doći".

Konačno kakvi su planovi za narednu godinu predsednika Regionalge lige u boksu?

"Moji planovi za regionalnu ligu su isti i za iduću sezonu, ostajem i hoću da napravim jedan korak više pogotovo što će iduće godinu liga biti jača, to sam siguran".

Metalac Lazarevac je ostao uskraćen za dva meče u sezoni na  izmaku. Banjalučka Slavija i subotički Spartak su odustali od od takmičenja. Ipak bokseri koji brane boje valjevskog kluba biće u ringu i boriti se za Zlatnu rukavicu narednog vikenda.

Read more...
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas