Menu

zaglavlje

ŠPANIJA SE POKLONILA SRPSKOM  MISTERU RADOMIRU ANTIĆU

ŠPANIJA SE POKLONILA SRPSKOM MISTE…

Vodeći sportski listovi...

ŠZVS VALJEVO:  DOZVOLE ZA NEGU NEPOKRETNIH STARIH LICA U CENTRU ZA SOCIJALNIH RAD

ŠZVS VALJEVO: DOZVOLE ZA NEGU NEPO…

Štab za vanredne situac...

FUDBALSKI MAG RADOMIR ANTIĆ SE PRESELIO U VEČNOST

FUDBALSKI MAG RADOMIR ANTIĆ SE PRES…

Najveći od svih po svem...

NORMALIZOVANO  SNABDEVANJE VODOM U PASTEROVOJ

NORMALIZOVANO SNABDEVANJE VODOM U …

  Potrošači vode iz...

RUSKI EKSPERTI U VALJEVU, STIŽE POMOĆ VALJEVACA IZ MOSKVE ZA OPŠTU BOLNICU

RUSKI EKSPERTI U VALJEVU, STIŽE POM…

foto valjevo.rsTimovi r...

11 MEDICINSKIH RADNIKA U OPŠTOJ BOLNICI VALJEVO POZITIVNO NA KOVID-19

11 MEDICINSKIH RADNIKA U OPŠTOJ BOL…

Ono što se od uvođenja ...

LJUBAV I LJUDSKOST MIŠE TUMBASA  POMIRILI I UJEDINILI  NEPOMIRLJIVE

LJUBAV I LJUDSKOST MIŠE TUMBASA PO…

U danu kada je objavlje...

11 IL-76 DONELI LJUBAV I POMOĆ BRATSKE RUSIJE, STIŽE I SRPSKA POMOĆ IZ MOSKVE

11 IL-76 DONELI LJUBAV I POMOĆ BRAT…

Svih jedanaest ruskih av...

PUTIN SRPSKOJ BRAĆI DANAS ŠALJE JOŠ PET IL-76  POMOĆI

PUTIN SRPSKOJ BRAĆI DANAS ŠALJE JOŠ…

Treći i četvrti dan apr...

PRE ZORE VALJEVSKA MLADOST STIŽE ZA OSMEH GENERACIJE 65+

PRE ZORE VALJEVSKA MLADOST STIŽE ZA…

Najnovijom uredbom Vlad...

Prev Next

SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA TOMIĆ VALJEVO

GASTROENTEROLOGIJA, KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA

Vojvode Mišića 102, tel: 014-228-321

ŠZVS VALJEVO: DOZVOLE ZA NEGU NEPOKRETNIH STARIH LICA U CENTRU ZA SOCIJALNIH RAD

va czs 0

Štab za vanredne situacije grada Valjeva obratio se javnosti sa obaveštenjem da građani Valjeva koji neguju starije i nepokretne osobe, da od danas, 23.dana od uvođenja vanrednih mera, mogu da  podnose zahteve za dozvole Centru za socijalni rad „Kolubara“ u Valjevu.

Zahtvevi se podnose svakog radnog dana od 7.30 do 12 časova,  lično u Centru za socijalni rad „Kolubara“ sa  svojom i  ličnom kartom i  medicinskom dokumentacijom  osobe koju neguju.

Ukoliko više ljudi(sin i ćerka prim aut) iz porodice neguju istu osobu, svi moraju priložiti svoje lične karte i potpisati izjave kojom potvrđuju da je neophodno da izlaze isključivo zbog nege stare osobe.

Ovom izjavom će se obavezati da najkraćim putem odu sa svoje adrese prebivališta do adrese osobe koju neguju, jer ukoliko se nađu u drugim delovima grada, biće sankcionisani.

Centar za socijalni rad „Kolubara“ će po nalogu nadležnog Ministarstva pribaviti podatke o roditeljima, kojima je pravosnažnom presudom regulisano viđanje sa detetom (preuzimanje i vraćanje deteta od jednog roditelja) u terminima koji ulaze u vreme trajanja policijskog časa i potrebna im je dozvola za kretanje.

Read more...

NORMALIZOVANO SNABDEVANJE VODOM U PASTEROVOJ

 1VA VODOVOD 6 4

Potrošači vode iz Pasterove od Sinđelićeve do ulice Obrena Nikolića u Valjevu posle  sedmočasovnog prekida  u snabdevanju ponovo su dobili vodu oko 14 sati. Razlog "nestanka vode" su  radovi ekipe JKP Vodovod Valjevo na priključenju novoizgrađenog stambenog objekta na vodovodnu mrežu. JKP Vodovod Valjevo se zahvaljuje sugrađanima na strpljenju i razumevanju.

1VA VODOVOD 2 6 4

1VA JKP V ISTOK PASTER

Read more...

RUSKI EKSPERTI U VALJEVU, STIŽE POMOĆ VALJEVACA IZ MOSKVE ZA OPŠTU BOLNICU

1va rus 4 4 1

foto valjevo.rsTimovi ruskih vojni stručnjaka od juče u Srbiji, danas su na terenu  i u Valjevu. Prikupili su informacije kako bi se što pre uključili u borbi protiv korona virusa.

Humani Srbi i Valjevke i Valjevci zaposleni  u moskovskim i drugim gradilištimaa Rusiji za dva  dana prikupili već 2 miliona rubalja za pomoć isključivo Opštoj bolnici Valjevo.

rus kremlj

Timovi ruskih lekara su na terenu i danas su  posetili zdravstvene ustanove u Beogradu, Novom Sadu  Valjevu, Čačku, Nišu..

U  Valjevu su posle sastanka za Kriznim štabom otišli na teren da bi se  na licu mesta su se upoznali  sa stanjem u vezi korona virusa.

va rus 00

foto valjevo.rsRuski  ekspertski lekarski timovi vrše analizu epidemiološkog stanja i konsultacije sa svojim srpskim kolegama radi detaljnog upoznavanja sa zdravstvenom situacijom, a uskoro će i neposredno pružati medicinsku pomoć obolelim licima  od virusa korona.

va rus 9

foto valjevo.rs U Valjevskim medicinskim ustanovama ruski lekari su se uverili u  medicinske kapacitete i upoznali se sa zdravstvenim sistemom u našem gradu, s ciljem pružanja medicinske i tehničke pomoći, koja je stigla iz Rusije u Srbiju. Vojni lekari Vojske Ruske Federacije su se interesovali za organizaciju  zdravstvene zaštite u gradu i načinu dijagnostike sumnjivih na virus SARS-KoV 2, načinu trijaže i slanje pacijenata za Beograd. Zanimali su ih  kapacitete Opšte bolnice u Valjevu i Infektivnog odeljenja zbog stavljanja u što kraćem roku većeg broja resporatora.

Ruski eksperti pored Opšte bolnice Valjevo  posetili su i ambulantu u Novom naselju,  određenu za testiranje  lica sumnjivih  da su pozitvni na korona virus.

va Rusi 8

foto valjevo.rsU Valjevo iz donacije Federacije Rusije  stiže pokretni rendgen, Biće od izuzetne pomoći za  dijagnostiku Kovid-19 u ambulanti u Novom naselju.

rus moskva 1

Valjevci na privremenim radu u Ruskoj Federaciji iz Moskve i drugih gradišta širom bratske Rusije, sa kolegama iz Srbije  organizivali su akciju prikupljanja novčanih sredstava iskjučivo za pomoć Opštoj bolnici u Valjevu i to infektivnom odoljenju.

opsta boln va infektivno

Kako nezvanično saznajemo do sada su "valjevski Rusi" prikupili skoro 25.000 evra, odnosno preko 2 miliona rubalja.

erus mosk 2

Pored 87 medicinskih eksperata u  okviru  delegacije Ruske federacije pristiglih sa 11 transportnih aviona ILjušin -76 u Srbiju su s i eksperti i stručnjaci ABHO struke.

RUSo MIN odbrane bataja

foto ministarstvo vsIz bratske Rusije u Srbiju je stiglo 16 specijalnih motornih vozila namenjenih za dezinfekciju objekata i puteva, kao i velika količina medicinske opreme, tehnike i zaštitnih sredstava neophodnih u lečenju pacijenata zaraženih korona virusom i u borbi protiv širenja kovida 19.

 rus bgd 4 4

foto ministarstvo vs Jedinice  ABHO sa tehnikom posebne namene izvršiće dezinfekciju na oko 65.000 kvadratnih metara u prostorijama i oko zdravstevnih ustanova u Beogradu.

1rusi prsssss

Danas je izvršena dezinfekcija u porodilištu Ginekološko-akušerske klinike „Narodni front“ i Kliničko-bolničkog centra „Dragiša Mišović“ u kome su smešteni pacijenti srednje i teže oboleli od kovida 19.

Read more...
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas