Menu

zaglavlje

"VREME SPORTA I RAZONODE" NA VALJEVSKI NAČIN

"VREME SPORTA I RAZONODE"…

fotoKolubarskeOmiljena ...

BIVŠEM PREDSEDNIKU OPŠTINE GROCKA DRAGOLJUBU SIMONOVIĆU PET GODINA ROBIJE!

BIVŠEM PREDSEDNIKU OPŠTINE GROCKA D…

Bivši predsednik opštin...

VLADAN JANKOVIĆ - BUKI SPREČIO POŽAR, METALAC IDE VRŠAC PO ŠAMPOINSKI PRSTEN!

VLADAN JANKOVIĆ - BUKI SPREČIO POŽA…

Svaki sport ima svoje j...

METALAC OD PROSEČNOSTI DO POSEBNOSTI, ŠAMPIONSKA TRKA TRAJE!

METALAC OD PROSEČNOSTI DO POSEBNOST…

Racionalnost zajedništv...

SSV ”TAJNO”: ACA, MAŠA I VK VALIS NAJBOLJI U VALJEVSKOM SVETU SPORTU U 2022.

SSV ”TAJNO”: ACA, MAŠA I VK VALIS N…

Na TAJNOJ svečanosti Sp...

VALJEVO IMA DOKTORA NAUKA U SPORTU GORANA ĐUKIĆA, IZ KUĆE ZDRAVLJA TOP FORM!

VALJEVO IMA DOKTORA NAUKA U SPORTU …

Valjevac sportski pedag...

DANI KOŠARKAŠKIH RASPLETA OD BOLONJE, MILANA, BEOGRADA, I NARAVNO VALJEVA

DANI KOŠARKAŠKIH RASPLETA OD BOLONJ…

Mart je tek počeo, a ve...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SLAVLJE SUNČANIH ŠIBENČANA, VALIS PONOVIO ZADATAK DRŽAVNOM VRHU!

sol val

 Vaterpolisti Valisa posle velike pobede(13:10) u prvoj utakmici baraža sa Solarisom u svom "vigvamu u SRC Petnica, su izgubili u revanšu u Šibeniku sinoć 8:12. Sunčani su opstali, a Valis će plasman u elitnu Jadransku ligu, i društvo 12 najboljih klubova eks SFRJ, moraće kao i zatvoren bazen, da tek da pojuri.

Izveštaj Nebojše Bojanića

Solaris je u Šibeniku slavio sa 12:8, taman za opstanak u Jadranskoj eliti, gde mu je po svim parametrima i mesto.
U Šibeniku gradu sa 30.000 stanovnika, vaterpolo datira od 1924. godine. Zatvoren bazen je izgrađen 1972. godine, a tu su i otvoreni bazen, ali i Jadransko more, na koje su Valjevci stigli uz dužan respekt. Jer u duplo većem Gradu, se  igra ispod balona, i u takvim  uslovima se za  čudo momci  bore za mesto u društvu najboljih.
Srce je sinoć bilo glavni adut "vidri", i malo je nedostajalo da baš SRCE odnese prevagu nad punom tribinim kraj zatvorenog plivališta, tradicijom, iskustvom i svim ostalim faktorima, koji su išli u prilog domaćinu. 
U te faktore ulaze  deljenje sudijske pravde, na koje je nemoguće  uticati, ali i sreća, koja iz nekih razloga nije želela da se stavi u službu Valjevaca.
Solaris  je, kao i u Valjevu, poveo 2:0.
Aleksandar Radanović je smanjio na 2:1, a Baucalo u narednom napadu pogađa prečku, a umesto izjednačenja, Jerko Penava, treći strelac Premijer lige u ovoj sezoni, postiže svojim drugim golom i vraća domaćinu plus dva (3:1).
Sledi prečka  valisovca Obradovića,  i kazna  Krekovića za 4:1.
Valjevci imaju srce, veliko srce, koje se nije mirilo sa razvojem situacije  u bazenu. Konačno, u napadu sa dva igrača više Šofranac smanjuje na 4:2, na kraju prve četvrtine.
Sledi nalet Valisa, koji preuzima igru, ne realizuje dva napada za smanjenje zaostatka, odbrana je čvrsta i ne popušta, pa sjajni Nikolov koristi proigravanje i sa pozicije sidraša Valjevcima golom uliva dodatnu energiju.
Igra Valis u tim trenucima onako kako je to činio u Valjevu.
Baucalo iz velike udaljenosti pronalazi nebranjeni deo i na semaforu je 4:4.
Raduje se osmoro navijača, okruženih domaćom publikom, koja nijednim gestom to ne osporava. Verovatno ni njima nije bilo jasno ponašanje ove "družine prstena", ali Dalmatinci pokazuju poštovanje prema rivalu, iako su znali da posle  ovog duela samo jedan klub izlazi kao pobednik.
A po svemu prikazanom vaga pravde je trebalo da ostane neopredeljena.
Solaris je morao ponovo da stvara razliku potrebnu za ostanak u Premijer ligi, i do poluvremena uspeva da povede 5:4.
Rezultat potpuno prihvatljiv za Valjevce, ali treba izdržati još 16 minuta.
Sledi kobna treća četvrtina, ne toliko po igri Šibenčana, koliko u odluci Fortune, da baš ona reši meč.
Obradović pogađa stativu, Baucalo lobom prečku, a na istom  mestu završava i šut Ace Kovačevića.
I šta reći u tom trenutku?
Samopouzdanje prelazi na stranu iskusnije ekipe, a na sve se nadovezuje i nerealizovan napad sa igračem više.
Solaris postiže jedan, drugi, pa i treći gol, za velikih 8:4, prednost od četiri gola, taman za  konačan trijumf.
Šofranac je u ovom kvartalu dobio i treće isključenje, čime je za njega utakmica završena, a sudijski par kod osmog gola Šibenčana pravi previd toliki da umesto lopte za Valjevce, direktno omogućava domaćinu da postigne pogodak.
Ostalo je još osam minuta igre i nade, ali odmah na početku poslednjeg perioda Nikola Bursać dobija treće isključenje. I za njega je utakmica završena.  Slede nemile scene, jedine,  na utakmici. Delegat zahteva da Šofranac i Bursać napuste igralište, odnosno prostor u neposrednom okruženju bazena, što momci ne prihvataju, s punim pravom, jer je na utakmici u Valjevu, igrač Solarisa sa tri isključenja, mirno uzeo stolicu i seo pored bazena,  da odgleda meč do kraja, ali i da drži pridiku sudijama.
Publika negoduje, i  igrači Valisa odlaze na tribinu, kod osmorice Valjevaca. Neko iz publike, iritiran ponašanjem "vidri", psuje majku Nikoli Bursaću, a njemu ne treba mnogo. Prezimenjak Nikoletina, junak Ćopićevog pera, za ovog momka je miran tip. Dolazi do varnica, ali nema  požara. Razum je prevladao.
U bazenu Solaris uvećava kapital na 9:4, i izgleda da je sve gotovo, jer "nema više vremena za bilo što".
Čekajte...
Radanović!
9:5! Još nedovoljno za čudo.
Ubrzo je 10:5. 
Ponovo je sve gotovo.
Spiker se opet javlja: : "Radanović"!  a na semaforu je 10:6.
Pravo niotkuda Valisov omladinac Stefan Arsenović trese mrežu Šibenčana za 10:7 i otpisani Valjevci, bez dva bitna igrača imaju aktivan rezultat koji vodi meč u peterce!
"Ljudi moji, je li to moguće? Šta je ovo? Ludnica"! Ali samo za, sada već desetoricu na tribinama.
Tada, taj kao torpedo brzi Noa Burburan, koji je četiri puta uzeo loptu na početku četvrtina, povećava rezultat na 11:7, no, ponovo se javlja glas legendarnog Mladena Delića:
"Radanović"! 11:8! 
"Plavi" su opet u igri!
Ali, bajka prestaje pogotkom Solarisa za 12:8.
Imao je Valis još dva napada, od kojih jedan sa igračem više, ali talasi su utihnuli i more se predalo Suncu, za kraj epske bitke i ostanak Šibenčana na Jadranskom moru.
Ruku na srce, bilo bi i glupo da Šibenik ostane bez mora, mada ne bi bilo nepošteno da je podneblje gde "čun baci Noje" nagrađeno za svoje veliko i hrabro srce!
Ostaće negde evidentirano i da su četiri nosioca igre  "vidri": Obradović, Kovačević, Baucalo i Bursać šutirali zbirno 17:1!
Jasni je da ovo nije bilo  najbolje izdanje Sakovićevih momaka, ali stoji i da su domaći samo jednom u toku utakmice pogodili stativu.
Na kraju sportski pozdrav rivala na tribinama i u bazenu, uz konstataciju da su oba takmaca zaslužila počasti.
Solaris ostaje u Premijer ligi, Valis u A-1..
Bravo, "vidre"! Gore glave!
Do novih sportskih čuda.
Nebojša Bojanić.
Valis je pokazao ne samo vlasti u Valjevu, već i državnom vrhu, da Grad Valjevo ma koliko gažen u novom milenujumu od svake vlasti, mora dobiti svoj deo kolača, a ne da budu tretiran kao kasaba!
Za budućnost trenutno samo nešto više od 10.000 dece, koja samo ako budu imale fizičke aktivnosti gimnastika, plivanje  skijanje, atletika potrebno je zdravlje. 
A preduslov za zdravo dete su pored stručno pedagoškog rad uslovi, dvorana, plivalište, atletska staza.
Zdravlje  nema cenu, i zato državo dozovi se konačno pameti, jer Valjevo je Grad, a ne prase u Teheranu!
Read more...

VALIS LETI ZA REPUBLIKU SINGAPUR U "GRAD LAVOVA"

Valis vk 12 22VK Valis na kraju najplodonosnije godine od osnivanja pored uspeha u srpskoj vaterpolo eliti, Jadranskoj A-1 ligi, svetskih i evropskih odličja svojih mladića, na kraju kalendarske godine obeledanio je  početak  saradnje sa  Vaterpolo akademijom “Pacer” iz Reublike Singapur.

Valisovci su dobili  poziv iz  “grada lavova” koji se ne odbija.

Mladi Valjevci su pozvani da budu gosti  Republike Singapur, a da sve troškove puta i boravka snose domaćini!

Saradnja  je uspostavljena.

Gosti VK Valis su  mladi  vaterpolisti Vaterpolo akademije “Pejser” (eng. Pacer) iz Singapura, najvećeg vaterpolo kluba u Jugoistočnoj Aziji.

Petnaest dečaka  “Pejsera”, uzrasta 13 i 14 godina, trenira pod balonom u SRC  “Petnica” . Singapurćani naredne godine organizuju internacionalni turnir Pacer Water Polo U-15 Invitational Cup, uz učešće klubova iz eks SFRJ , Evrope, Australije i Okeanije.

 Saradanjom VK Valis  Akademije “Pacer” mladi  igrači iz Singapura su u prilci da steknu nova  iskustva, igrama protiv  vršnjaka iz Srbije, ali i nove prijatelje.

Vlasnik Vaterpolo akademije “Pejser” Kum Luen Ting I sportski direktor “Pejsera” Dejan Milaković  su oduševljeni ni prijemom u Valjevu.

vk valis Ting singapur

Vaterpolo akademija “Pejser” sa Nacionalnom sportskom asocijacijom Singapura godinama  organizuje Invitational Cup. U goste  nam dolaze  deca iz celog sveta, da se druže, da osete čari  Singapura i  ostvare nova prijateljstva. Sport nema je granice. Pokušavamo da dovedemo decu iz Evrope u Singapur, ali i da naša deca dolaze da treniraju u Evropu, i u Srbiju. Poziv “Valisu” je upućen, a  deci i trenerima biće obezbeđen celokupan smeštaj, hrana i transfer  tokom boravka i trajanja turnira. Imaće priliku da vide i borave u Singapuru, što je šansa koja se pruža možda jednom u životu”, istakao je gospodin Kum Luen Ting vlasnik  Vaterpolo akademije “Pacer”

Sportski direktor Akademije “Pacer” Dejan Milaković očekuje da saradnja  traje, i da  svake zime  vaterpolisti  iz Singapura budu u Valjevu.

vk valis singapur

Cilj nam je da sa decom do 14 godina radimo, da svi budu srećni,  a poosebno da ojačani iskustvom u Valjevu dočekaju   sšremno, turnir  svom gradu. U Valjevu smo  pet dana, pre toga smo bili gosti u nekim drugim gradovima u Srbiji, Gostovali smo i u Istanbulu”, rekao je  Milaković i poželeo VK Valis da u budućnosti bude još uspešniji, a pre svega da dobije zatvoren bazen.

Milaković je izrazio zadovoljstvo što su mladi vaterpolisti iz dalekog Singapura dobili priliku da dođu u Srbiju i u Valjevo, da treniraju ovde i stiču nova sportska iskustva. On se zahvalio VK Valis na sjajnim uslovima za trening, srdačnom gostoprimstvu i na toploj dobrodošlici.

Vaterpolo akademija “Pejser” trenutno broji oko 400 članova, a cilj nje  da imaju preko 500 članova koje će u najboljim  uslovima moći da stignu do uspeha", zaključlio je Milaković.

 Kum Luen Ting, vlasnik Akademije “Pejser”, visoko poštuje stručni rad iz Srbije. Pored Dejana Milaković na Akademiji rade još 3 srpska trenera, tvog čega  “Pejser” otskače od rivala.

Trener VK Valis Miloš Saković je izrazio  zadovoljstvo što  vaterpolisti “Valisa” imaju priliku da steknu prijatelje iz daleke Azije i obrnuto.

vk valis Milos Sakovic

“Dani provedeni sa dečacima iz Singapura će ostaviti dubok trag u bavljenju sportom mladih vaterpolista Valisa. Jako je plemenito što gospodin Ting, kao vlasnika “Pejsera”, osim sportske saradnje želi da obezbedi da njegova Akademija snosi sve troškove boravka naše dece.  Svi znamo da u Srbiji nije isti standard kao u Singapuru i to je dodatni benefit za naše vaterpoliste, jer uz minimalne troškove imaju priliku da vide daleku Azijurekao je Saković, i zahvalio se gospodinu Tingu, u ime kluba VK na ponudi i pozivu za učešće na turniru.

Predsednik VK Valis Nebojša Stojaković potsetio na uspehe VK Valis u 2022. godini, i i na ono što sledi.

“ Mladi “Valisovci” su juniorski šampioni države. Seniorska ekipa  je među  6 najboljih klubova Super lige, i ponovo ide  u LEN Evro Kup sledeće godine, Treću u sezonu zaredom ćemo  igrati sa najboljim klubovima u Srbiji.

Nije mala stvar biti u društvu Patrizana, Crvene Zvezde, Šapca, novih  vaterpolo “aždaja” VK Radnički i VK Novi Beograd.   VK Valis, SRC Petnica i Valjevo će imati čast da od februara do aprila  2023. ugoste  RadničkiCrvenu Zvezdu i Partizan.  U  Kupu Srbije smo  u 8 najboljih ekipa i 14. januara idemo  na megdan ekipi Novog Beograda,  trenutno su najbolji  u državi. U LEN Euro Kupu iako debitanti smo se plasirali u  drugi krug, što je veliki uspeh, s obzirom na mladost ekipe. Ubedljivo smo najmlađa ekipa u Regionalnoj ligi, što nam ne smeta da budemo na  drugoj poziciji, a pokušaćemo i više , rekao je Stojaković I najavio da će  VK Valis i grad Valjevo prvi put biti organizator jednog od četiri turnira u okviru Regionalne lige.

“Od  20. do 22. januara u  goste nam dolazie: VK Vojvodina, Proleter, Medvešćak, Novi Beograd i Nais. Utakmice se igraju tri dana i posle toga VK Valis čeka još jedan turnir u Beogradu.  Prvoplasirana ekipa direktno ide u Premijer ligu, drugoplasiranu očekuje baraž sa pretposlednjom ekipom iz Premijer lige. Naš cilj i želja je da od sledeće godine budemo i u najelitnijem takmičenju eks SFRJ”, naglasio je Stojaković.

Prvi čovek Uprave VK Valis zahvalio se Gradu Valjevu kao najvećem sponzoru kluba i istakao da je sa Gradom ostvaren zavidan nivo saradnje. Nije izostao apel privrednicima grada Valjeva,  i onima što  potenciraju priče o Valjevcima, da konačno  pomognu klubu.

vk valis prijem laza 21

“Dobili smo pomoć od Grada, jer nismo mogli planirati prošle godine da ćemo biti učesnici Len Euro Kupa. Naše učešće na tom takmičenju je prezentacija svih nas i grada Valjeva. Godinama i mesecima apelujemo da nam valjevski privrednici pomognu, ali ta pomoć je poprilično tanka. Ako hoćemo da ovaj grad ima ovakav stabilan klub na najvišem nivou takmičenja, ne možemo se oslanjati samo na pomoć Grada. Kad god smo imali finansijski problem mi smo se obratili Gradu, i dobili smo podršku i pomoć. Prepoznati smo i na nivou drugih zemalja. Sada su nam tu prijatelji iz Singapura, a prošle godine smo ugostili 4 reprezentacije. Mi  smo reprezent, a  da bi opstali  na sadašnjem  nivou i van granica našeg grada, države, pa čak i kontinenta, neophodno je da svi  svi zajedno  reprezent unapredimo. Svi u gradu Valjevu koji se smatraju Valjevcima i posebno, oni što  potenciraju priče o Valjevcima, da nam pomognu u tome i da naša priča traje još dugo dugo”, istakao je Nebojša Stojaković.

VK Valis ima  4  juniorska reprezentativca. Kapitena Aleksandra  Kovačevića, Srđana Baucala, Radosava Vrijevića i Vuka Anđelića.  Takođe, pre par dana potpisan je ugovor o saradnji sa centrom Nikolom Nikolovim, koji se vraća iz Mađarske.

Ruka podrške i saradnja  sa istnskim  prijateljima jedino može još više unaprediti, sve dobro što se dešava u VK Valis.

Za početak, podrška najvećih, a posebno potencijanih  investitora u Valjevo, ali pre svega reakcija vrha države,  je  šansa za bolju budućnost VK Valis i valjevskog sporta u celini!

Read more...

VALIS NASTAVLJA DA PIŠE ISTORIJU, 6-i U SUPER LIGI!

valis 17 12 22  Na kraju prvog kruga vaterpolo šampionata Super lige Srbije u 9. kolu  Valis je u SRC Petnica  zabeležio je drugu pobedu u sezoni, i to protiv  Proletera. Zrenjaninci su potopljeni očekivano, a kao i uvek posle  velike borbe. Ovoga puta  je bilo 15:13 taman za 6.mesto na kraju prvog dela šamionata. i novi izlazak u Evropu.

Ključni period, uvek derbija, bio je finiš prve, i druga četvrtina kada je Valis od 0:2, i 1:3 stigao do  4:3, a zatim do  “velikog  odmora”  stigao do 10:6!

Drugo poluvreme  Proleter dobija 7:6(3.3,4:2), nedovoljno da izbegne konačan poraz i bitku za 6. mesto.  Valis je pobedio,  i u 2023. igraće ponovo u Len Kupu.

 Posle 0:2 i 1:3, Valis je na krilima konačno oporavljenog “basketaša” Aleksandar  Kovačevića,  podigao nivo igre, I stigao  do preokreta, I vođstva od 4:3.

Bila je to najava kanonade i “sedmice”  u mreži Zrenjaninaca za 11:6.

Pored strelaca  za sigurno vođstvo zasluge pripadaju “hobotnici” na golu Valisa Popadiću.

Proleter nije odustao od borbe. “Grizli” su Zrenjaninci, ali dalje od časnog poraza 13:15 nisu mogli.

Kapitenska igra  Ace Kovačevića, “gladnog” igre,  i pet postignutih golova, od koji su dva  za tv šice, bili su najbitniji faktor,  tek druge pobede u sezoni.  Bursać je bio precizan tri puta, a po dva gola postigli su  Šofranac, Jazdahan i Matija Gavrilović, dok je Radanović postigao 1 gol.

I ovog decembra Valis je stigao do 10 bodova, taman  za 6.mesto ( pre godinu dana sa 10 bodova Valis je bio sedmi).  Kvalitet lige svih ekipa je očigledno u silaznoj putanji, ali vreme podizanje tek dolazi.

“Kompletan Donji dom”  Superlige je osvojio samo 13 bodova. Proleter 4, Nais 3, a najneprijatenije iznenađenje  Vojvodina samo 1. bod. Prijatno su iznenadili   sedmoplasirani debitanti, ekipa  NBGD Vukova sa 5 bodova.

Radnički iz Kragujevca  je završio ovaj deo sezone na  čelu Super lige sa sa 17 bodova. Drugi je vicešampion Evrope Novi Beograd sa 16. Neuništiva vaterpolo  institucija Partizan je na trećem mestu sa 14 bodova.  Slede Crvena zvezda(13) Šabac 10, i naš šampion Valis sa 10 bodova.

Takmičenje u Super ligi se nastavlja se 4. februara po grupama. Od  prvog do šestog,  odnosno sedmog do 10.mesta.

Za šampionsku krunu i plasman od od 1. do 6. mesta  u Super ligi boriće se : 1. Radnički 13, 2. Novi Beograd 12, 3. Partizan 9, 4. Crvena zvezda 7, 5. Šabac 3,  6. Valis 0 bodova.

U  grupi  od od sedmog do 10.mesta nastavak sledi   25. februara,  još  tri kola  igraće : 1. Vukovi 6,  2. Proleter 6,  3. Nais 4, I 4. Vojvodina 1 bod .

U 2022.godini  Valis je ovog 17. decembra potvrdio 6. mesto i  overi  novi plasman u Len Kupu.

U  A-1 Jadranskoj ligi neočekivan poraz od kotorskog skinuo je je Valis sa trona  posle 4 pobede. Ali I trenutno drugo mesto je za ponos, kao i medalje mladih evropsko zlato, i svetsko srebro Kovačevića, Baucala i Gavrilovića, i četvtog Valjevca sa kapicom Šapca Bogdana Gavrilovića

Rezultati 9.kola Super lige Srbije

Valis – Proleter 15:13 (4:3, 6:3, 3:3, 2:4)

Bazen Petnica. Sudije: Putniković I Stanojević. Isključenja: Valis 14, Proleter 15. Peterci: Valis 2 (0), Proleter 3 (2).

VALIS: Popadić, Šofranac 2, Pošmuga, Bursać 3, Arsenović, Obradović, Radanović 1, Jazdankah 2, Baucalo, Kovačević 5, Almasi, Gavrilović 2, Virijević, Gavrilović. Trener: Saković.

 Vojvodina – Radnički 7:13 (1:6, 1:3, 4:4, 1:0)

Bazen Slana Bara.Sudije: Kiš i Prlić. Isključenja: Vojvodina 8, Radnički 6. Peterci: Radnički 2 (2).

VOJODINA: Pajković, Marić, Blažević, Šakenov 1, Tintor, Brešćanski, Prekogačić 1, Radovanlija 1, Guld, Rogač 4, Dobrić, Vujković, Slijepšević, Biočanin. Trener: Popović.

RADNIČKI: Dobožanov, Branković, Stanojević 1, Janković 1, Ćuk, Vico 4, Ukropina 2, Poznanović 1, Pljevančić, Radulović 2, Vrlić 2, Todorovski, Gavrilović. Trener: Stevanović

 Šabac – Nais 22:9 (7:3, 8:2, 4:2, 3:2)

Gradski bazen. Sudije: Stefanović i Jović. Isključenja: Šabac 9, Nais 11. Peterci: Šabac 1 (1), Nais 1 (1)

ŠABAC: Vukadinović, Maraš, Marković 1, Repanović, Kopcev 1, Krug 2, Stanić 1, Tubić 2, Šulc 5, Stojanović 1, Šakudinov 6, Gavrilović, Toholj 3. Trener: Ličanin.

NAIS: Lazić, Mitrović 2, Pejić, Vulović 2, Kovačević, Vujović 1, Tomić 1, Ćetković, Tanasijević, Šilj 1, Bolović 2, Lazić, Tomić, Mitrović. Trener: Luković.

Partizan – Novi Beograd 7:14 (2:4, 1:3, 2:4, 2:3)

Bazen Banjica. Sudije: Raković i Anđelić. Isključenja: Partizan 10, Novi Beograd 8. Peterci: Partizan 2 (0)

PARTIZAN: Kostrov, Jakšić, Miloš, Mušikić, Gak 1, Gladović 1, Trtović 1, Dimitrijević 1, Božović, Smiljević 2, Giga, Paparić 1, Milošević, Bodiroga. Trener: Korolija.

NOVI BEOGRAD: Filipović, Martinović, Mandić 3, Granados 3, Vučinić, Pijetlović 2, Drašović, Jakšić 2, Perković, Ćetković 1, Skumpakis 2, V.Rašović, Žoao Pedro, Šušiašvili 1. Trener: Gocić

 Vukovi – Crvena Zvezda 9:17 (2:2, 1:5, 2:4, 4:6)

Bazen “Vlaho Bata Orlić”. Sudije: Raković – Krstonošić, Piljić. Isključenja: Vukovi 5, Crvena zvezda 9. Peterci: Vukovi 1 (1), Crvena zvezda 3 (1).

VUKOVI: Glušac, Janošević, Vitorović, Vukazić, Karalić, Janković, Bućan 1, Nešić, Stojanović 1, Urošević 3, Andrin 2, Manojlović 1, Šoša, Tonković 1. Trener: Šoštar.

CRVENA ZVEZDA: Mišović, Tankosić 2, Gajić 1, Marković 2, Subotić 1, Vasić 2, Banićević 1, Basara 2, Vukićević 1, Seman, Milojević 3, Radović 2, Ivanović, Gavrilović. Trener: Savić

Vukovi – Crvena zvezda (19.45 „Vlaho Bata Orlić“ Raković-Krstonošić i Piljić, Mišković)

Read more...
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas